Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Какви са мненията за различни марки бебешки шишета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са препоръките за бебешка козметика и козметика за бебета?
Участниците споделят опит с различни марки козметика като Себамед, Бюбхей, Д-р Браун и други. Те предпочитат миещи блокчета, кремове против подсичане, шампоани и душ гелове. Освен това те обсъждат използването на олио, мляко и лосион в зависимост от сезона. Предпочитаната козметика за бебета е без парабени. Марките Niavea, Mustela и Bübchen се споменават като добри опции. Важно е да тествате козметиката, тъй като реакциите могат да варират при отделните бебета поради индивидуалните им нужди.
-
Какви са мненията за различни марки бебешки шишета?
-
Кои са препоръките за избор на термометър за бебе?
-
Какви са изискванията за болничния пакет за раждане?

ГЕНИАЛНО 

Знам, че не трябва да вярвам на ехографа, тя и доки каза "абе м/у 2600 и 3000 гр е бебето" ,ама ми стана едно такова.....притеснено. Както вървяхме супер тежки и сега изведнъж започнахме много да изоставаме
Доки нещо ми изглеждаше притеснена при прегледа, ама нищо не каза, само ми подчерта , че трябва ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ходя на запис на тонове и задължително да минавам след това да и ги показвам. Добави,че при първи промени ме приемат в болница. Не знам какво искаше да каже с това, но малко ме притесни! Иначе водите са в норма, плацентата е предна, бебка е много високо и не е слязла все още в малкия таз, което значи ,че няма изгледи да излиза скоро. Пуснаха ми пак изследвания за желязото, не знам защо тези от вчера я усъмниха ,а те показват че хемоглобина ми е 115, което мен абсолютно си ме устройва! Пуснаха ми и някакво ЖСК , което не знам какво значи,ама в четвъртък като се видя с доки ще разбера! А....да щях да забравя! Понеже по ПРМ съм вече в 41 г.с. ми казаха,че не родя ли до 06.01.11,когато ми е терминът по УЗ на 07.01 ме приемат секцио

Божке! Тия хора за предизвикване на раждане не са ли чували бе.