Математически турнири - 7

• 64 167
  • 757
  •   1
Отговори
# 600
  • у дома
Всичко може,ама не и в България - мисля ,че вече го знаете повечето  Hug
Нашето училище е на двусменен режим -шестият час свършва към 12 и 40,а големите имат понякога и 7-ми час,втората смяна започва в 13 и 30ч.

# 601
Само не  е ясно /или поне на мен не ми е /как точно ще се проведе Кенгуруто във Варна, след като 19-ти е работен и учебен ден, а МГ и  Славейков са училища където се учи на двусменен режим.
Работен не значи учебен - децата няма да учат тогава

# 602
  • София
Само не  е ясно /или поне на мен не ми е /как точно ще се проведе Кенгуруто във Варна, след като 19-ти е работен и учебен ден, а МГ и  Славейков са училища където се учи на двусменен режим.
На нашата РС казаха, че 19.03. е и учебен ден.

# 603
  • у дома

И при нас ще си се учи,още повече,че в момента сме за втори път грипна ваканция.

# 604
  • Варна
Във Варна има една подробност, че четвъртокласниците, които искат да им се зачете резултата от състезанията за прием в МГ, трябва да се явяват на състезанията само в сградата на МГ.

# 605
Това с недостатъчното време между двете смени не е проблем - решението е традиционно и се прилага често, когато са запланувани родителски срещи например. Просто и двете смени учат с намалени часове и едните свършват час по-рано, другите почват час по-късно (като пак свършват навреме) и толкоз. И без това в такива дни, когато се отучва почивен ден, децата хич нямат мотивация за учене и все едно работа не се върши.

Но специално за Кенгуруто е силно препоръчително децата да се явят в някое МГ, а не в своето си училище, ако то не е с традиции в математическите състезания. Да се яви дете в училище, в което на състезанието се гледа като на досадно и натрапено задължение, крие много рискове - грешки при проверяване, неизпращане на протоколи и какво ли не.

# 606
 ще учат, но с намалени часове, за да има време з акенгуруто преди 2-ра смяна

# 607
Здравейте, някой има ли задачите от проведения днес пробен тест за 4 клас в СМГ, рано е май, но...

# 608
  • София
Има ги в темата: "Подготвителните модули на СМГ", тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=507689.570

# 609
  • Варна
Момичета, благодаря ви за отговорите и за съветите. Дъщеря ми е 2-ри клас и ходи на школа в математическата. Ще я запиша и за Кенгуруто там. Госпожата от школата е казала, че състезанието ще е на19-ти, само не знаех къде се провежда.
При нас също казаха, че 19 ще е учебен ден с програмата за петък Sad

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 22:09 от Snezha

# 610
нашите казаха-19-ти неучебен, може да е окаже присъствен-да измислят спортен ден или друго, защото децата ще са изморени в седмица с 6 учебни дни

# 611
Момичета, благодаря ви за отговорите и за съветите. Дъщеря ми е 2-ри клас и ходи на школа в математическата. Sad
Бре.........тези варненци - имате школа за 2 клас?! Браво. Работа си иска..........ей това му е майката (и таткото).
 Joy Хубава седмица на всички.

# 612
И в София има школа за 2 клас- в НПМГ.

# 613
  • Sofia, Bulgaria
Мисля, че и в 125то има школа за втори клас

# 614
Изоставам явно. Благодаря за инфото.

Общи условия

Активация на акаунт