В петък се прибрахме от дълго гостуване при моите родители! Е скъсаха се да се разболяват тия деца там. Един през друг- Теди с вирус повръщане и дрис и 39Т преди 10 дни, а сега пак някакъв вирус и пак от вечера е с 39Т.
Батко ни отново е с пневмония- втора за няколко месеца. Изобщо не знам как става така, все усложнения при него. Давам какво ли не за имунната и витамини и пак същото. Егати кво вече да му давам?
Днес ги водих пак при доки, каза че са по- добре. Аз си приключих с рехабилитацията на ръцете -две седмици ходих и сега съм много по-добре. На косъм съм и аз да се разболея , едвам крепя полужението с Инфлуцид и Ремантадин.
Нищо не казвате за яслите- кога са класиранията и записването или резултати? Четох нещо в тази тема в началото, която са я пуснали , но нещо не разбрах за какво става на въпрос де. Ние сме с 11 точки , заради майка , нали е учителка 35 години. В ОДЗ-то което съм дала на първо място пише , че няма класирани , а на профила на Теди пък , че не е класиран до момента!

Отивам да почета малко нозад , а на всички пожелавам да са здрави!
Хубавото е, че ги научава и ги пее, а освен това се опитва да танцува танца, който играят героите 

, хайде стига вече болести!
) Сега като писа се усетих, че и той понякога казва дай си ми "коките" и му ги сваля от краката.
, та исках да видя дали ще издържи. И тогава ме изненада като гледа с интерес и не замрънка даже, но се чудех дали е случайно. Вече знам, че явно му харесва 
. Стъпалото може трайно да се обезформи, което айде - да не говорим, че не е естетично, но и създава много други проблеми. Освен това, евтините обувки са рядко кожени отвътре, което пък е предпоставка за гъбички. И така нататък...да не кажете, че съм в обувната индустрия
постоянно ако може да има шише, добре, че през нощта поне спрях да й давам, сега свикна само с водичка, и всъщност значително намаля нощното будене, откакто разбра, че мама няма да дава мляко