Идеи за евтини коледни подаръци !!!

• 13 642
  • 15
  •   1
Отговори
В голямо затруднение съм поради многото близки ,които няма как да пропусна около коледа!Заради кризистната ситуация се налага да импровизирам,затова моля за съвет относно подаръци за всякакви възрасти от1 до 80год. на цена до 20лв!Дано не се смее някой на моята тема,защото смятам че е по добре нещо дребно,но от сърце отколкото нищо!

Все пак имам една идея-саморъчно записано CD(MP3) с любимата музика напр.италианска,филмова,класика и т.н.
и още една идея  http://shop.sbb.bg/?cid=3&pid=364&cat=66

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 15:55 от zaiche_dafi

# 1
Всеки подарък ли да е по 20 лв, или всичките коитео ще купиш да са на обща стойност 20 лв?

# 2
всеки по отделно

# 3

За 20 лв може да купиш страхотни подаръци.. а във форума е пълно с теми за идеи за коледни подаръци..
Дори за 20 лв може да купиш страхотни играчки на децата..  Peace

# 4
Аз съм купувала:

1. ароматни свещи
2. коледни покривки
3. хавлии, за кухня с коледни мотиви - една бяла, другата червена
4. малка кошничка / панер - пак с дядо Коледа и ако желаеш може да го напълниш - плодове, шоколади, ядки ....

# 5
  • София
Книги, музика, календар(малък формат), коледни украси(аксесоари за дома)...

# 6
  • софия
http://www.vegatoys.com/index.php?area=toys
за децата всичко е под 20лв с безплатна доставка. изпробвано е коректни са!

# 7
За трета или четвърта поредна година ще подарявам и абонамент за списания  Sunglasses
Племенниците ми целогодишно ме споменават щом си ги получат  Laughing
Тази година в списъка с абонаментите включих и голямото ми момченце и мъжО с комбинираната оферта за Нешънъл джиографик (подходящ подарък е и за цяло семейство, поне според мен)  http://abo.sbb.bg/?cid=3&mag_id=18  Peace
Има чудесни оферти за намаления на прекрасни книги от Егмонт, Хермес...
Много обичам книги и списания и за това такива са моите предложения  Peace

# 8
Това със абонамента е страхотна идея. Ще си я запазя за другата година. Моите подаръци до 20 лева: Коледни възглавници и покривки, билети за театър, вино украсено коледно, всякакви коледни украси, свещници...

# 9
Аз миналата година бях поръчала за родата от portokal.bg чаши със снимки - всеки получи чашка със своя лик, също такива календарчета и в интерес на истината, бяха много доволни:)

# 10
И аз съм в същото положение newsm78

# 11
Купих ен броя коледни чаши, които смятам да напълня с бонбони и по едно коледно мини сувенирче и това опаковано с панделка отгоре....за многото хора около мен....

Диск с любима музика, от сапуните на Рефан има доста добри попадения, книги...за готвене, за взаимоотношения, с по-хумористично съдържание, шапки и шалове...идеи хиляди

# 12
За тази цена може да купиш и комплекти масова козметика - Fa, Dove, Nivea. Moже да подариш цвете в саксия, рамка за/със снимка, красив шал и шапка.

# 13
Купувате кошница /плетена/ - около 3.50 лв. са, бутилка шампанско, коледен щолен, ядки, кутия бонбони или каквото ви харесва до 20 лв., с някакво коледно клонче или гирлянд става много приятен подарък, подходящ и за семейство.
Сега видях и много хубава кутия за чай - дървена, пълна с асортимент от различни видове чай - за 12 лв., прибавяте към нея 2 коледни чаши за чай и ето подарък за семейство за 20 лв. Кутията е в брошурата на голям хранителен магазин.

# 14
Купувате кошница /плетена/ - около 3.50 лв. са, бутилка шампанско, коледен щолен, ядки, кутия бонбони или каквото ви харесва до 20 лв., с някакво коледно клонче или гирлянд става много приятен подарък, подходящ и за семейство.
Сега видях и много хубава кутия за чай - дървена, пълна с асортимент от различни видове чай - за 12 лв., прибавяте към нея 2 коледни чаши за чай и ето подарък за семейство за 20 лв. Кутията е в брошурата на голям хранителен магазин.
И аз взех кошница, но не беше за 3.50 голямата, а за 9 Simple Smile и сложих бонбони, сладкиши, ананас Simple Smile шампанско, ядки.. кой каквото му хареса. Кошницата излезе малко по-скъпа, но по-евтина от поединичен подарък, а и зависи какво ще има в нея все пак. Направих и още едно подобно, но с поднос имитиращ дърво за 2лв и в него бонбони, шампанско,ядки, сладки и разни такива, и двете опаковах с прозрачен целуфан и панделка, цената на това с подноса излезе около 17лв Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт