Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 816
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета, къде се пишеше кода за отстъпки? Все го забравям  Embarassed
Намерих го  Peace

# 421
  • София
Здравейте,
направих поръчка на 03,01,2011 и още нищо не съм получила.
Какво ще ме посъветвате да им пиша ли?
Колко е срока за доставка?
 Лошото е че не е за мен а за приятелка и става малко кофти.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 422
Мария драсни им няколко реда, то и аз това ще направя след малко...

# 423
  • София
Синеоч ще ми кажеш ли къде да им пиша.
До сега не съм имала такива  проблеми. Всичко е пристигало на време

# 424
Синеоч ще ми кажеш ли къде да им пиша.
До сега не съм имала такива  проблеми. Всичко е пристигало на време

На мен също до сега не ми се е случвало, чакай да видя...

Please note that orders cancelled or declined will not be processed. For more information contact customer service on (01625) 432565, Mon-Fri, 9am-5pm, or via email at sales@fragrancedirect.co.uk предполагам че на този мейл

# 425
  • София
Писах им! Да видим какво ще ми отговорят сега. Вече се притеснявам. Sad

# 426
  • София
Thanks for getting in touch.

We have given your query reference number [110621-1296822875].

We'll do our very best to get back to you within 1 working day. In the meantime, if you do need to contact us again about this e-mail please leave the reference number in the subject line and we'll be able to respond quicker. It would also be a big help to us if you could quote your Fragrance Direct order number in any correspondence.

Това предполагам е стандартен отговор какво следва от тук нататък.

# 427
Да и аз имам същия отговор, ще чакаме!

# 428
Получих си поръчка през англ. адрес, направена на 15,01,2011г.
Червилата на Мейбълин са 3 и всичките са читави Слава Богу, защото 2 от тях не са за мен. Моето е много хубаво, вече го тествах.
Лак  http://www.fragrancedirect.co.uk/bourjois/bourjois-1-seconde-nai … 8ml/invt/0022017/  номер 04, светличък, много приятен, четката е като плавник- широка и плоска.
Ет това огледалце в розово http://www.fragrancedirect.co.uk/technic/technic-fashion-purse-c … ror/invt/0032859/  Малко е като от магазин за левче, но ще ми върши перфектна работа за в чанта, затваря се.
Комплект за рисуване с Мечо Пух, както и този  http://www.fragrancedirect.co.uk/disney/disney-fairies-56-piece- … set/invt/0031769/  Оказа се, че е момичешки и май ще иде за подарък.
Ролки на Адидас- мъжки и дамски, много ми харесват и се запасих едно хубаво  Mr. Green
Дамското Лото, подарих предното и си заръчах за мен. Сетих се, че ми напомня на Лайт Блу на Д&Г.

# 429
Мария на мен ми отговориха с това:

We would expect your order to arrive in approximately 10-14 working days from the date of despatch.

If your order has not arrived after this time, could I please ask you to check your local post sorting office to see if they are holding the parcel for you?

We cannot take any further action until after 28 working days* from the date of despatch (as per our Terms and Conditions), as we cannot take any further action until this time period has elapsed.

*The 28 working day timescale is the period stated by the postal service after which a parcel can officially be classed as missing.

If you need any further information, please answer to this email keeping the reference [110570-1296817287] in the subject line, and we'll be able to respond to your email quicker.

ок аз ще чакам 28 работни дни и след това трябва да им пиша пак нали?

# 430
  • В подножието на Сините камъни
За тези, които не са си получили поръчките - и да им пишети и да не им пишете, те не могат да направят нищо преди да са изминали 28 раб.дни от изпращането на поръчката. Така беше и при мен - ще ви отговорят да проверявате в местния пощ. клон и че според з-коните на пощите, те ще реагират, когато мине този срок.
Моята поръчка от 21,12 я получих едва днес - 04,02, след като си писахме с тях и след като се уточнихме да ми я изпратят отново, щото се води вече загубена. Да ама не се оказа загубена. Днес я получих, а другата /т.е. тази, с която ме компенсират/ вече пътува, кво да направя - не знам, случвало ли ви се е  ooooh!

# 431
Ивка аз одеве се върнах от пощата и няма нищо  Confused

# 432
  • София
Моята поръчка от 21,12 я получих едва днес - 04,02, след като си писахме с тях и след като се уточнихме да ми я изпратят отново, щото се води вече загубена. Да ама не се оказа загубена. Днес я получих, а другата /т.е. тази, с която ме компенсират/ вече пътува, кво да направя - не знам, случвало ли ви се е  ooooh!

Според мен най-лесно /и честно/ би било да не отидеш да вземеш втората поръчка от пощата и като не я потърсиш 20 дена, ще им я върнат обратно. Другият вариант е да я вземеш, да им пишеш какво е станало и да им я изпратиш, но тогава ще трябва да платиш някакъв шипинг до UK.  Peace

# 433
  • Бургас
Благодаря за отговорите ви дами. Днес ми шипнаха поръчката и се надявам да пристигне на време.
Поръчах Черути 1881 Вече за трети път го вземам за подарък и винаги много го харесват. Познато е, лесно е за носене, абе универсален подарък на добра цена /около 35 лв за 30 мл/ За мен си взех Сикрет обсешън, че отдавна го харесвам и реших да си го самоподаря  Blush

# 434
Майка ми е доволна от този крем http://www.fragrancedirect.co.uk/cyclax/cyclax-moistura-replenis … AtDs76aYYKg%3D%3D

на 52 години е с тъмна кожа, и този крем доста добре я изсветлява и омекотява, да не повярва човек за толкова малко пари. Отгоре на кутията пише, че е одобрен от Нейно Величество Кралицата на Англия Елизабет 2  Peace

Общи условия

Активация на акаунт