Квилинг за маниаци - 5

• 131 256
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • ГОре на черешата...
Благодаря на всички за топлото посрещане  bouquet!

Снощи до 1 часа зяпах снимки из нета и сега нямам търпение да приспя малкия и да почвам Party...

# 226
Много благодаря за коментарите на всички ви  Hug Hug Hug
Дими, от дълги дебели ленти са, накълцах ги с ножицата, но май им хванах цаката, много нагъсто трябва да кълцаш. Така отива повече време, но стават както трябва гъстички и тънички Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Ще се пробвам пак с картини, но си трябва муза Wink

# 227
mari_eta, добре дошла и от мен! И двете картички ми харесаха. За лепилото - след месеци и сума си картички започнах да мажа с тънка четка С200 и просто потупвам по елементите, не ги мажа целите, то е здраво и бързо лепи. С времето ще намериш начина, по който ти е най-удобно, ще избереш правилната хартия, грамаж и дебелина на лентите, но трябва време  Peace
А както ти писаха - почнеш ли, няма спиране... Аз почнах преди повече от половин година, малката беше на 2 годинки тогава, седях до 3 вечерта, но това е такава краста, която носи радост и успокоение, че .... дерзай!

# 228
  • ГОре на черешата...
Данина, благодаря за съветите  bouquet.

Ето от днес:

Ще се радвам да коментирате и да ме насочите ако имам грешки...

# 229
mari_eta, Новите ти неща ми харесват много Simple Smile

А видяхте ли най-новата творба на Yulia Brodskaya? Останаха ми очите. Всеки път ме изумява и отстрани сигурно изглеждам като героите от анимационните филми - с чене разтеглено до пода и петорни очи Simple Smile

Ето тук - http://www.artyulia.com/index.php/Art

Перспектива, цветоусещане, светлосенки...  думи нямам...
newsm20

# 230
 Shocked Това всъщност май е първата и творба, която виждам. Уникална!

# 231
mari_eta, поздравления!
И според мен е първата творба на Yulia Brodskaya, но каквото и да е е невероятно!!!

# 232
Не е първата Simple Smile
Ако прочетете интервюто, ще видите, че е първата от серията, но Юлия е правила безумно много реклами за небезизвестни марки, използвайки любимата ни тук техника - квилинга. И доста е допринесла за популяризирането му - разгледайте сайта й Simple Smile

Ето едно видео - http://www.youtube.com/watch?v=2ENRWX0Baps&feature=player_embedded - за начина й на работа Simple Smile

Няма да спамя повече, хубав и творчески уикенд!

# 233
mari_eta все по добре се получават.  Peace
kari4ka (последно спамче и от мен) Не ме разбра. Казах, че е първата нейна картина, която АЗ виждам, не, че е първата картина, която е направила.  Joy

# 234
mari_eta добре дошла и от мен !
Това е моята картичка за Рождения ден на Двете Елши !
http://suzi7171.snimka.bg/hobby/quilling.454737

# 235
mari_eta все по добре се получават.  Peace
kari4ka (последно спамче и от мен) Не ме разбра. Казах, че е първата нейна картина, която АЗ виждам, не, че е първата картина, която е направила.  Joy
И аз имах това в предвид! Разглеждала съм и преди сайта й и съм й фен!

# 236
  • Враца

Нямам думи ...
Уникално, истинско изкуство ...

# 237
С тази картичка се засилвам право към предизвикателството пр Картичкофуриите. Laughing

# 238
Ауууууууууууууу, flower__ , много ми хареса!!! Страхотна е, браво!
Аз да попитам пак на свой ред- знаете ли от къде може да се закупи акварелен картон - повече от една бройка 50х70 или 100х50 - някакъв производител, вносител.... Свикнах да работя с него, както и елементите, но като взимам по 1-2 листа ми излиза по-скъпо...
Ако някой от Пловдив знае печатница или продажби на едро дано помогне, ако не, може и от страната  Praynig
Предварително благодаря!!!

# 239
  • ГОре на черешата...
Аз май само досаждам Embarassed, но все пак ще покажа и днешните си картички, то след тази красота на Флауър, ама все пак аз много им се радвам Blush...

Тази с кокичетата е за подарък на колежките на свекърва ми за Баба Марта, затова е на такъв червен картон - да е като мартеничка...останалите ги приготвям за учителките на децата и за мои приятелки за 8-ми март.

Общи условия

Активация на акаунт