Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 291
  • 755
  •   1
Отговори
# 705
aniK беше писала че действа и на намалени кодчето. Сигурно не ми заработи, понеже не съм го получила на мейл

# 706
При мен действа не само на ненамалени, но и на някой намалени неща, получих го на имейла. Peace

# 707
kasito, дайте пример

# 708
Мацки, здравейте ексЛаредутки  hahaha  Joy  май тук ще се срещаме... някой пазарувал ли е от ASOS. DE Там май са по ефтини нещата и като сложа в кошницата нещата ми сваля 20Е, мисля че и те доставят до БГ

# 709
# 710
Мацки, здравейте ексЛаредутки  hahaha  Joy  май тук ще се срещаме... някой пазарувал ли е от ASOS. DE Там май са по ефтини нещата и като сложа в кошницата нещата ми сваля 20Е, мисля че и те доставят до БГ
това е преводната страница на сайта, явно имат много клиенти от тук. Дори ми отговарят на мейлите на немски, въпреки че аз им пиша на английски. Мен ме разпознава, че съм в ДЕ и автоматично ми се зарежда немската версия, но цените са по-скъпи, поради лошия курс на паунда спрямо еврото в сайта.

# 711
Мацки, здравейте ексЛаредутки  hahaha  Joy  май тук ще се срещаме... някой пазарувал ли е от ASOS. DE Там май са по ефтини нещата и като сложа в кошницата нещата ми сваля 20Е, мисля че и те доставят до БГ
това е преводната страница на сайта, явно имат много клиенти от тук. Дори ми отговарят на мейлите на немски, въпреки че аз им пиша на английски. Мен ме разпознава, че съм в ДЕ и автоматично ми се зарежда немската версия, но цените са по-скъпи, поради лошия курс на паунда спрямо еврото в сайта.

bouquet   Благодаря. казвате 4е имало опити за злоупотреби с карти, тогава не е ли по удачно с Пей пал
а за асос съм се объркала  hahaha   smile3504  то било AMAZON. DE  за там става номера с 20-те Е, ако на някой му е полезно  Hug

# 712
  • София
Чакам да ми пристигне това:

# 713
Здравейте момичета. Имам проблем и се надявам някоя от вас да може да ми помогне. Ситуацията е следната-регистрацията ми в сайта е от преди една година и тогава за адрес съм писала София  ул.Хан Крум.Да обаче аз не съм от София ,но живея на Хан Крум(не знам защо съм го направила). Днес поръчах нещо от сайта и защото бързах недоогледах нещата и сега адреса за доставка е този.Пратих им веднага имейл да го променят върнаха ми отговор ,че не става.Видях в темата сте писали ,че нещата отиват в пощата. Може ли някой да ми каже кой пощенски клон е за този район?Дали ще ми го пратят там?Пощенския код обаче е на моя град. Абе кашата е пълна. Как ви уведомяват, че пратката е дошла? А къде си проследявате пратките? Доставката е стандартна и сигурно няма да е с куриер иначе бих могла да се обадя на тях. Не знам какво да правя  newsm78 #2gunfire Благодаря ,че  ме изтърпяхте с това дълго и объркано  писане....ама много ме е яд на мене си.Давайте съвети  Simple Smile моля  newsm17

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 00:47 от Milito

# 714
Ако е с поща, не си ги проследяваме, защото няма как. Хан Крум е в центъра улица, и близо до Славейков и близо до Централна поща, бих заложила на 1000 като код и клон -централна.

Ще занесат бележка на адреса, който си дала (някакъв номер на улица сигурно има). Приносителят на бележката би трябвало с лична карта да вземе пакета. 

# 715
Аз станах рано да тренирам и докато хапвам грейпфрутче "опуках" още 20 паунда, но нямаше как Whistling

Ето за това:
http://images.asos.com/inv/media/2/2/1/4/1194122/wildroseraspber … eaf/image1xxl.jpg
http://images.asos.com/inv/z/40/420/740967/green/image1xxl.jpg

Първото изглежда много сладко ...за подарък е идеално според мен!!!
Сандалките са на М60 и мисля, че ще пристигнат, въпреки, че точно като ги сложих в торбата ми изписа, че са аут ъф сток Thinking Thinking Thinking
Все пак бяха намалени от 65 паунда на 15, де тоя късмет Whistling Whistling Whistling
И моя номер даже - 38!!!

А пък този чорапогащник на Келвин Клайн за 8 паунда дойде в четвъртък и мога да кажа, че е уникален...и като модел, и като качество, и като цена:)

И като бивша поитателка на Ларедут ( бивша още преди неприятния номер, който скроиха на българските си клиенти ), бих казала, че от АСОС по-добър сайт за пазар немаааааааааааааааа hahaha Joy

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 07:18 от Mishit

# 716
  • София
Mishit, може ли да пишеш кой размер на чорапогащника взе и на кой отговаря S M L....

# 717
  • Sofia
И аз много се чудех на този чорапогащник, но изобщо не мога да разбера кой номер кой е. Останали са номер 3 и 4  ooooh!

# 718
Mishit съжалявам за спама, но не се сдържах... тези продукти на Harding ги има и в София в един мол... на мен също ми подариха ...сигурно не знаеш и не си се интересувала, но аз напоследък го правя и тези продукти съдържат всички 5 консерванта..които се пропиват от кожата ти, отиват в кръвта и няма да уточнявам какво може да предизвика, заедно с хилядите такива в козметичните продукти. Само ще ви кажа момичета, че тези съставки са открити от британски учени в разни извадени туморни образувания. Дано това ви накара да се поинтересувате повече и да ползвате безопасна козметика, която в БГ все още не е в изобилие.  Hug

# 719
Bobka, мн е сладка блузката Flutter

За ул. Хан Крум, аз живея точно там в Сф и пощенския код е 1000, трябва да провериш в самата поща на място по име и адрес и ще ти я дадат така срещу лична карта  Peace

А като казвате че е по - оферта да се плаща в паунда, картата нали може да си е еврова, а да поръчам от сайта в паунда, така ли става? Аз досега винаги в евро съм поръчвала.

Общи условия

Активация на акаунт