Бродирана красота - Гоблени 79

• 98 449
  • 769
  •   1
Отговори
# 735
  • Балчик
silvanapei, прекрасни орхидеи. Очите ми останаха в тоя триптих.

# 736
Шия си аз, шия цял уикенд и питам - Искаш ли да видиш до къде стигнах? Отговор - Да. - /без да отлепя поглед от мача по ТВ/ Разпъвам аз, гордо показвам - удостоена съм с кратък поглед, за да не изпусне траекторията на топката, и едно - Добре.Другата седмица пак ми го покажи. Grinning

# 737
  • София
Шия си аз, шия цял уикенд и питам - Искаш ли да видиш до къде стигнах? Отговор - Да. - /без да отлепя поглед от мача по ТВ/ Разпъвам аз, гордо показвам - удостоена съм с кратък поглед, за да не изпусне траекторията на топката, и едно - Добре.Другата седмица пак ми го покажи. Grinning

newsm62 Мъже, какво да се прави...

# 738
  • Sofia
Моят мъж в началото ми се караше, че ще си разваля очите, че съм като бабичка с тия гоблени  newsm78 Сега се примири, чат пат като му ги покажа само скроростно поглежда, одобрява или не и толкова...Но не ме спира от хобито ми, то остава и това да направи  му изтривам директно играта на войници  Mr. Green

# 739
silvanapei поздравления за прекрасния избор - и на гоблен, и на рамки, и на място, където да бъдат закачени!  smile3501 Много са красиви и нежни!

Ако моят мъж каже "Хубаво е!", това в превод означава "Ауууу, каква красота, невероятно е, браво на тебе!". Ако нещо не му харесва си го казва директно "Това и това не е добре според мене!". За това му качество особено ценя мнението му - знам, че няма да ми каже нещо само и само да му се махна от главата или просто защото се очаква да го одобри и да ме похвали. Не е многословен в похвалите, но знам, че е искрен и това ми стига.

# 740
  • Балчик
А моят мъж се отнася напълно равнодушно. Като ме види с гоблен и вика- пак ли с тоя парцал се занимаваш. Но не злонамерено. Парцал- в смисъл все му едно какво шия, дали е красиво или не. Laughing Но ги харесва закачени на стените. Че даже веднъж спомена, че ако трябва да делим имущество, ще делим и гоблените. hahaha

# 741
брей че тарикат  Crossing Arms парцали иска

# 742
  • Балчик
брей че тарикат  Crossing Arms парцали иска
Laughing Naughty Не си давам аз парцалите, скръндза съм.

# 743
  • Sofia
 Много са сладки тези мъже...моя само като чу за новото ми хоби и незнаеше какво да каже  Rolling Eyes,примирява се.

Silva napei,тези гоблени са точно за това място!Супер са!

# 744
Момичета,някой има ли схема на това-
http://radikal.ru/F/i038.radikal.ru/0907/1d/cdf3f980b27d.jpg.html
Благодаря предварително! Grinning

# 745
http://dump.ru/file/4785127 балерини дименшионс

# 746
Grinning мъжка му работа. И моят ме удостоява с едно "браво" и след няколко подканяния "ама наистина ли ти харесва" следва "хубаво е, сега искаш и да припадна ли?"  Crazy
Ех момичета ,добре че ви има-поне разбирам че не е само при мен така Rolling Eyes.Напоследък ми се лучват все неприятни неща и като влезна тук във Форума,все едно съм била на психолог-благодаря на всички   bouquet

# 747
  • София и там където не се пуши
Моят мъж днес извадил Казанската икона модела и панамата  и ме хвали пред племенничката му - тази икона жена ми я шие за 5-ти път  #Crazy . Аз му викам как за пети, за втори и че е подарък за сестра ми. А той, а кога ще я ушиеш и за нас.

# 748
Момичета, извинявам се, че така нахлувам в темата, но може ли да ми помогнете откъде да намеря мънички схемички с тематика Св. Валентин. Иска ми се да изработя няколко картички, но нещо не си харесвам модели Blush

# 749
за да стане темата още по-весела,да споделя на какви гоблени на тема "баня" попаднах докато ровичках днес из сайтовете....но честно казано незнам що за човек би ги ушил

Общи условия

Активация на акаунт