Циркът по Станция Нова

• 30 325
  • 322
  •   1
Отговори
# 240
Това с юристите беше капка в морето от простотии, които изговори. За пръв път гледах рубриката й и просто съм в потрес от лицемерието, изказа и тъпотията й...
Да не говорим за ботокса в челото и лявата й вежда, която очевидно води самостоятелен мимически живот.

# 241
Това с юристите беше капка в морето от простотии, които изговори. За пръв път гледах рубриката й и просто съм в потрес от лицемерието, изказа и тъпотията й...
Да не говорим за ботокса в челото и лявата й вежда, която очевидно води самостоятелен мимически живот.
Joy  hahaha
Изобщо не им отделям време на човките. Не заслужават вниманието ми. Crossing Arms

# 242
newsm10

Сарачинова е началото на края на тандема Иван и Андрей. Очаквайте разделяне на Междинна станция.   Тя  е специалиста по разделите и да и е честито.

# 243

hahahaНяма по-добро описание Joy Joy

# 244
И аз за първи път успях да изгледам цяло предаване.Ще си позволя да цитирам един доста духовит пост от facebook,който напълно споделям и обобщава и моето мнение за предаването:

"Няма такава банална,глупава и смешна водеща.Такива елементарни въпроси задава,човек си разказва историята,и тя го прекъсва по 20 пъти"Чакай сега да видя дали правилно съм разбрал...а,ти си се омъжила на 18 години,родила си на 19,после си пръднала на 23,купила си си вибратор на 26,защото мъжа ти през това време е бил на Луната,от където ти е донесъл лунен прах,хвърлил ти го в очите и сега ти си сляпа,за да дойдеш въобще при мен,в това тъпо предаване,за да станеш за смях пред цяла България???"И отговора на бедната жена-"Да,така е,това е историята на моят живот".Ами Честито ти си най-добрата майка,а аз съм най-тъпата водеща,ох просълзих се,толкова лично го приемам...................и тук се просълзява,камерата я дава в близък план,а тя си мисли"Май добре се получи днес предаването"-и разбира се греши,но няма кой да и го каже!!!!!!!!!!!

Според мен си е цяло наказание да си гост в предаването,едва ли ще повторя да гледам отново.

# 245
Оххххх  Joy Joy Joy как се смях само. Много точно написано. Peace

# 246
  • София-в сърцата на моите деца
Все още ли има ли някой ,който да го гледа това предаване за фолкгъски и манИкенки с умствен багаж , колкото една слива? newsm78

# 247
  • Има много детски смях.
...умствен багаж , колкото една слива? newsm78

Не ги надценявай!

От "новия сезон" нито едно предаване не съм гледала, нямам и намерение. Въобще се учудвам, че предаването не е свалено то екран...

# 248
  • София
...умствен багаж , колкото една слива? newsm78

Не ги надценявай!

От "новия сезон" нито едно предаване не съм гледала, нямам и намерение. Въобще се учудвам, че предаването не е свалено то екран...

Яхнали са създалия се интерес, за какво се развяваха мръсните гащи цяло лято?!...

# 249
  • Viena
Явно вече никой не гледа това уникално творение. Rolling Eyes

# 250
  • София
Аз днес гледах рубриката "Най-добрата майка"  smile3518

По принцип не гледам Станция нова. Скучна ми е и смехотворна.

# 251
  • София
Колкото и да е скучна, по-скучна от новата продукция на Иван и Андрей, дето трябва да ги разбиват, едва ли е. Просто не вярвам да има нещо по-тъпо от това. Гледах само няколко минути от едно-две издания. Супер, мега, гига тъпня.

# 252
  • София
Колкото и да е скучна, по-скучна от новата продукция на Иван и Андрей, дето трябва да ги разбиват, едва ли е. Просто не вярвам да има нещо по-тъпо от това. Гледах само няколко минути от едно-две издания. Супер, мега, гига тъпня.

newsm10 newsm10 newsm10  подклепям те на 1000000%

# 253
няма по-тъпо предаване от разбиването! Даже жените им ги надминаха по интересност:)

# 254
  • София-в сърцата на моите деца
няма по-тъпо предаване от разбиването! Даже жените им ги надминаха по интересност:)
Че някой гледа ли го това тъпо нещо??? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт