Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 670
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Парфюм? До колко парички?

# 691
  • плевен
момичета да ви попитам сега се регистрирах може ли да си поръчам до моя си адрес и да си платя по 2 лири на бройка друго има ли  newsm78 по пощата ли идват или не  bouquet

# 692
момичета да ви попитам сега се регистрирах може ли да си поръчам до моя си адрес и да си платя по 2 лири на бройка друго има ли  newsm78 по пощата ли идват или не  bouquet
Да можеш и ще си получиш пратката в пощата.

# 693
момичетаще поръчвам за първи път,но незная с посредник ли да поръчвм или с моя карта(кредитна Мастеркард ако приема)Как ще ми излезе по евтино.Нещата ми са 6 на брой за сума 59,60 лири.Ако ползвам постредник колко е доставката до УК адрес.Сигурно е обсъждано доста но немога да прочета всичко в момента Praynig

# 694
  • Варна
Доставката до UK адрес е £1.95:)

# 695
Можеш да поръчаш с твоя карта и да ползваш фирмата само за транспортна услуга. За 6 неща си струва гимнастиката, ако са 1-2, най-добре на твоя адрес да ги поръчаш, особено, ако не си от един град с посредника.

# 696
благодаря ви момичета  bouquet

# 697
  • Пловдив
Здравейте!От сравнително скоро пазарувам от сайта,но имам направени около 6-7 поръчки.До сега бях доволна от всичко,като се има в предвид,че съм поръчвала парфюми,всякаква козметика,кремове за лице-нощни и дневни,шампоани и т. н.Но какво ми се случи в последната поръчка-единият от кремовете за лице пристигна в ужасен вид-пълен до половината и мухлясъл.Предполагам е стоял много след срокът на годност щом дойде в такъв вид.И най-лошото е,че беше за приятелка,тя е констатирала след като го е огворила,а толкова и препоръчвах сайта.Както и да е,станалото станало,но ми е чудно,могат ли да си позволят да продават козметика с изтекъл срок на годност,а и на стоката няма обозначен срок,за да се ориентираме дали козметиката е годна.Не искам да ми връщат парите,но мисля че трябва да им сигнализирам.Знаете ли на какъв адрес мога да им пиша и на някой случвало ли му се е подобно нещо?

# 698
На мен ми се случи един лак да дойде разтекъл се, отделно развален, защото освен че беше наполовина пълен ами и не засъхваше изобщо  Rolling Eyes Но чета темата и момичетата често споделят,че козметиката не им е мн добра развалени червила главно съм забелязала да пишат, не че и аз не поръчвам де  Embarassed Добре, че лака беше за мен и направо го хвърлих. Може да им пишеш, но си мисля, че няма да те отразят или пиши в описанието на продукта, където трябва да оставиш мнението си Peace

# 699
  • Варна
Момичета, съжалявам, че сте получили развалени продукти  Hug. Преди време поръчах ФДТ на Келвин Клайн и беше пресечен;писах им за проблема и ми предложиха да им го изпратя, като ми върнат парите и транспортните разходи.Е, аз отказах да се занимавам, не бяха чак толкова пари, но съм сигурна, че ако им напишете писмо и прикачите снимка, ще ви върнат паричките/явно "си знаят стоката"/
"You can contact Fragrance Direct by any of the following methods:
* By Email: sales@fragrancedirect.co.uk"

# 700
  • плевен
да ви попитам мито плаща ли се или само си взимаш поръчката от пощата   bouquet   а къде се пиши кода 229 Hug

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 14:12 от evelin8388

# 701
Не се плаща мито.В пощата пристигат.

# 702
  • на 90 км от морето
И аз да се похваля с първа получена поръчка, доволна съм от продуктите, макар по-дългото чакане поради използването на транспортна  фирма. Наистина парфюмчето от комплекта на Лотто мирише страхотно и свежо.

# 703
Здравейте момичета, някоя от вас ползвала ли е шампоани на тази марка:
http://www.fragrancedirect.co.uk/invt/0027889&cm_vc=productpage

Ако да - моля, споделете мнение! Мерси!

# 704
Някакви отзиви за  това кремче  http://www.fragrancedirect.co.uk/bionsen/bionsen-remineralizing- … 0ml/invt/0034773/   видяхте ли мултивитамина на  Coryse Salome са го вдигнали на 5,25,а беше 3,99

Общи условия

Активация на акаунт