Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 704
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София-Лагера
Mалко по нагоре е дадено описанието на Унгаро.

# 616
  • на 90 км от морето
Да се запиша и аз с пусната поръчка. Надявам се , че ще остана доволна от покупките си. Ще дам отзиви.
Благодаря на всички, писали в темата   bouquet Много ми  помогнахте.   

# 617
Уни, много хубаво описание! А траен ли е все пак?

За сина ми(17г) се чудя какво да взема. Този дали ще е подходящ?
http://www.fragrancedirect.co.uk/pierre-cardin/pierre-cardin-sig … 5ml/invt/0032061/

или  http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0016726&cm_vc=productpage

Усещах го до около третия час.

# 618

Image Cerruti го имам от миналото лято, голяма опаковка, не помня колко мл. Според мен той е различен, специфичен и особен парфюм.  В началото като го тествах за първи път, смело мога да кажа, че го оприличих на типично мъжки. В никакъв случай не е сладникъв, даже точно обратното. Аз лично го ползвах лятото,  и за мен той е 100% летен. Ако обичаш да експериментираш с парфюмите и не ползваш всеки ден един и същ (както правя аз Embarassed) - ок е, но имай предвид, че е миризма която не се харесва на всеки, доколкото съм коментирала с приятелки.
Във фрагрантика можеш да видиш описание също)))

# 619
http://www.fragrancedirect.co.uk/coryse-salome/coryse-salome-ess … AHywZC7mtZw%3D%3D

Мнения за тези два крема?  newsm78

http://www.fragrancedirect.co.uk/coryse-salome/coryse-salome-fir … AHywZC7mtZw%3D%3D

Гледам, че са намалени и то доста?? Някой ползвал ли ги е, да сподели, моля!  Praynig

# 620
Ани, точно тези двата не съм ги ползвала, но по принцип съм много доволна от марката - ползвала съм дневен (против бръчки се водеше; ако държиш, ще разровя и ще дам линк), нощен възстановяващ и околоочен  Peace Ако имаха и фактор, нямаше да имат грешка  Simple Smile

# 621
 Hug Петя, благодаря за мнението, ще се доверя   bouquet
 Blush мен марката хич позната не ми е, затова питам, гледам и в сайта има положителни отзиви.

# 622
  • Испания
anny_аз също  съм ползвала дневния противобръчков,нощния и околоочен и съм много доволна от  марката.

# 623
Ани, аз съм ползвала почти всички кремове на марката и много ми харесват!

# 624
  • Варна
На мен пък ми канселираха 4та поръчка до Англия. Питах ги каква е разликата м/у нея и другите ми успешни поръчки до УК, казаха че вече имали нова с-ма за сигурност, бля-бля...
А на въпрос мога ли да пратя до адрес на приятел в УК казаха- ми пробвайте дали ще мине, ако не- плащайте с Пейпал Crazy

# 625
 Shocked С ПП не може да се плати, ако карторегистрацията не е англ  ooooh! супер смотано.

Аз за сега май съм м/у капките....пратиха ми някакъв мейл за зарибявка, ако съм направила следваща поръчка над 20 лири да съм си избрала подарък от 4 предложени  Crazy нищо не си избрах, па и 20 лири поръчка олее.... много ми се види вече.

Пепи, Саси, мерси за мнението, поръчах и аз, пък да видим  Hug

# 626
  • Испания
Shocked С ПП не може да се плати, ако карторегистрацията не е англ  ooooh! супер смотано.

Не можа да платиш през Пейпал ли,а при мен защо става  newsm78 -До бг адрес ли ,с българска карта или аз нещо не съм разбрала  Embarassed

# 627
До англ. адрес не може с ПП, иначе няма проблем. Аз днес взех кашонче от превозвача за колежки- неща...Възползвах се от едно ЕДТ- подарък към поръчката. Пък 20 лири не са толкова много, като се има предвид колко са парфюмчетата, глосове и т.н.
Получих и една Бенетонска ЕДТ без кутия и капачка- розова, много е свежа....за мен си.
Едни глосове на Макс Фактор, водят се 3 Д, пробвах единия- хич не ми допада- цвета единия е един белезникав и покривен като латекс...другия цвят поне е прозрачен и позамазва малко.
От марката Корис Саломе имам крем за деколте и околоочен. Единия мирише по- особено, а другия така и не го ползвах- малко съм несериозна във омазването с различни нещица...
Получих и ревлонска щипка за извиване на мигли+ пинсета в к-кт, харесват ми.
Може да я пуснете до англ. адрес, но не през ПП, тогава доставката е само 2 лири за кашончето д УК.

# 628
  • Варна
Да, точно, че не мога да платя чрез пейпал и картата и да пратя до УК. Мога да си пратя до Бг и да дам още 20 лири за доставка  Laughing С карта не ми минава плащането до УК.

# 629
 newsm78 Тина, каква е картата, защо да не минава плащането Sad
Аз вчера си пуснах, ама бях забравила дали за този или друг сайта ставаше дума за това с ПП само за англичани и...се помотах, но вс е наред за сега.

Цвети, да, ама...аз само за мен си поръчвам обикновено, само тази поръчка ми е комбина с приятелка.

Общи условия

Активация на акаунт