Професионални серии за коса - 15

• 51 251
  • 710
  •   1
Отговори
# 585
Преди да си измиеш косата я навлажняваш и нанасяш по дължините. Оставяш една минута (аз лично повече държа) и измиваш както обикновено с шампоан. Hug

# 586
Благодаря ти newsm10

# 587
  • в 1001-та нощ
dachita   Hug  bouquet информацията е много интересна  Hug  bouquet малко диагонално минах, но щее се върна с интерес

интересно ми е как е означен колагена в продуктите, май не съм го срещала с това име  newsm78 сигурно с малко ровене ще изелзе нещо  Hug

nakita и на теб благодаря  Hug  bouquet

# 588
колаген = collagen  Whistling

# 589
  • в 1001-та нощ
май не помня да съм го срещала в ползваните и разглеждани от мен продукти  Hug затова се зачудих да няма и друго име Wink))

ти до къде стигна с цвета на косата  Hug

# 590
A можете ли да ми кажете съставките на Renew C? Търсих в Google, нищо не излиза (или поне аз не намирам).

# 591
  • Пловдив
И аз се чудя защо не ми се получава добре като се изсушавам сама newsm78. Май ми липсва техника. отдавам го и на това , че косъма ми е дебел, т.е ако не се опъне добре и не се "изпече", не се получава желания ефект. Аз не целя идеално права коса, обикновенно краищата са ми леко завити към лицето. Обем в корените също си имам по природа, така че не се опитвам да правя... Rolling Eyes

За Renew C, аз от скоро навлажнявам косата с био розова вода, нанасям...без корени, стоя 10-тина минути и измивам. Ефектът при мен е страхотен Peace. Количеството...изглежда малко, но е напълно достатъчно, косата ми е под раменете и ми стига предоволно.

пп Наистина косата изгледа много по-лъскава и жива когато е направена с четка и сешоар, ако я оставя да изсъхне сама, съм .....баба яга в рус вариант Close.

# 592
мажеш си косата с розова вода? Rolling Eyes

# 593
За 4-ти път се  намазах с реконструктора на Джойко,след 1 месец почивка. И ако трябва да опиша косата си след него,то ще е като намазана с балсам цялата,което за моята тънка и бързоомазняваща се коса е недопустимо.То и затова си го правя през почивните дни и когато няма да излизам никъде,че само аз да си се гледам.Така,че ни плюс,ни минус с този продукт.Имам още за 3-4 пъти максимум, ще си доизхабя и край.
Като чета с Анч май имаме еднакви коси,а тя е доволна от ампулата Renew C.Ще обмисля покупка на този продукт.  Peace

# 594
И аз се чудя защо не ми се получава добре като се изсушавам сама newsm78. Май ми липсва техника. отдавам го и на това , че косъма ми е дебел, т.е ако не се опъне добре и не се "изпече", не се получава желания ефект. Аз не целя идеално права коса, обикновенно краищата са ми леко завити към лицето. Обем в корените също си имам по природа, така че не се опитвам да правя... Rolling Eyes

За Renew C, аз от скоро навлажнявам косата с био розова вода, нанасям...без корени, стоя 10-тина минути и измивам. Ефектът при мен е страхотен Peace. Количеството...изглежда малко, но е напълно достатъчно, косата ми е под раменете и ми стига предоволно.

пп Наистина косата изгледа много по-лъскава и жива когато е направена с четка и сешоар, ако я оставя да изсъхне сама, съм .....баба яга в рус вариант Close.
Аз от доста време се уча да се изправям с четка и сешоар, все ги гледам фризьорките в ръцете и пак не е перфектно.По мои наблюдения е нужна много силна гореща струя насочена надолу и правилно движение в китката, но не на всеки се получава.

# 595
Дали няма да е още по-добър ефекта, ако като се сложи ампулата Renew C се държи повече  на косата, да се увие и нагрява със сешоар /като маска със затопляне/ или напротив?

И другото, което се чудя е за изправянето с четка и сешоар - казвате, че трябва много силна гореща струя, демек сешоара на макс. Тогава няма ли да се изгори косата? Имам чувството при това положение, че дори изправяне с преса би било по-малко увреждащо, защото с пресата се минава само веднъж и е права косата, а със сешоара на силната степен се минава многократно, хем за да изсъхне косата, хем да се изправи, което не прави ли повече увреждане Rolling Eyes  Да, ползват се термозащити и др. но все пак сешоара на най-силната степен и в такава непосредствена близост  до косата ми се струва доста агресивно, дори само като си сложа ръката пред сешоара започва да ми пари.

# 596
Наистина е много агресивно, но целта е да се изпече хубаво косата за да се постигне този блясък и гладък ефект.Бивщата ми фризьорка ми казваше, че със сешоар се гори повече отколкото със преса.

# 597
  • Пловдив
мажеш си косата с розова вода? Rolling Eyes

Водата е в шише с пулверизатор, напръсквам я, за да овлажня Peace. А ползвам розова вода, защото водата в Пловдив е много варовита и твърда, а и когато е с розовата вода резултатът е по-добър, отколкото с вода от чешмата...поне при мен.

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 21:01 от mamaden

# 598
Аз преспах с концентрата Реню Ц, нямаше топла вода, беше 23:00 и не ми се чакаше. Нищо страшно не стана. Peace

# 599
  • в 1001-та нощ
Bukторuя  Peace ще покажеш ли този реконструктор на ?Джойко - за да сме сигурни, че визираме едно и също

Peace чудя ти се защо се мъчиш с него - щом не ти харесва  и се сещам за една от статиите на dachita за баланса между влагата и протеините

може би този реконструктор не е твоят продукт и въпросният протеин не ти е нужен, може би се нуждаеш от друг тип протеин или оправяне на "влага-протеин" положението  newsm78

какви други продукти ползваш с реконструктора (преди-след)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт