Fragrancedirect.co.uk- 12!

• 44 668
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Да ви питам.Някой поръчвал ли е този парфюм?Ако може да ми го опишете,благодаря предварително  bouquet
За мен е свеж парфюм, подходящ за идващите сезони. Малко е силен и унисекс в началото, но после ми харесва и е доста траен. Не е сладък, има дъх на зелена гора и цветя. Не знам дали ще ти хареса веднага, но ако успееш да го разносиш, ще го оцениш. Има го по парфюмериите, най-добре го тествай.

# 721
  • плевен
момичета да попитам преди да пусна поръчка  Simple Smile искам да поръчам 2-3 неща на моя адрес и ще мога ли да платя с пейпал  bouquet

# 722
момичета да попитам преди да пусна поръчка  Simple Smile искам да поръчам 2-3 неща на моя адрес и ще мога ли да платя с пейпал  bouquet
Да.

# 723
Здравейте! Това  http://www.fragrancedirect.co.uk/bionsen/bionsen-soothing-cleans … AtDs76aYYKg%3D%3D според вас с вода ли се отмива или е нещо като демакиант, т.е. само се избърсва като тоалетно мляко например?  Rolling Eyes

bouquet

# 724
Здравейте! Това  http://www.fragrancedirect.co.uk/bionsen/bionsen-soothing-cleans … AtDs76aYYKg%3D%3D според вас с вода ли се отмива или е нещо като демакиант, т.е. само се избърсва като тоалетно мляко например?  Rolling Eyes

bouquet
Почистваща пяна е ,с вода се измива.

# 725
  • Smallville
Да ви питам.Някой поръчвал ли е този парфюм?Ако може да ми го опишете,благодаря предварително  bouquet
За мен е свеж парфюм, подходящ за идващите сезони. Малко е силен и унисекс в началото, но после ми харесва и е доста траен. Не е сладък, има дъх на зелена гора и цветя. Не знам дали ще ти хареса веднага, но ако успееш да го разносиш, ще го оцениш. Има го по парфюмериите, най-добре го тествай.
Благодаря ти,описанието ти беше както винаги изчерпателно и полезно.Не можах да го открия в наше село по парфюмериите и затова попитах тук.Благодаря   bouquet

# 726
  • на 90 км от морето
Благодаря за помощта, ще се мъча, дано да успея

И аз имах подобен проблем. Писах им и ето какво ми отговориха:
in Internet Explorer:-

Tools
Internet Options
Advanced
Restore Advance Settings
Reset Internet Explorer Settings
Clear Cookies/History

Точно бисквитките трябва да се изчистят. Ако си с Мозила - също изчисти бисквитките и ще се оправи.
Успех. И дано се оправи  Wink

# 727
  • Пловдив
Благодаря за помощта, ще се мъча, дано да успея

И аз имах подобен проблем. Писах им и ето какво ми отговориха:
in Internet Explorer:-

Tools
Internet Options
Advanced
Restore Advance Settings
Reset Internet Explorer Settings
Clear Cookies/History

Точно бисквитките трябва да се изчистят. Ако си с Мозила - също изчисти бисквитките и ще се оправи.
Успех. И дано се оправи  Wink

Оправи се  благодарение на Ала- Бала, на която съм много благодарна.   bouquet

# 728
  • София
Момичета, моля за помощ. Опитвам се да поръчам това http://www.fragrancedirect.co.uk/davidoff/davidoff-echo-eau-de-t … 0ml/invt/0007813/, въвеждам кода за промоция с главни букви на мястото редийм ваучър код. Натискам продължи и не ми го хваща. Адреса за доставка е бг, да не би това да е проблема. Пробвах с парфюма на джей ло, и неговия код не ми хваща. Смених мозилата с експлорер, е не става. Има ли някаква тънкост?

# 729
А какъв код с главни букви въвеждаш? Rolling Eyes Тук кодът за намаление, който се въвежда на същото място, което си посочила, е 229.

ПП. А, видях, че на самата оферта е посочен. Може би е само за Англия както в повечето случаи са този тип промоции.

ПП2. Ами на мен ми прие кода и ми намали цената на Давидов с цели 10 лири.
         И на JLo го прие.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 23:17 от Бижy

# 730
  • София
А какъв код с главни букви въвеждаш? Rolling Eyes Тук кодът за намаление, който се въвежда на същото място, което си посочила, е 229.

ПП. А, видях, че на самата оферта е посочен. Може би е само за Англия както в повечето случаи са този тип промоции.

ПП2. Ами на мен ми прие кода и ми намали цената на Давидов с цели 10 лири.
Това до БГ адрес ли ти хвана? На мен все така ми излиза The code you entered is not valid  Thinking.
ПС. Ама съм ... вече явно спя, има 0 в кода, която аз пиша като буква О  ooooh!.
Бижу благодаря за помоща   bouquet.
Мнооого примамливи тия цени с кодчета  Laughing.

Последна редакция: пт, 15 апр 2011, 23:23 от Betelgeize

# 731
  • София
Оп оп , някакъв код за промоцийка съм изпуснала. Моля, да споделите кой!  Praynig

# 732
  • София
Кашмир ето това е предложението, кодовете са ги написали хората, от нас остава да пълним кошницата http://www.fragrancedirect.co.uk/icat/promotion7  Hug.

# 733
  • Варна
Оп оп , някакъв код за промоцийка съм изпуснала. Моля, да споделите кой!  Praynig

Flutter И на мен ако може.

П.П. Ааа видях. Peace

П.П.П. Благодаря на всички , които ми дадоха съвети за стика!   bouquet

Последна редакция: сб, 16 апр 2011, 10:25 от Хексе

# 734
Бижу благодаря за помоща   bouquet.
Мнооого примамливи тия цени с кодчета  Laughing.
А, моля! Laughing Ама аз с нищо не съм помогнала.
Освен това, специално за Deseo, не е кой знае каква евиния, при положение че 30 мл са 10 лири, а 100 мл. са 14 лири.
Виж за Echo 10 лири намаление си е добре!

Общи условия

Активация на акаунт