Пазаруване от www.asos.com - 9

• 42 924
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Още ли е безплатна доставката?
мдам Simple Smile

Каква е играта?  Rolling Eyes

# 466
Утре на обяд ще изтеглят щастливеца,който печели неща запазени в Wish list-а му на стойност 300 паунда. Crazy

# 467
Е много съм ядосана, не приема левова Маестро, а са от изброените като възможност за плащане, коментирахме, че няма проблем да е левова. Някой имал ли е такъв проблем?

# 468
Получих http://www.asos.com//Paprika/Paprika-Chiffon-Pleat-Trim-Peplum-D … .aspx?iid=1410554 Чудесна е, но ми е тясна и си е къса (все се надявах, че е защото манекенката е висока) Не си струва да я връщам май? 

Защо да не си струва да я връщаш. Мисля, че пощенските ще ти излязат около 5-6лв.   Peace
Не съм връщала досега.  bouquet

# 469
Е много съм ядосана, не приема левова Маестро, а са от изброените като възможност за плащане, коментирахме, че няма проблем да е левова. Някой имал ли е такъв проблем?

Мисля че с Маестро не може да се плаща. Аз имам виртуална виза и виза електрон левови и плащам без проблем. Peace

# 470
е, да, така излиза, и аз си плащам с виза електрон, но моята приятелка е с маестро и няма да стане. мерси за отговорите   bouquet

# 471

момичета ботушите Lacoste отговарят ли си нося 36,37 от тези UK 3 дали ще ми станат newsm78

Моля, за отговор спешно ми е   bouquet

# 472
Maestro не става за международни плащания. Peace

# 473
а как,къде  се регистрирате за тази игра?

# 474
Харесах си страшно красиви обувки, обаче се притеснявам, че няма да си улуча номера. Моля някой да ме посъветва кой номер да си поръчам...аз нося 39-40.

# 475
  • pomorie

момичета ботушите Lacoste отговарят ли си нося 36,37 от тези UK 3 дали ще ми станат newsm78

Моля, за отговор спешно ми е   bouquet
мога само да кажа от личен опит че 6 е 39 номер

# 476

[/quote]мога само да кажа от личен опит че 6 е 39 номер
[/quote]
Само 39 номер ли носиш или от време на време ти се налага да си купуваш 40. Защото на различните марки номерацията е различна.

# 477
1711FAULTYSWS…10% OFF

дано да работи, не съм пробвала още

# 478
  • pomorie
мога само да кажа от личен опит че 6 е 39 номер
[/quote]
Само 39 номер ли носиш или от време на време ти се налага да си купуваш 40. Защото на различните марки номерацията е различна.
[/quote]ами зависи от марката на адидас найк вземам 39 даже 39,5 понякога от магазини тук съм вземала и 38,5 но никога по-малки или по-големи от това

# 479

Общи условия

Активация на акаунт