Математически турнири - 7

• 64 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Резултати вече има излезли, доколкото аз разбрах. Но в нета май няма качени. Поне за първото и второто място се знаеха още в началото на седмицата.
Ние вече сме на вълна ЗМС - коментар на задачи и решения.  Laughing

Къде са излезли?
Звънях в гимназията , не знаят кога ще излязат , та затова питам и тук.

# 631
Ние вече сме на вълна ЗМС - коментар на задачи и решения.  Laughing

Качени ли са някъде задачите? Интересно ми е да ги видя. В сайта на варненската МГ има задачи и решения, ама те са само за големите ученици. В сайта на бургаската МГ не видях нищо, освен покана, хотели и пр. Има ли официален сайт на бургаското състезание? Защото във варненския сайт ще обяват задачи, класиране и награди, но май само за големите ученици, които са се състезавали във Варна.

# 632
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria

Качени ли са някъде задачите? Интересно ми е да ги видя. В сайта на варненската МГ има задачи и решения, ама те са само за големите ученици. В сайта на бургаската МГ не видях нищо, освен покана, хотели и пр. Има ли официален сайт на бургаското състезание? Защото във варненския сайт ще обяват задачи, класиране и награди, но май само за големите ученици, които са се състезавали във Варна.
И аз това питам. Дидева е на състезание и тук никой нищо не казва. Хайде мами от Бургас, включете се.

# 633
  • Бургас
Нищо не знам. Щом в сайта не намирате нищо, значи няма. Принципно сега тече трескава проверка до късно вечерта и после започва борба и оспорване на точки. Друго не знам.
Чернева, ако искаш да пробвам да ги снимам и да ти ги пусна. 

# 634
Ето задачи значи Grinning 
Както се казва, от Чирпан с любов (щом от Бургас няма) Hug

Е, нямам 100% гаранция, че това са точно задачите де, защото на страницата пише 4-5 февруари, но пък ги публикуваха сега. Нека Радост потвърди или отрече Peace

http://www.smbburgas.com/zms_2011/BROSHURA.pdf

# 635
  • Бургас
Тези са, да!

# 636
  • София и там където не се пуши
Качиха ги и на голямите http://www.mgberon.com/html/uploaded_files/Varna_2011_all.pdf

# 637
Моето гардже е на информатика.
Там имаше официални резултати още в 18 часа.
Инфолейди е на четвърто място. Слабо за нея, защото пак е проспала нещата. Но като се има в предвид, че е единствено момиче сред толкова мъже, май се е представила добре...

# 638
  • София и там където не се пуши
Нарцис, ако знаеш къде пусни информацията.

http://www.mgberon.com/html/page.php?id=38 Браво на Варненци, вече качват и резултати.
Лингвистиката още нищо, ама сме търпеливи.

# 639
http://www.math.bas.bg/infos/index.html

Тук има само за информатика.
За математиката в Бургас сигурно ще трябва доста да почакаме.

# 640
За математиката в Бургас сигурно ще трябва доста да почакаме.
Най-вероятно доста! Участниците за четвърти клас са около 170, за пети - още толкова, а всяка група от 6, 7 и 8-ми клас е над сто човека. Предупредиха, че част от първоначалното  жури отсъства, тъй като дълго преди състезанието, хората са планирали важни за тях събития. Обявиха и, че няма да проверяват чернови, за да могат по-бързо да обявят резултати.
Горда съм, че за пръв път изпълних ролята на ръководител на отбор и посетих първата си техническа конференция! Joy Благодаря на експертката по математика от РИО и председателката на СМБ - гр. Бургас. Чудесно свършена работа!
Ние вече сме вкъщи. Дори не съм погледнала задачите. Нямам и намерение да го правя.  Станалото - станало. Така и иначе вече сме у дома и няма кой да преглежда решения и да подава контестации.
Детето каза, че е решавало и четирите задачи и стоя почти до края.
Щастливите лица на трите деца от нашия град, с които бяхме ,за мен са повече от достатъчни!
Благодаря на всички тук и в Бургас, за оказаната подкрепа, когато ни беше най-трудно!
И, разбира се, успех!   bouquet

# 641
  • Бургас
За седми клас са били 140 деца.

# 642
Дидева, добре дошла!
Стискаме палци на Макс!
А класиране къде ще има за Бургас?

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 21:48 от Нарцис

# 643
  • Бургас
Работите са проверени, който подавал контестации, подавал. Утре в 8.30 ни искат в Операта за награждаването.

# 644
Би следвало да има някакъв срок след състезанието за контестации. Дори резултатите на децата още не са изнесени-ако ще има евентуални контестации, а вече се знае че утре рано сутринта ще е награждаването. Много набързо и натъмно ми изглежда тази ситуация. Детето ми например е решило 4-та зад.за 5-ти клас по малко по-различен начин от изложения, а аз не знам дали той е бил признат. Всъщност за първи път се явява на такова състезание и като цяло ми липсва информация за процедурата по разглеждането и оценяването на работите. Ако някой може да пише по този въпрос, ще му бъда благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт