Квилинг за маниаци - 5

• 130 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Поморие
Аз само видях снимка на плика как изглежда отвътре. Как всъщност се закрепва банкнотата. Вече лицето си е въпрос на личен избор. На Юлия пликовете също са много хубави,  но ми се виждат малко сложни (може би на пръв поглед само). Иначе тя използва и ембоса като техника, но не съм наясно как точно става. Истината е , че си иска и доста материални вложения тази абота. Ето плика от вътре. За шаблон на дъгичките използвам чиния и режа с макетния нож.

# 616
gerimeri, благодаря за приложената втора снимка, на предната публикация на мен поне не ми се отваряше снимката за това, как изглежда от вътре плика. Много са ти хубави пликовете и поздравления за това, че си използвала различни техники за тях!

# 617
  • Поморие
Благодаря ви момичета за оценката. Не умея да използвам много техники. Тепърва наблюдавам, разучавам....абе интересно ми е, забавно е. Simple Smile

# 618
Привет от мен!поздравления за всички сръчни ръчички във форума, за фантазията и любовта която влагате във всичко което творите, не преставам да ви следя с интерес, но за съжаление нямам с какво да се похваля по темата Embarassed, на друга вълна съм в момента, но като гледам вашите красоти ме предизвиквате да се върна към квилинга!Успех и много свободно време за любимото занимание пожелавам на всички  bouquet

# 619
Момичета, след малко ще ходя да си набавя необходимите нещица за старта. Нооо какво да е то? Иглата за навиване ясно, някакво лепило каквото имат ок,  лентички 3 мм ок, обаче грамажи разни гледам си говорите тук, какви да избера, друго акво ми трябва

# 620
  • На плажа
gerimeri страхотни са станали пликовете ти.За гергьов ден имах поръчка,а никога не бях правила....жалко,че тогава не ги беше показала.Сега ще се пробвам за да знам как се правят.
shanel1982 ти сигурно вече си си купила,ама да кажа,че каквото и да вземеш,все ще стане.После с течение на работата сама ще си избереш,кой картон или лист ти допада най-много.

# 621
А колко пъти завивате за едно кръгче? От цялата лента ли се прави?

# 622
С риск да бъда приета за неотзивчива (моля обидчивите да не четат това), но shanel1982 направи си труда преди да зададеш въпрос да погледнеш някое видео, да прочетеш някъде нещичко... наистина ли очакваш отговор на този въпрос!?!

А колко пъти завивате за едно кръгче? От цялата лента ли се прави?

Ако ти отговоря с 3 пъти наистина ли 3 пъти ще навиеш и дали ще зададеш ли въпроса "ами сега да отрежа ли?"...
Аз ползвам лентички с различни дължини от 7 до 70 см - как точно да ти разбирам въпроса?
Минат не минат 5 страници и някой обяснява какви лентички ползва и по какви причини, какво лепило...
Най-добре учи опита и грешките. Навий си кръгче от цяла лентичка - пробвай, ако ти е голямо прецени каква част от лентичката да ползваш за целта, която ти трябва... ако е малко залепи още...
Като не стане от първия път пробвай докато стане!

Ако имаше формула нямаше да е изкуство!

# 623
Не искам да се оправдавам, че първата страница всичко отворих, но .... както и да е
И все пак благодаря Te4eto

# 624

................

Ако имаше формула нямаше да е изкуство!

[/quote]
 Peace Peace Peace

Така е, пък и нищо страшно няма от проба-грешката! Това не е математически конкурс или какъвто и да е друг такъв... Повечето от нас го правим уж еднакво, но с различни грамажи хартии, различни по дебелина ленти, лепят и завиват по различен начин, ползваме различни инструменти... така че след неколкократни опити най-накрая се постига това, което на нас ни харесва, което постепенно се превръща в "Мой стил" (образно казано)! И винаги първите опити са на ниво мнооого под това, което се получава след натрупан опит!

# 625
  • На плажа
Снощи завърших кутията за бижута и днес ни поканиха на РД. та отиде за подарък на момиченцето.Чак не ми се даваше,толкова много се трудих и не можах да и се порадвам Sad
Нищо...ще си направя друга Winkето да я видите и да си кажете мнението,търпя и градивна критика...даже ще се радвам Wink
http://httpspicasawebgooglecom10987430.blogspot.com/2011_05_01_archive.html

# 626
Дани ... кутийката е великолепна   bouquet
... и на мен ми е трудно да се разделям с някои нещица , но като видиш сияещата усмивка на получателя ... си заслужава

# 627
много хубава кутия...страхотен подарък е, дано я оценят и й се зарадват Peace

# 628
Момичета, Здарвейте!
Имам нужда от съвет....необходимо ми е да сложа върху картичка акцент в единия ъгъл, но да е подходящ за младежи към 15 години...Вие какво бихте избрали...да не е сложно, защото са доста бройки...Чудя се дали да е символ на нещо , просто не мога да реша какво би подхождало на момчета..
Предварително благодаря.

# 629
Трудно задание! Малкия ми син е на 15 и пак нямам идея какво да е. В главите им (или поне на моето) само компютри, баскетбол и още няколко такива неща според сезона...
Щом питаш тук, искаш да е нещо с квилинг. Аз бих сложила жабче- ако искам да е по-закачливо или детелинка - като универсален символ на късмет или топка (баскетболна или футболна - според интересите на децата)... или компютърна мишка с опашка  Grinning
Успех

Общи условия

Активация на акаунт