Мартенчета сладки чакат с нетърпение подаръци прекрасни!

• 29 336
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Е, дойде и денят на Яна! Да е жива и здрава, всички процедури да минат повече от успешно и всичките й дивотийки да са само за смях и радост! Шу, честит празник, мила!  Hug

Веси, ЧРД и на теб! Много здраве, щастие и късмет!

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 14:19 от Бyxта

# 706
Честит Рожден ден на чаровницата Яна!!!
Да е жива и здрава, много послушна и щастлива!!!

Шу, весел празник   bouquet

# 707
  • София
Да е жива и здрава сладката русокоска Яна! Много късмет и щастливи игри!
Веси, Честит рожден ден! Много здраве, радостни моменти и сбъднати желания!
Хели, това е клубчето. Има играчки и пързалка има, май една палатка с топчета също. Мисля, че може да отидеш да го видиш, преди да резервираш. И ние ще сме там пак.
Тони, ти ли питаше за торта. Не знам какво конкретно да ти предложа. От последната торта, която направих съм много доволна. Изобщо мисля, че витите торти са супер, защото стават обемни и високи, а ако си вземеш готови блатове са и много бързи. Само трябва крема ти да е много гъст, за да не се стече надолу- например маскарпоне и течен шоколад  Crazy
Ако те интересува, ще ти пратя 2 блога, където има такива торти. А за украса- много лесна имам една шоколадова заливка, върху която можеш да си наредиш готови декорации. Пиши ми, ако искаш на скайп или ЛС, да не товарим темата.

# 708
  • Стара Загора
Честит рожден ден на русата принцеса Яна. Много здраве и щастливо детство й пожелавам. Само хубави моменти от тук нататък и всичко лошо да остане в миналото. Шу   bouquet Hug
Веси и тук честит рожден ден и на теб. Здраве, любов и всичко най най ти пожелавам.
Нашата ученичка утре тръгва на ясла, а вчера и днес ми е със Т най висока стигна до 38,3 и направо незнам какво да правя. Давам Панадол сироп и свещички и Осцилококцинум, а нито шакля нито има сополи - нищо само температура!

# 709
  • София
 Честит празник на сладката Яна !!! Нека бъде здрава, весела и да радва всички около себе си !!!  bdbaloni
 Честито и на порасналите кукли Симона и Лора с малко закъснение! Желая им здраве и много весели игри   party006!
 Много ни се искаше да дойдем на рождения ден, но Роско ми е с температура от петък вечерта. Няма други симптоми но вдига до 39,3. Снощи ходихме на спешен кабинет и видяха само зачервено гърло. Казаха да давам само вит. Ц и температуропонижаващи. Иначи си е добре човека, но нещо няма и апетит.

# 710
Честит рожден ден на Яна! Много радост и усмивки да носи на мама, тате и бате!

Веси, честит рожден ден и на теб! Да те носят на ръце и да те гледат в очите всички около теб! Много здраве и щестие ти желая!

# 711
  • София
На малката кукличка Яна честит ВТОРИ рожден ден  Tada newsm59 Tada Шу, шапка ти свалям, ти си толкова силна, късметлийка е Янчето с такава майка като теб!

Веси
, честит рожден ден! Да те слушкат у дома всички, да си жива и здрава   bouquet

# 712
Здравейте момичета!
Чета ви редовно, макар че не пиша.
поздрави за днешната рожденичка - Яна на Шу, с пожелания за здраве, много късмет и безгрижно детство!Много стиснати палци и на Шу  bouquet
Малко на патеричка да честитя и на другите ни две скорошно рожденнички - Симона и Лора!Да са живи и здрави и все такива красавици!Поздрави и за Слънцето и за Сиа  bouquet
Ели, мнгоо стиснтаи палци от мен за всичко и аз мисля,ч е няма за какво да се тревожиш от детската, убедена съм, че Елия ще се справи както винаги, мнгоо ви прегръщам и ви целувам!
Макар ч е не познавам Фивър, присъединявам се с многоположителна енергия!
Всички болни да оздравяват бързо, ч е идват рожденни дни!!!

# 713
Здравейте момичета!

Честит Рожден Ден на Яна ! Късмета в живота никога да не я изоставя и да бъде много здрава и щастлива! Шу всичко лошо вече да е зад гърба ви ! Насладете се на радостните  мигове занапред !

Веси , Честит Рожден Ден и на теб! Здраве и семейно щастие!

При нас нищо интересно няма. От шарката няма и следа , много бързо и безболезнено отмина. Заради нея обаче  ще се въздържим от Рождения ден на Яна , за всеки случай де! На всички весело изкарване , пък догодина ще дойдем !  Laughing

оки4 моля те  пиши ми рецепта за фондана- по коя го правиш , колко тънко го разточваш, с какво го оцветяваш(примерно снощи не намерих боя за яйца и си мислех със степче) , колко дни може да стои във хладилника , има ли някакви тънкости.
От твоите и на Вероника тортите получих вдъхновение и за неделя мъжо има РД и ще му направя една торта цици Laughing(такава със сутиен де , като на Вероника)  Embarassed
Само дето никога не съм правила това фондан  и за това утре ще направя пробна торта-тъкмо за св.Валентин!  Peace дано стане де!

Снощи прочетох за Фивър !  Cry Не знаех какво да напиша, толкова се разстроих, цял ден днес си мисля за нея и се моля всичко да е наред  Praynig. Мамка му защо трябва да става така????????? Някои хора не заслужават децата си  , а имат по 10 , а едно момиче цял живот чака 1 рожба и нещо все се обърква. Защо не мога да разбера , егати иде ми да плача от мъка за милата ни Фивър.  Cry Cry Cry

оф ама как само се получи тоя пост! Сори!

# 714
  • Стара Загора
но Роско ми е с температура от петък вечерта. Няма други симптоми но вдига до 39,3.

И аз току що се връщам от спешния кабинет. При нас Т е от вчера като започна с 38.3 а днес след като се събуди слетобеда беше 39. Няма никакви други симптоми, д-ра каза че гърлото и било зачервено и да очаквам да започне да кашля. Вирусна инфекция било. И сега баш преди яслата утре - ще ни се размине първия учебен ден. Направо нерви нямам!!!  #Cussing out

# 715
Шу, да е жива и здрава малката ти принцеса!!!  bouquet Да е жива и здрава и само да ви радва. Весело парти ви желая. Ние за съжаление не можахме да дойдем, че и нашето детско парти беше днес. А накрая Лора доста си порева, не и се тръгваше. Спа следобед до 18 часа и после пак реееев, явно доста се превъзбуди детето. И за това пропуснахме вашето, за голямо мое съжаление.

# 716
  • София
Видяхме част от снимките на Яна  Simple Smile , чакаме още. И от другите рожденички също. Слънце, Сиа?  Hug
Бързо да се оправя Симонка!  Praynig И нас не ни подмина... Алекс явно лепна вируса от мен - с Т е от днес  Tired Дано до рд се пооправи, въпреки че вероятно ще сме в семеен кръг в домашна обстановка, но поне да ми е добре детенцето  Praynig

# 717
  • Стара Загора
Elwing ние не сме празнувалим още защото таткото ни от 1 месец е в София и решихме, че рожденният ден ще го отпразнуваме на 26-ти когато е й моят рожден ден.
Аз реших, че все пак ще я закарам за 1 час на яслата днес - тази нощ не ми е вдигала Т Симона, надявам се да не вдигне повече.
Аз от вчера съм с нов лаптоп и сега и аз ги виждам тези салами отстрани. Някой ако знае как се махат да казва.
да ви кажа на всички Честит Свети Валентин. Бъдете винаги влюбени и обичани, обичайте и вие защото любовта ще спаси света!
Днес имаме годишнина от сватбата - цели 7 броя и ще си празнувам сама тази вечер Sad
Повечрпете се заради мен

# 718
  • София
Честит рожден ден на малката Яна! Кате, да ти е жива и здрава и много щастлива!

Стискам палци на Фивър всичко да е наред!

Тази нощ спахме без биберон за първи път! Стискайте палци спокойно да се отървем от нея....

# 719
  • София
Добър ден!
Честито на всички пораснали мартенчета! Да са живи и здрави!!!

Грипа и ние го изкарахме, за изненада на всички, доста по-леко от нормалното му боледуване на дребния. Вдигна първия ден 39С, после 3-4 дни държа 37.5, личната каза, че само гърлото е зачервено и да очакваме да почне да кашля. Оказа се права, миналия понеделник като почна една кашлица, още се влачи  ooooh! Но днес вече е на градина.
Тези дни се замислих, как оцелявате всички майки, които си гледат децата след 1 година... Тоя моя калпазанин луди ни направи. И днес всички сме щастливи - и той и ние, че пак е на ясла...

Elwing, беше ме питала колко струва АМ Нестле Джуниор 1+ - 9лв е в Хит.

Честито и на всички, които празнуват днес. Аз май повече ще уважа св. Трифон  Laughing

Едни стиснати палци и от мен за Фивър!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт