Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 677
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Проработи! Отивам да разглеждам!

# 676
Здравейте  ,четох много от темите назад ,но колкото повече чета ,толкоз повече като че ли се обърквам ,и реших да попитам може ли да ми препоръчате някой парфюм ,като аз харесвам Light Blue Dolce&Gabbana и In The Mood For Love Gianfranco Ferre ,в момента ползвам 5th Avenue Elizabeth Arden . От мненията които прочетох съм се спряла на Covet ( зелен ) ,но бих искала да ми препоръчате и някой други

# 677
Щом ползваш 5th Avenue, по добре се спри на лилавия Covet  Peace

# 678
Благодаря за отговора ,а също и на момичето което ми е отговорило вчера .Трудна работа се оказа това харесване на сляпо Simple Smile

# 679
Забелязах,че доста от цените са се качили на какво се дължи това, момичетата които отдавна пазаруват ако може да споделят дали са забелязали в какви периоди намаляват,преди 2 седмици http://www.fragrancedirect.co.uk/loreal/loreal-mineral-eyeliner/invt/0030621/ 0,99 миналата седмица 1,99 днес вече 2,99 дали има някакви периоди, защото като гледам много неща са качили дори само 0,25, но  все пак ако имате наблюдения да споделите  Peace
И за да не е само въпросчето да се запиша, че в петък пуснах поръчка към Г и е изпратена, че и номер за проследяване си имам като дойдат нещата ще споделя мнение  Crazy

# 680
За първи път поръчвам и не мога да се ориентирам още какво се случва. Получих имейл,че ми благодарят за поръчката и видях,че парите са блокирани. Но след един час получих друг имейл ,в който срещу четирите продукта пише Cancelled. Смених шипинг адреса с такъв в Англия и билинг адреса се смени автоматично със същия. Дали това е причината за тази ситуация с отменената поръчка и как да постъпя?

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 19:54 от marji

# 681
Получих си поръчката от 28,02 днес- 2 кремчета на Coryse Salome и Crave C.Klein-deo stick.Стикът ми хареса много/свежарски/ и поръчах още един + Joob thrill deo stick/дано да е хубав и той/.

# 682
  • Варна
marji, може и това да е причината, а може да не си минала "новата им система за сигурност", както ми обясняват на мен след канселирана поръчка до УК адрес. Можеш да ги питаш защо така се получава или да пробваш да поръчаш пак с английски шипинг адрес и бг билинг.

# 683
Стана! Simple Smile Simple Smile
Без да променям нищо,просто поръчах наново и вторият имейл гласеше,че поръчката ми е пратена (може първия път при мен нещо да се е объркало,въпреки че не намирам какво) Party

# 684
  • Където е сърцето
Не мога да се оправя нещо с тия посредници.Моля някой от Бургас ако пуска поръчка да ми пише ,ако може да ми пусне 1-2 неща като за начало за малко пари.

# 685
Не мога да се оправя нещо с тия посредници.Моля някой от Бургас ако пуска поръчка да ми пише ,ако може да ми пусне 1-2 неща като за начало за малко пари.
МДР, ти като искаш да пускаш 1 нещо, че пусни си го сама до бг адрес Wink
Така за 1 нещо ще дължиш 2.50 лири и няма да се занимаваш с никого, директно у вас ще дойде.

Ако се комбинираш с някого, верно, че ще делите само 2 лири за доставка до Англия, но после ще делите и транспорта до Б-с, после пък тр да го вземеш от офиса, ако платиш бензина или автобуса - то па 2 лири излиза  Mr. Green

В смисъл за 1 нещо си струва до бг адрес да се поръча, вече за повече - не Wink ...ама пък това повече, ако е и 1 гланц  Crossing Arms

И как не можеш да се оправиш, стига  Hug
Просто смени адресите и плати прз картата, не през ПП и става  Hug

# 686
Мога ли с Бг дебитна карта да платя, като за шипинг адрес посоча адрес в UK? Имам предвид аз сама да си направя поръчката, само да използвам адрес за доставка на посредник.
п.п. Извинявам се, ако въпросът е коментиран, но в момента нямам възможност да прочета всичко. До сега съм поръчвала само с посредник или директно до Бг и затова не съм наясно  Embarassed.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 16:40 от Pelagia

# 687
Pelagia, да, няма никакъв проблем да поръчаш от твое име на адрес в Англия и да платиш с твоята карта.
Само не можеш да платиш през ПП, а тр да въведеш данните на картата.
Ползвай и кодчето за 5% отстъпка - 229 Wink

# 688
Anny_, много ти благодаря   bouquet!

# 689
Момичета наближават абитуриентските балове.... Имате ли наблюдения и можете ли да ми препоръчате хубав подарък за близка девойка?

Общи условия

Активация на акаунт