Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки бебешки шишета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Участниците споделят опит с различни марки козметика като Себамед, Бюбхей, Д-р Браун и други. Те предпочитат миещи блокчета, кремове против подсичане, шампоани и душ гелове. Освен това те обсъждат използването на олио, мляко и лосион в зависимост от сезона. Предпочитаната козметика за бебета е без парабени. Марките Niavea, Mustela и Bübchen се споменават като добри опции. Важно е да тествате козметиката, тъй като реакциите могат да варират при отделните бебета поради индивидуалните им нужди.
-
Какви са мненията за различни марки бебешки шишета?
-
Кои са препоръките за избор на термометър за бебе?
-
Какви са изискванията за болничния пакет за раждане?

Ами ако аз не ща да дават на бебчето АМ
За интимния тоалет, може би имат впредвид да си се подготвила от вкъщи, не там да те дерат санитарките. Поне аз като раждах първия път ме предупредиха, че е желателно.
че нещо не се ориентирам
боже, как ти се радвам само!
Да не говорим, че от пакета памперси, едва ли само моето бебе ще го ползва, та й млякото, дори да не го ползва бебчо, едва ли ще ми го върнат. В Сливен е пълно с ромски социално слаби родилки, които нищо не си носят и неантолозите им ползват наще неща.