Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 646
  • 769
  •   1
Отговори
# 255
Дуданче много е красива!   bouquet На тази и аз съм хвърлила око!  Wink

Дж обезателно ще се видим!  Heart Eyes

# 256
Честита Нова Година, момичета!!!

Всички пожелания са вече изброени, затова няма да се повтарям  Simple Smile .

Страхотни красоти сте показали  Shocked . БРАВО!

# 257
  • Плевен
ЧЕСТИТА 2011!ЧЕСТИТ ВАСИЛОВ ДЕН/и мъжо е Васил Grinning/,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДОЦИ  Hug!!!

Да е здрава и щастлива ,да е по-добра година!С много време да ни тя дари, та  да шием КРАСОТИ!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 258
  • Поморие

Пожелавам една по-успешна и по-добра година във всяко отношение

# 259
  • sf
Честита Нова година!
Много здраве, усмивки и време за хобито!

Аз съм за среща  Mr. Green тъкмо съм фрии.
Хайде в сряда по обед  newsm78 или още вторник  Joy

Последна редакция: сб, 01 яну 2011, 19:25 от donsita

# 260
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ и ЛЮБОВ  НА ВСИЧКИ МОМИЧЕТА СЪЗДАВАЩИ КРАСОТА ![/i]

# 261
  • Враца
Честита Нова година !Нека всички от здраве и късмет да не се отървем...Само хубави моменти през новата година!  Peace
Благодаря ви за топлото посрещане   bouquet
Здравче ..много съм радостна ,че те срещнах  и тук.Тук е и Пепи..А честно казано се запалих от последния гоблен на Айнур...не зная дали пише и тя тук.Но този гоблен стана причина да хвана иглата гоблена на  Айнур
Аз сега покрай празниците не шия...Криси си е в къщи ..и каката ни си дойде...Пълна къща с народ...Но ще почна другата седмица като влезем в ритъм.

# 262
Честита нова година!
Здраве , живот и късмет

# 263
Честита Нова Година !На всички пожелавам здраве и късмет,успешна година и достатъчно време за за създаване на красиви неща!Надявам се да си организираме среща и да се запозная с вас.Ще ми бъде много приятно .Пепен,честитит празник у дома .Да ти е жива и здрава половинката,да те слуша и угажда!Честит празник на всички именници с пожелание за много сбъднати мечти!

# 264
Момичета, имам спешно питане - започвам едно гобленче, което се надявам да направя бързо, че ще бъде за определен повод, но сега съм в чуденка - схемата ми е в PDF, ясна е, конците са подготвени, но ... не знам колко панама да си отрежа  newsm78 На Size пише 14 Count , 36.29 w x 48.99 h cm и питането ми е следното - това размера на готовия гоблен ли е или на гоблена+резервата за рамкирането после?

# 265
  • София
Момичета, имам спешно питане - започвам едно гобленче, което се надявам да направя бързо, че ще бъде за определен повод, но сега съм в чуденка - схемата ми е в PDF, ясна е, конците са подготвени, но ... не знам колко панама да си отрежа  newsm78 На Size пише 14 Count , 36.29 w x 48.99 h cm и питането ми е следното - това размера на готовия гоблен ли е или на гоблена+резервата за рамкирането после?

На готовия без резервата. Най-добре си направи отстъп, преброй квадратчетата (поне приблизително) и тогава ще режеш  Hug

# 266
На готовия без резервата. Най-добре си направи отстъп, преброй квадратчетата (поне приблизително) и тогава ще режеш  Hug

Благодаря, Деси, за бързия отговор!  bouquet
Оставям резерва и го подготвям! Боже, Боже, хората не могат да станат от масите и да изтрезнеят още, аз гоблен ще започвам! Ама така е, де! Посрещнах новата година, не съм пила снощи, какво друго да правя?

# 267
  • София

Оставям резерва и го подготвям! Боже, Боже, хората не могат да станат от масите и да изтрезнеят още, аз гоблен ще започвам! Ама така е, де! Посрещнах новата година, не съм пила снощи, какво друго да правя?

Няма защо  Hug

hahaha И аз така. Посрещнахме, съпругът ми си легна, аз не пих, защото все още съм болна, и снощи си бродирах до 3 сутринта (като всяка друга нормална нощ  Mr. Green). 

# 268
antoniabg ето и ТУК един калкулатор!  Hug

# 269
последния гоблен на Айнур...не зная дали пише и тя тук.Но този гоблен стана причина да хвана иглата гоблена на  Айнур

уау...и аз се впечатлих,прекрасна изработка...Как се казва и има ли го някъде

Общи условия

Активация на акаунт