Ние с майка от скука се разготвихме следобеда, а и милия беше тук за цели 3 часа, но ние с Мариса трудно си го поделяме, тя иска да й чете и докато тича да носи поредната книжка аз сядам в скута му да го нагушкам и 2-3 целувки и тя пак е при нас. Излъга се по едно време да гледа детско, но 5 мин по късно започна да ни вика и двамата и ни накара да седим при нея, та седнахме на пода до нея, аз пред него между краката му, тя му се гушна от другата страна и така откарахме половин час, защото не ни даваше да мръднем и само да се целунем имаше хокане Стига вече де!
Та гледахме Том и Джери мирно, но пък гушнати, той само ми шептеше в ухото, че е намерил щастието си в лицето на двете момичета които е прегърнал. Ценни малки моменти са това! За това ви го споделям, за да ви напомням да се радвате на човека до себе си във всеки възможен момент. Не забравяйте ценното в малките неща!
Ирка няма място за тревоги ето отчетам се пак, три поста на една страница. Ето минах на другата.
Люба браво да разкажеш за концерта после и фотоси ако има задължително - моля!

Аз се оправих, даже се намериха гости, дето не се притесняваха от свинския грип. Денят ми беше много приятен!