Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 781
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
http://www.fragrancedirect.co.uk/joop/joop-thrill-for-men-gift-s … AtDs76aYYKg%3D%3D
Някакви отзиви за това сетче,как е аромата,траен ли е.Ще съм благодарна ,ако някой сподели   Hug

# 481
Аз си взех днес поръчката от 07.02. Party

# 482
  • Пловдив
Ами на мен това ми е трайно! За други хора, не знам.

Иначе, ето това е леко, завладяващо и изключително трайно:
http://www.fragrancedirect.co.uk/chloe/chloe-2008-eau-de-parfum- … 0ml/invt/0013045/
Благодаря ти   bouquet

Потвърждавам, че Lovely е много траен аромат. Peace Имам още едно предложение - First premier bouquet EDT, но е доста по-лек и по-свеж от Lovely-то, подходящ за пролетта и лятото според мен. За трайност обаче нямам впечатления, получих го скоро и не съм го ползвала все още.

# 483
На мен пак са ми канселирали поръчка до ЮК, от нов акаунт, с билинг и шипинг адрес в ЮК, вече явно няма да пробвам да пускам от този сайт до Англия.  Crossing Arms А до Б-я пък не си струва заради скъпата доставка... Какво не ме харесват, не мога да ги разбера Laughing

Билинг адрес оставям в БГ,да съответства с този на картата ,а шипинг на транспортната фирма и не съм имала проблеми.Нямам канселирана поръчка,но имам 2 неполучени с БГ пощи!!!

# 484
  • пловдив
Момичета,чета от отзивите ви,че козметиката на скин доктърс е хубава,бихте ли ми препоръчали крем за лице,за около 30г и нормална кожа  Flutter

# 485
Аз пак да помрънкам с моята неполучена поръчка, писах им сега последно ми казаха да изчакам до 1-ви март и до тогава ако не дойде, или ми връщат парите или ми пращат нова!

# 486
Заинтригувахте ме с Lovely  Crazy

# 487
Здравейте,

Някоя от вас поръчвала ли е или има от друго място Nina Ricci L'Air du Temps Printemps EDT Spray 100ml? Аз го получих днес (вече не е наличен в сайта за да ви го покажа), но ме притеснява капачката му и пръскалото. Капачката се слага свободно, халтава е и пада а пръскалото е доста по-късо от колкото би трябвало да е и се вижда около половин сантиметър от тръбичката (натиснато е до края, не е излязло). Иначе ароматът е божествен, поръчах го на сляпо, чак след това пробвах в мола Nina Ricci L'Air du Temps, но не ми хареса и си мислех, че и този няма да ми хареса. Цветно - сладък ми е.

Това ми се струва изгодно:
http://www.fragrancedirect.co.uk/ungaro/ungaro-apparition-pink-e … AtDs76aYYKg%3D%3D

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 15:59 от gevestra

# 488

Изгодно, но по-скоро не си заслужава.
Имам различни парфюми на Емануел Унгаро и смятам, че по-силната му страна е модата в дрехите.

# 489
Така.... след като взех да гледам като заварчик пред кома, реших, че е време и аз да се разпиша! След като ми отказаха поредната поръчка им писах и ми отговориха това:
 We can confirm that your card payments are currently failing to pass our security checks, unfortunately we are unable to be more specific than this.  However, may we suggest that you place your order paying with a Paypal account
 След като прочетох милиони страници  имам няколко въпроса- има ли някои проблем с Виза електрон на ДСК? Явно ще трябва да се поръчва през Paypal,  а имал ли е някои проблем с поръчки през Paypal?!? И последното което искам да попитам е, кои куриери използвате за доставката до БГ? Като гледам цените на Еконт и Да изкупим Британия са доста солени,а единствените други, които успях да намеря са донесими....

# 490
  • София
Ако поръчваш на UK адрес, не може с пейпал. Ако е до България може с прейпал.

# 491
  • Wolwedans
Така.... след като взех да гледам като заварчик пред кома, реших, че е време и аз да се разпиша! След като ми отказаха поредната поръчка им писах и ми отговориха това:
 We can confirm that your card payments are currently failing to pass our security checks, unfortunately we are unable to be more specific than this.  However, may we suggest that you place your order paying with a Paypal account
 След като прочетох милиони страници  имам няколко въпроса- има ли някои проблем с Виза електрон на ДСК? Явно ще трябва да се поръчва през Paypal,  а имал ли е някои проблем с поръчки през Paypal?!? И последното което искам да попитам е, кои куриери използвате за доставката до БГ? Като гледам цените на Еконт и Да изкупим Британия са доста солени,а единствените други, които успях да намеря са донесими....
Фирми , които могат да се ползват/с офиси в:

Превозвачи:

Empresa -Сф, Бс, Пловдив, Варна, Плевен  
                            Gab_Co - София
                            Give Transport - София
                             Brits  - Варна, Сф, Добрич
                             easy2buy.bg- Sofia

# 492
А дали ще може с Виза електрон на ДСК да поръчам до УК адрес? Благодаря Simple Smile супермами  Hug

# 493
А дали ще може с Виза електрон на ДСК да поръчам до УК адрес? Благодаря Simple Smile супермами  Hug
Да,само че директно с картата  Peace

# 494
  • София
Да,само че директно с картата  Peace
Аз ползвам точно такава.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт