Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 388
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Вероники, как можа да го пуснеш това клипче! Побеля ми косата!  Mr. Green  Как изхвърча на улицата тоя калпазанин, лелеееееее.
Дулсе де лечето верно златничко. Казват, че и на вкус е така, но ....... Имало начин и сама да си направиш. Доколкото разбрах - вариш като гламава 2-3 часа консерва кондензирано мляко. Явно се карамелизира захарта вътре. Чак толкоз луда май не съм Simple Smile

Я като сте подхванали темата, да питам и аз. Предложете ми вариант за такова возилце за Ния като си представите следната ситуация: взимам я от ясла и й го връчвам, сядам на някоя пейка да накърмя братчето, а тя отпрашва с возилото в неизвестна посока, не дай си Боже по някой баир надолу, аз съответно търча след нея по ц...и с пищящо бебе и зарязана някъде количка. Хич не ми е ясно как точно го правим този номер. Някакви идеи? Моля  Praynig  Че ми призлява като си помисля. То и аз много драматично го описах, но като си знам дивачката - не е чак толкова невероятно. Не че без возило не може да хукне на някъде. Споделете Simple Smile

Вили, и на мен не ми се струва толкова малко теглото на Алек. Строен левент! Simple Smile

# 526
  • София
Леле, само аз ли никога не бих купила такова колело  Rolling Eyes Виждала съм ги преди и се чудех кой ли би ги взел на детето си, пък тук ги харесвате. Явно съм много старомодна  Blush
Бухта, никак не е невероятно, според мен  Simple Smile Аз в началото не излизах сама с двамата, просто не можех да се оправя  Rolling Eyes , хем без возило беше баткото. Сега вече е по-разбран, може би това е предимството на по-голямата разлика.
За какви салами говорите, аз нищо не виждам  Crazy
Тони, тортата изглежда чудесно  Peace
А иначе и ние вчера са бяхме с лопатка за пясък навън  Mr. Green

# 527
Вили, не се притеснявай за Алек. Митко е на същите килограми, даже може и да са малко по-малко, но педиатърката изобщо не се притеснява и казва, че се развива добре детето.
Elwing, и аз не харесвам колела без педали, струва ми се неудобно да си свива така крачетата и си мисля, че ще си влачи пръстите. Тротинетката е друго нещо и сериозно се замислям за нея, а и леля му вече си даде заявка да купи такъв подарък. Иначе колички за бутане с крачета имаме две, акомулаторна една, една триколка и просто не виждам къде да слагам още превозни средства!
Мирамир, добре ми напомни за Шрек! Може да се откача от МакКуин Светкавицата за малко!

Бухте, единственото за което се сещам е като нашата кола с дистанционно - когато тръгне в неподходяща посока, връщаш с дистанционното. Няма гаранция обаче, че няма да хукне някъде без колата. Все пак ще е на градина през деня и поне част от разходките ще са само с бебето и няма да се налага да вееш цици докато гониш каката! Още повече, ако позволяваш да бута количката заедно с теб, да помага в грижите - чувстват се по-големи и много отговорни в такива моменти!

# 528
Бухта, Гого има ето такава кола и горе-долу на две годинки и половина започна да я кара, като не позволява развиването на огромни скорости, защото все пак е с педали. Обаче за описаната ситуация е най-добре да си вземеш от онези каиши за прохождане и да ги нанижеш на Ния за всеки случай  Mr. Green

Вероники, Гого има такава тротинетка, лека е и се сгъва освен това, но си иска баланс. Пукито мисля, че ще е много бебешко за по-голямо дете, но не мога да преценя само от снимката. Между другото в сайта на Мисто има списък с магазини, където може и да имат изложени Пуки-та. Трябва да взема да питам по телефона...

Рила, и на мен саламите ми бъркат не знам къде...

Elwing, саламите са новото рекламно оформление на отчетния ни форум. Висят отстрани на темата...

А за колелата - и аз имах такива съмнения, но Ники го подкара все едно винаги е карал колело и няма никакви проблеми с крачетата и изобщо с никакви движения.

# 529
  • София
Аз май не се доизказах - на мен ми се струват и опасни такива колела Rolling Eyes Ама то си е мой дефект, способна съм във всяко нещо да видя риск  Crazy
За Шрек - баткото ни на тази вързаст страшно много го гледаше. Направо на изуст го бях научила, защото само благодарение на него се хранеше ooooh!  Tired Алекс сега няма търпение да изгледа цял един филм. Всъщност - забелязвам нещо при него - по-интересни са му филмчетата с деца, а не анимации.
Саламите при мен не се виждат  Grinning

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 18:43 от Elwing

# 530
  • София
Тротинетката на Марти е също като нашата! Калин се научи да я кара МИНАЛОТО ЛЯТО, гледайки една кака в градинката - в момента, в който каката пусна тротинетката, нашият я подкара сам   Shocked От тогава търся такава и наскоро открих в Продавалника - не се колебах и секунда. Стабилна е много, и за навън няма проблеми.

# 531
  • София
Дулче/дулсе - то го взех от малко златно магазинче на Цар Асен, ама всъщност е на Виктор Юго. 370 гр. струват 7,50. Имаше и с козе мляко. В Била видях подобни бурканчета- но не загледах дали не беше сладко. Бяха при диетичните продукти- срещу зеленчуците. Ама това по Коледа.
Като търсих из нета ми излезна, че и от Фантастико са намирали хората.
Мерси за сладкарницата с тортите на Цар лъв!
А онзи ден направо ме разбихте с тези рецепти- трябва да се организирам да ги запиша.
Вили, не знам някой отговори ли ти- Рила направи блог в Мултиплай- мартенчета 09. Трябва да се регистрираш и да ти пратят покана.
За возилата- искам всичкоооо!!!
Елуинг  как си се уредила с такава защита от шаренията?!
И аз да препоръчам рецепта - мъфини с портокал и шоколад .
Наше дете не харесва нищо друго на филмче- осен Бейби макдоналд и Пепа Confused

За колектива, се сетих, че Вероники е пуснале линк. Е на мен не ми дадоха един ваучер! Не ми излезна в мейла, казват , че са ми го пращали и два пъти, и на профила в техния сайт трябва да го има- ама - не! И в офиса, и вкъщи отварям с по 3 браузъра нищо не ми излиза. На последния мейл дори не ми отговориха! И в спам гледам, че да не би да пропусна!
Така , че ще им правя антиреклама когато мога Rolling Eyes
едит- объркала съм улиците и се редактирах! Ех, едно ю как може да ме заблуди!!!

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 17:20 от oki4

# 532
Здравейте момичетаааааааа

Поминаааа ми нерватааааааа, или по не понамаля Mr. Green

Ели аз от доста време се каня да отида да говоря с лекар за противозачатъчни, но нали ми беше много далече поликлиниката и все не се наканвах, ноооооо понеже сменихме поликлиниката,, сега е до нас на 2 мин. и вече имам час за другата седмица.
И друго им харесах на новите, нали ви бях писала че водих повръщаш Боян и ми отказаха преглед, е при тези не е така. Точно вечерта преди Лондон имах час за мен, че едното ми око хич не е добре, та точно на вратата Боян се разрева, че го боли ухото. Взех го, прегледа го и него и ми даде антибиотик, ако се влоши да му давам. За щастие ми мина и не съм давала.

И сега най важното!!!!!!!!!!!!

КАНЯ ВСЕКИ, КОЙТО ИМА ЖЕЛАНИЕ, НА РОЖДЕННИЯ ДЕН НА ЯНА. ЗАВЕДЕНИЕТО Е ОСТОВЪТ НА СЪКРОВИЩАТА ЗАЛА 1, НА 13ТИ ФЕВРУАРИ, НЕДЕЛЯ,ОТ 16:45. МНОГО ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА ДОЙДЕТЕ Hug
http://www.sakrovishte.com/

ХИЛЯДИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВЕРОНИКИ  bouquet

Моля ви пишете ми на лични, за да мога да уточня размера на тортата Hug

За Яна за РД мисля и аз да и взема колело но ето това http://www.priceinspector.co.uk/d/26620212/Outdoor-Toys/10-quot- … le-compare-prices

Лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 29 яну 2011, 00:20 от Шу

# 533
  • Варна
Мерси на всички за отговорите. СЗА, и аз си мислех за някакъв вариант с каишка и вързана за пейката, докато кърмя.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Иначе търся лека и маневрена количка, с която да мога да я следвам.  Колелото, което показва Шу много ми допадна на пръв поглед. Все пак дръжката би ми била от полза. Но тук такова не съм виждала, ще се поразтърся.
Иначе стратегията с въвличането да помага ми е основна засега, да видим на какъв пух и колко прах ще ми я разбият малките разбойници Simple Smile
Тюх, Окич, как не стана дума вчера за това магазинче! Близо е до свекитата, а те вчера дойдоха на гости. Нищо, аз ще го навестя другия месец лично, че и друг път съм чела за него. Ей, много ме е яд - пристигаме в София на 14-ти за ден и половина. Много ще ми е ограничено времето, но както ще сте събрани накуп, с удоволствие щах да мина да ви видя. Пък Яна и Шу кой знае кога ще мога да ги засека пак Sad  Много искам да ги видя двете пикли рамо до рамо какви ще ги надробят Simple Smile

Мозила и Гугъл Хром имат допънителни приложения Ad Block - инсталирате и саламите изчезват яко дим! Много е гот. Моят се оказа деактивиран, но от поста на Елуинг се сетих и го оправих за секунда и вече няма саламиииии.  Party

# 534
За Яна за РД мисля и аз да и взема колело но ето това http://www.priceinspector.co.uk/d/26620212/Outdoor-Toys/10-quot- … le-compare-prices

Такъв е подаръка на Рая за Коледа. Още не сме излизали с него на вън, но в къщи се научи да го кара. Peace

Тия салами и мен ме нервират, ама мъж ми още не е разгадал на 7-цата вътрешностите и ще трябва да се примиря за известно време. Confused

# 535
Здравейте,

нашия тати е болен и Елия ще остане 2 нощи при свеки. Вчера за първи път мрънка по телефона. Но няма начин, по добре да мрънка отколкото да кашля.

Аз вчера бях на зъбар- 60лв за чистете на канали, др. петък още 60 за пълнене, после още 100 за изграждане и 150 за коронка. Повече от златен ми излезна.

С тези Пуките ме запалихте и мен. Пък и тротинетката на Марти си я бях заплюла отдавна. Та май ще вербуваме едната баба за Пуки и ние. Много ме изкефи първото клипче с момиченцето. И май така по- лесно ще се научи да кара колело.  newsm78

# 536
  • София
Тони, то не е до разгадаване на седмицата, а е да ди го сложиш на самия браузър- аз съм с google chrome - написах, това което даде Бухта в гугъл и си го сложих и - о, спасение!
Мерси, Бухта!
Адска разминавка за инфото за магазинчето, ама...Със сигурност в някой от големите ,магазини го има- не може всички да ходят до Цар Асен  Mr. Green А за там си прихотви повече финанси, че е има супер вълшебни неща!
Ние днес сутринта по - най- експедитивен начин се организирахме за куклен театър, но всичко трая 2-3 минути стоене в салона и то преди да са почнали да играят.  После като каза- не- и никой не можа да я убеди да се върне. Ама то май, защото аз й казах, че лампите ще изгаснат...
Та не можахме да направим сефтето. Хората дори ни предложиха в ложата да седнем , да сме сами, но тя какво реши...
Ще пробваме по- натам пак. Казаха, че "Трите прасенца" бил като за тях, но предварително да си вземем билети и някакво предсавление за попа.

# 537
Ето ме пак Mr. Green

Окич, дано другия път успее да изгледа пиеската, сигурна съм, че ще и хареса. Яна лятото много се кефеше на забавната детска програма в хотела.

Ели бързо оздравяване на мъж ти.

Бухтееее не може ли дадойдете ден по-рано. РД се пана в неделя,молятееееее.

# 538
Окич, благодаря ти! Сега ще ангажирам мъж ми да го оправи...че тез салами много гадни.

Шу, искам и ние да дойдем, ама няма...ще съм в края на 6-тия тъкмо и вече си е предизвикателство да се пътува..Sad

# 539
И аз много се чудих за какви салами говорите, а то просто и при мен не се виждат.

Тони мила и аз много искам да те видя, но май е по-лесно ние да доидем при вас Hug

Общи условия

Активация на акаунт