Георги на мама Лони е МАЙско момченце за милиони!

• 39 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Танче честит рожденик!

Ние с майка от скука се разготвихме следобеда, а и милия беше тук за цели 3 часа, но ние с Мариса трудно си го поделяме, тя иска да й чете и докато тича да носи поредната книжка аз сядам в скута му да го нагушкам и 2-3 целувки и тя пак е при нас. Излъга се по едно време да гледа детско, но 5 мин по късно започна да ни вика и двамата и ни накара да седим при нея, та седнахме на пода до нея, аз пред него между краката му, тя му се гушна от другата страна и така откарахме половин час, защото не ни даваше да мръднем и само да се целунем имаше хокане Стига вече де!  Laughing Само едно и също правите!.
Та гледахме Том и Джери мирно, но пък гушнати, той само ми шептеше в ухото, че е намерил щастието си в лицето на двете момичета които е прегърнал. Ценни малки моменти са това! За това ви го споделям, за да ви напомням да се радвате на човека до себе си във всеки възможен момент. Не забравяйте ценното в малките неща!  Mr. Green
Ирка няма място за тревоги ето отчетам се пак, три поста на една страница. Ето минах на другата.
Люба браво да разкажеш за концерта после и фотоси ако има задължително - моля!

# 361
  • София
Честит рожден ден, Руми! Желая ти много щастие, здраве и бъдещи професионални успехи! Много да те слушат вкъщи!

Люба, ще стискаме палци за безаварийното каране утре, както и на мосюто да го харесат за работата. И аз ще чакам отзиви от концерта.

Гале, много добре звучиш, както описваш нещата при вас. Дано тези моменти да са все по-често!

# 362
Руми, Честит Рожден ден!

Пожелавам ти бързо оздравяване, много щастие и скоро да си намериш добра работа!
Танче, честит рожденик! Да ви е жив и здрав и след време да се радвате заедно на успехите на Ники.

Люба, успех! Дано пътя да не е много труден и всичко да завърши успешно. Включително намирането на нова работа.

# 363
Честит празник Руми, бъди много, много щастлива!

# 364
Руми, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и зло да те забрави! (откак смениха интерфейса на форума  все едно съм в космоса - трудо не ориентирам - хич не съм забелязала, че днес имаш РД) Весел празник ти желая и много изненади.   bouquet

Ние хапнахме, пийнахме в семейна обстановка и се размазахме по диваните да охкаме и пъшкаме... На тия години, в такова състояние - такъв празник. Simple Smile

Хубава вечер Simple Smile

# 365
Добро утро ,
хайде да започнем седмицата с една хубава новина:)
Вчера станах леля на едно прекрасно и едро момиченце -3900 и 51 см.Малката се казва Памела и се роди секцио(при започнало раждане и многооо страх от родилката).Simple Smile
Хубава седмица!

# 366
ОООО Портокалке, честито! Да ви е жива и здрава Памела! Много голяма бе!  Grinning

Руми, честит рожден ден! Много семейно щастие и да ни радваш с още по големи сладкарски красоти.

Танче и твоя мъж да е жив и здрав!    bouquet

# 367
  • София
Велиска, ЧЕСТИТА ТИ ПЛЕМЕНИЧКА! Много здраве й пожелавам!

Танче, Честит ти рожднеик! Много да те слуша!

Благодаря за поздравите,  Heart Eyes Аз се оправих, даже се намериха гости, дето не се притесняваха от свинския грип. Денят ми беше много приятен!

Вие в грипна ваканция ли сте? Ние решиме да си прекараме тая седмица в къщи, тъкмо и с парзалката ще наваскаме  Simple Smile

# 368
  • Русе
   Здравейте, дами!
   Няколко пъти се опитвам да пиша, но все ме викат за нещо децата! И аз оставих тази седмица Дарито в нас, учителката не беше очарована тази сутрин като се обадих, репетирали за тържество.
  Руми, ЧРД на патерица! Бъдете здрави всички вкъщи!
  Портокалче, честита племенница! Бързо да ги изпишат от болницата!
  Танче, жив и здрав да ви е таткото, да ви гледа и глези Simple Smile

# 369
Руми Честит Рожден ден на патерица! Да си много щастлива, спокойна, децата да са здрави и послушни, а мъжа два пъти повече!

Приятна пързалка днес!

Портокалке, честито, само радост да ви носи малката бонбонка!

Момичета да споделя радостта си. Миналата година имах доста здравословни притеснения, последствия от стреса с бившия, безпаричие за лечение и пълна апатия от моя страна за решаването им (беше ми все едно честно), от раздялата ни на 01.03. започнах да се вземам в ръце (все пак детето ми може само на мен да разчита - събудих се така да се каже), та днес вече получих хубави новини. Лечението ми е подействало и остава да се следя вече по редовно. Голямо облекчение изпитах тази сутрин на излизане от болницата. Вече дълбоко вярвам в силата на положителната мисъл.

# 370
  • София
Галя, много се радвам за доброто развитие на нещата!

# 371
На Руми честит рожден ден и нова работа да и пожелая!  bouquet
На портокалка да е жива и здрава племеничката  Peace
Гале не си писала за проблемите..Важното е,че развитието е добро.  Peace Много ми е приятно да чета такива постове от теб.  Peace
Аз щях да водя Жули на градина,но я оставих и слава богу,защото сутринта я болеше корем,повърна и се уплаших ,че грип,защото така започва при някои деца..Сега е добре,дано се размине.  Praynig

# 372

Честит рожден ден, Руми ! Бъди жива и здрава !   bouquet

Галя, браво на теб - много е важно да имаш подкрепата на близките ти хора, иначе всичко става безсмислено и тъжно. Дано си намерила този път верният човек за себе си, а и за Мариса.  Heart Eyes

Ние си ползваме грипната ваканция точно по предназначение - всички сме болни по график, но Герито е най-зле - висока температура и червено гърло с лека кашлица. Утре сме на лекар, няма как. Явор е с непрестанна хрема, аз бях с гърло и хрема, само таткото ни се държи все още, но не мисля, че ще е за дълго.

Портокалке - да ти е жива и здрава Памела и много да ви радва !

Мимозке, дано всичко е наред при вас.  Praynig

Ани, много се радвам, че е по - добре бебето на брат ти! Слава на Бога, че всичко се разви по най-добрия начин.  Hug

Лека седмица на всички ви  Heart Eyes

# 373
Велиска,честита ви Памела! Да ви радва и расте жива и здрава,палава,весела!

Кеф ми е да чета Галюшанка Grinning Много се радвам,че си получила такива хубави новини, трябва да сме здрави-нали сме майки!

Нанчи,защо така предадохте фронта? До утре да сте в по-добра форма и да превърнете грипната на весела ваканция!

Любе,чакаме хубавите новини и пълна информация за представянето ти по магистралите !
Съжалявам,че имаш проблеми,дано не са сериозни! Praynig :hug
:

Чакам с голямо нетърпение да видя снимките на Руми и тортата Heart Eyes

Елла оздравя,но тази нощ Миа вдигна Т. Бяхме се разбрали да се видим с Пепсън на шопинг и даже си приготвих парички за харчлък Grinning Но тези деца са програмирани да ни развалят плановете. Не знам дали бащите нямат пръст по някакъв начин,за да си опазят кредитните карти newsm78

# 374

Любе,чакаме хубавите новини и пълна информация за представянето ти по магистралите !

Аз ли нещо изтървах!?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт