Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 340
  • 755
  •   1
Отговори
# 585

Аз не разбрах за кои артикули важат тези кодове ???

# 586
Днес получих поръчка от 11.02 с тези дънки http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1149679 - страхотни са  Simple Smile

# 587

Аз не разбрах за кои артикули важат тези кодове ???

За мен не работи кода 0215SWSLD

# 588
здравейте ,аз от толкова лутане из сайтовете не можах да разбера и от тук ли се пазарува с посредник/транспорт/или нещата пристигат по пощата . Embarassed

# 589
здравейте ,аз от толкова лутане из сайтовете не можах да разбера и от тук ли се пазарува с посредник/транспорт/или нещата пристигат по пощата . Embarassed
няма посредник, по пощата или с куриер.

# 590
  • София
Здравейте! Да ви попитам и аз нещо. Направих поръчка на 10.02 и ми писаха да очаквам поръчката на 23.02. Поръчката я пуснах с безплатната доставака (нямам идея още ли важи), та предполагам да я чакам по пощата, нали? И дали има шанс да дойде по-рано? Мерси!   bouquet

# 591
Здравейте! Да ви попитам и аз нещо. Направих поръчка на 10.02 и ми писаха да очаквам поръчката на 23.02. Поръчката я пуснах с безплатната доставака (нямам идея още ли важи), та предполагам да я чакам по пощата, нали? И дали има шанс да дойде по-рано? Мерси!   bouquet

важи още безплатната доставка, може да пристигне по - рано, даже обикновено пристига (поне при мен) за около 5 до 7 дни по пощата, ако поръчката ти е за по - голяма сума, не помня колко точно беше, ти я пращат с куриер.

# 592
  • София
Мерси! Ослушвам се значи!  Hug

# 593
  • София-Лагера
До кога е % ?
И аз пуснах една поръчка с 10 ''парцала''
Ама харесах още.

# 594
Момичета, каква е тази безплатна доставка?
Код ли има или....?
Простете невежеството ми, но съм харесала една рокля....

# 595
Няма код,направо ти се отразява,че няма доставка.Това е за нормалната. Peace

# 596
  • София-Лагера
Да се похваля ,че вчерашната поръчка е тръгнала днес сутринта.
С куриер.Отзиви когато дойде.

# 597
# 598
аз искам да попитам кога долу горе са летните намаления? знам че има много до там но информативно....Simple Smile

# 599
Мисля ,че бяха около Юли месец,но преди това май има Mid-season sale. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт