Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 806
  • 739
  •   1
Отговори
# 450

Марина Иванова, може би това е по-скоро за тази цел: http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0022011&cm_vc=productpage
 в описанието има старчески петна - "age spots" 

Само да отбележа, че това е крем за тяло Wink

# 451
Момичета, срещали ли сте някой изгоден парфюм например като кашарел за 5 лири,живанши за 10, ck за 12 лири Laughing

# 452
От кои дати получавате поръчки?! Rolling Eyes
Аз чакам една от 07.02,за подарък е за 14-ти. Confused

# 453
аз чакам от 18.01. но не би  Crossing Arms ooooh!

# 454

Моята поръчка от 03.02 пристигна на 10.02, точно за седмица. Дано и твоята утре да е при теб. Peace

# 455
  • Варна
Моля за мнения за парфюмите на С. Дж. Паркър, Ковет е многократно коментиран, на мен доста ми допада. Но какво ще кажете за http://www.fragrancedirect.co.uk/sarah-jessica-parker/sarah-jess … 0ml/invt/0019144/
А също и останалите и парфюми - Даун и Туайлайт.  bouquet

# 456
Здравейте, момичета  Simple Smile
Ако някой пуска скоро поръчка и е от Пловдив, може ли да се включа с поръчка на парфюм и шампоан?

# 457

Моята поръчка от 03.02 пристигна на 10.02, точно за седмица. Дано и твоята утре да е при теб. Peace
Дано! Praynig
Иначе любимият остава без подарък за празника! Sad

# 458
  • Варна
На мен пак са ми канселирали поръчка до ЮК, от нов акаунт, с билинг и шипинг адрес в ЮК, вече явно няма да пробвам да пускам от този сайт до Англия.  Crossing Arms А до Б-я пък не си струва заради скъпата доставка... Какво не ме харесват, не мога да ги разбера Laughing

# 459
  • София
tina_vn, ако си платила с бг карта и си посочила английски билинг адрес затова са ти отказали поръчката.

# 460
  • София

Марина Иванова, може би това е по-скоро за тази цел: http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0022011&cm_vc=productpage

Ами те петната нали са там, някъде по тялото  Laughing
шегата на страна, но действа...някой тук го беше препоръчал, ползвам го аз на 35 съм и ми се появиха петна по ръцете.

Преди време взех Лореал анти спот концентрат за под 5 паунда(мнооого намален), който се оказа че имамше обратен ефект, петното се увеличи, сърбеше .... притесних се като видях ефекта от подаръка (взех го за майка ми)
това е, няма го в момента:
-  Loreal Age Re Perfect Pro Calcium Anti Spot Concentrate

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 23:10 от Desem

# 461
аз чакам от 18.01. но не би  Crossing Arms ooooh!

чакам и днес, утре ми е 28-мия ден и им пиша, писна ми, сърдят ми се, ще си кореспондирам на високо ниво това е!!!

# 462

Ами те петната нали са там, някъде по тялото  Laughing
шегата на страна, но действа...някой тук го беше препоръчал, ползвам го аз на 35 съм и ми се появиха петна по ръцете.

Аха, имам го. Перфектен е!  Hug Бая е като количество. Заслужава си напълно парите.

Цитатче - FadeAway™ е лосион за ръце и тяло, който помага да се намали появата на хиперпигментация, лунички, възрастови петна и белези след акне. Тази високо технологична формула е разработена за да подобри значително състоянието на кожата и в някои случаи зашеметяващият визуален ефект може да бъде постигнат в рамките на седмица.

# 463
  • Варна
tina_vn, ако си платила с бг карта и си посочила английски билинг адрес затова са ти отказали поръчката.
Така направих, защото преди ми отказаха 2 пъти с бг карта и бг билинг адрес до ЮК, и то от стар акаунт, с който съм поръчвала до ЮК. Скоро няма да се пробвам пак. Tired

# 464
tina_vn, прати им едно писмо, че искаш там да си получаваш нещата, въпреки БГ картата си.

Общи условия

Активация на акаунт