Цени на 4 - D видеозон в Пловдив и къде ?

• 6 086
  • 10
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Моля миналите наскоро по този път или поне които имат информация да ми препоръчат 4 Д видеозон, но ме интересуват и цените, разбира се.
Благодаря.

# 1
Троянчев - 60 лв.
Даскалов - 80 лв.
ВМИ - също 80 мисля.
Аз ходих при Троянчев, доволна съм, свърши си работата както трябва.  Peace
Сега през януари пак ми предстои да ходя, пак ще е при него.

# 2
Аз ходих при Даскалов преди 3 месеца цената е 55 лв и съм много доволна той е в Медикус Алфа много внимателен обеснява всичко много съм доволна.

# 3
  • Пловдив
И на мен ми препоръчаха Троянчев, само че не знаех колко струва. Обадих се да си запиша час за януари, но още не знаят как ще му е графикът.
А доколкото знам е важно да се направи в точно определена гестационна седмица, нали така ?
А за д-р Даскалов моят гинеколог не ми го препоръча, защото връщал бременните за някакви дреболии, представени като опасности,за да отидат пак и пак при него, при което те се панирали, че има нещо притеснително, без да е така.

# 4
Светла, а кой е твоят гинеколог?

# 5
  • Пловдив

Ако искаш да ти кажа, но на лични- защото не е много коректно да казвам по форумите кой НЕ ми е препоръчал друг лекар, не искам да правя интриги Wink

# 6
Аз миналата седмица говорих с Троянев и си запазих за 4 януари.
А за ФМ при Даскалов знам че е 80 лева, толкова ми казаха и като се обаждах.  Rolling Eyes

# 7
  • Пловдив
Аз миналата седмица говорих с Троянев и си запазих за 4 януари.
А за ФМ при Даскалов знам че е 80 лева, толкова ми казаха и като се обаждах.  Rolling Eyes

Благодаря ти за информацията. Значи за запазване на час да се звъни направо на него, а не на онези незнаещи от "информацията".

# 8
Аз лично на него звъня.  Peace

# 9

Ако искаш да ти кажа, но на лични- защото не е много коректно да казвам по форумите кой НЕ ми е препоръчал друг лекар, не искам да правя интриги Wink
ОК  Wink

# 10
Момичета, зная че цените на ФМ са почти еднакви навсякъде и все пак ми се струва, че е важно лекарят да е специалист. ФМ правят и в клиника Селена, моят гинеколог , който ме следи по ЗК също прави, но не зная неговата цена колко е. Само давам съвет да отидете при добър лекар, не само при този, който взима по-евтино. Аз лично съм пациентка на доктор Даскалов от повече от пет години, ходя при него всеки месец и естествено той прави ФМ . Това ми е втора бременност , първата също ходех при него и при него родих. Познавам го много добре, мога да кажа, че ако нещо го притеснява то е с причина, а не за да вземе парите на хората и да отидат отново при него. Той си има достатъчно пациентки и прекалено много работа. Моля да изказвате мнения от личен опит. Все пак гинеколозите са си и конкуренция, така че и субективното им мнение не винаги би било от полза , особено ако има доза завист. Но това е мое лично мнение. Лека бременност на всички.

Общи условия

Активация на акаунт