Професионални серии за коса - 15

• 51 244
  • 710
  •   1
Отговори
# 600
За Реню С не виждам опасност, ако се престои с него, аз съм пресписавала дори. Не е от втвърдяващите косата продукти. Аз се каня да си купя една кутия, и преди съм го правила и ще ви постна състава.

Сетих се за една горещо олио на VO5, също страхотен продукт. Но май вече ги няма в България, или поне много отдавна не съм ги виждала - поне 6-7 години

# 601
  • Пловдив
И аз не се сещам за аналог на Renew C  newsm78, а е много харесвам от мен продукт. С удоволствие бих пробвала нещо с подобно действие, ако имате предложения..... Hug!?

# 602
А някой може ли да сравни Реню С с ампулата Абсолют рипеър? Rolling Eyes

# 603
Bukторuя  Peace ще покажеш ли този реконструктор на ?Джойко - за да сме сигурни, че визираме едно и също

Peace чудя ти се защо се мъчиш с него - щом не ти харесва  и се сещам за една от статиите на dachita за баланса между влагата и протеините

може би този реконструктор не е твоят продукт и въпросният протеин не ти е нужен, може би се нуждаеш от друг тип протеин или оправяне на "влага-протеин" положението  newsm78

какви други продукти ползваш с реконструктора (преди-след)  Hug
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-Deep-Penetrating-Reconst … amaged-Hair-150ml Eто го.Най-вече го ползвам,защото косата ми става пухеста и хвръкнала и си мисля,че по този начин може да се заглади един вид.
Иначе не ползвам кои знае какви продукти.Шампоан на Тиги и балсама http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Brunette-Goddess-Duo-S … itioner-2-x-750ml .
Тези дни ще пусна поръчка на нови неща.  Peace

# 604
аз искам да ви похваля това масло, и то се маже преди миене на косата. днес си сложих за първи път, стоях около 6 часа (макар да дават 30 минути за достатъчни), чувствам си косата жилава и здрава, нещо което отдавна не ми се беше случвало. Peace
http://www.feelunique.com/p/Phyto-Huile-DAles-x5-Ampoules

# 605
  • в 1001-та нощ
дори пише, че е добре да се остави цяла нощ

и че е добре да се ползва преди боядисване, за да предпази косата и се погрижи за нея  Peace

# 606
дори пише, че е добре да се остави цяла нощ

и че е добре да се ползва преди боядисване, за да предпази косата и се погрижи за нея  Peace

това за през нощта не го пише на упътването Rolling Eyes
относно боядисването на мен ми предстои другата неделя и се колебая дали да не пробвам да се намажа преди боядисването. не пише нищо дали има разлика каква е боята- обикновена или обезцветяване

# 607
КАкво ви е мнението за Лис ултим маската?

# 608
За Реню С не виждам опасност, ако се престои с него, аз съм пресписавала дори. Не е от втвърдяващите косата продукти. Аз се каня да си купя една кутия, и преди съм го правила и ще ви постна състава.
Разбирам, мерси Simple Smile Попитах дали ако се седи повече време с него ефекта ще е още по-добър, но явно си има определено време, в което действа и просто явно няма смисъл да се седи повече, ако правилно съм разбрала Simple Smile Иначе и аз много я харесвам точно тази ампула, косата много живва и се подхранва от нея.
В шкафа ми се мотае една ампула на Oriflame със затопляне с кокосово масло и оризово нещо си - трябва да я пробвам най-накрая, че откога стои Crazy макар че не и възлагам големи очаквания.

# 609
# 610
  • Пловдив

Това изглежда интересно, някой друг да го е пробвал? Някой по-разбиращ може ли да погледне съдържанието, и да го коментира...?

# 611
Здравейте,бихте ли ми казали от къде мога да си поръчам  Aphogee 2 step protein treatment
или някоя от вас може да ми поръча,тъй като нямам възможност да пазарувам от чуждестранни сайтове. Peace

# 612
КАкво ви е мнението за Лис ултим маската?

Отлично.  За коса, която има нужда от изглаждане е перфектна. Косата се разресва лесно и е наистина изгладена. Върши си работата.

# 613
  • в 1001-та нощ
nakita  Peace и аз щях да ти пиша снощи и съм пропуснала - и аз ползвах маската и останах доволна  Peace

започнах да я ползвам след като с есенните дрехи - косата ми започна да се оплита

усетих чудесно въздействие; ползвах я около 2 месеца в комбинация с лумино контраст и още нещо - ползвах всяка маска по 3-4 пъти и сменях и така въртях няколко продукта  Peace

като усетих, че на косата ми й стига - минах на други продукти  Peace

sisita82   - все още- тези, които пишем в темата - не сме установили да се продава някъде в Бг, но ти ако намериш - сподели с нас  Peace

# 614
  • в 1001-та нощ

Това изглежда интересно, някой друг да го е пробвал? Някой по-разбиращ може ли да погледне съдържанието, и да го коментира...?

не видях съдържание в сайта, иначе продукти от орифлейм и ейвън не съм ползвала  Peace

но е добре да се коментира и резултата от ползването  Peace

Общи условия

Активация на акаунт