Дулсе де лечето верно златничко. Казват, че и на вкус е така, но ....... Имало начин и сама да си направиш. Доколкото разбрах - вариш като гламава 2-3 часа консерва кондензирано мляко. Явно се карамелизира захарта вътре. Чак толкоз луда май не съм

Я като сте подхванали темата, да питам и аз. Предложете ми вариант за такова возилце за Ния като си представите следната ситуация: взимам я от ясла и й го връчвам, сядам на някоя пейка да накърмя братчето, а тя отпрашва с возилото в неизвестна посока, не дай си Боже по някой баир надолу, аз съответно търча след нея по ц...и с пищящо бебе и зарязана някъде количка. Хич не ми е ясно как точно го правим този номер. Някакви идеи? Моля
Че ми призлява като си помисля. То и аз много драматично го описах, но като си знам дивачката - не е чак толкова невероятно. Не че без возило не може да хукне на някъде. Споделете
Вили, и на мен не ми се струва толкова малко теглото на Алек. Строен левент!

Алекс сега няма търпение да изгледа цял един филм. Всъщност - забелязвам нещо при него - по-интересни са му филмчетата с деца, а не анимации.

Много искам да ги видя двете пикли рамо до рамо какви ще ги надробят