Математически турнири - 7

• 64 104
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Бре, мами, зарадвахме се, че сме издействали медали за Салабашев, а ето на, моята дружка от София ми каза, че на децата в СМГ им раздали само грамоти. На всичко отгоре в грамотите даже не пишело "първо(второ/трето) място", а само "за отлично представяне". Това в местната грамота от софийската секция. Имало и по още една грамота, ламинирана и зелена, издадена от СМБ Стара Загора, в която пак не пишело на кое място е детето, а пишело например "За постигнат максимален резултат".  Съвсем са изкопирали Австралийското кенгуру май, с техните "обтекаемо формулирани" сертификати ooooh!

# 91
  • най-шареното място
Наистина необичайна формулировка.
Все пак тази грамота е за детето - няма да си я лепи на гърдите и да се фука и "подтиска другарчетата". Пък и не са толкова много, че да е проблем да се напишат местата... Но вероятно следващият път всичко ще е префектно и с медали!

# 92
Наистина необичайна формулировка.
Все пак тази грамота е за детето - няма да си я лепи на гърдите и да се фука и "подтиска другарчетата". Пък и не са толкова много, че да е проблем да се напишат местата... Но вероятно следващият път всичко ще е префектно и с медали!

Aбе баш при 7 клас децата на първо място са над 20. А заедно с тези на второ и трето стават цяло училище. Е, не че аз нещо съм засегната, но се впечатлих, след като само преди ден се поздравявахме за успешната акция Hug

# 93
Бре, мами, зарадвахме се, че сме издействали медали за Салабашев, а ето на, моята дружка от София ми каза, че на децата в СМГ им раздали само грамоти. На всичко отгоре в грамотите даже не пишело "първо(второ/трето) място", а само "за отлично представяне". Това в местната грамота от софийската секция. Имало и по още една грамота, ламинирана и зелена, издадена от СМБ Стара Загора, в която пак не пишело на кое място е детето, а пишело например "За постигнат максимален резултат".  Съвсем са изкопирали Австралийското кенгуру май, с техните "обтекаемо формулирани" сертификати ooooh!
Черна станция, добре, че писа, та ходих да проверя в чантата му ... ВЕрно има такава грамота... newsm78 ...навита на руло, посмачкана... Rolling Eyes ...Разглезил се е, преди си ги гледаше като писани яйца грамотите  Laughing

# 94
  • София
До колкото разбрах, за Салабашев, отделните училища си награждават децата по различен начин както са си решили. А от Бан обещаха да направят медали за първите места.Сина ми беше в 125 СОУ, а от там не награждават децата по никакъв начин.

# 95
  • гр.София
Момичета-математичета,отново здравейте!Много ми е хубаво в компанията Ви,макар че много рядко се включвам с мнение...Хубаво ми е да Ви чета и да си спомням трепетите на първите състезания и първите победи...Днес правих преглед на постиженията на детето ми в тази"провалена година"/наистина смятах,че е провалена-не се класира за Балканиадата(това за gerka),само сребърен медал в Корея,само сертификат за високо постижение на Австралийското.../Детето ми е уникално-благодаря на Бог за тази благодат!!!Иска ми се да вярвам,че и аз имам пръст в изграждането му-с много любов съм го възпитавал/като Вас  bouquet/
ПП.Онзи ден полицай го спрял на улицата-изкарал му акъла LaughingА човека само искал да го пита той ли е в рекламата на Бербатов! Joy Joy

# 96
Ирка, навестявай ни по-честичко. Hug
Не разбарх защо специално ми пишеш за Балканиадата!?

# 97
  • София
Записвам се да ви следя!  bouquet

# 98
  • Русе
Весела  и щастлива Коледа и успешна нова година на всички неуморни математици!
Относно награждаването : В Русе обикновено на всички състезания има медали за класираните на 1, 2 и 3-то място.
Децата ги награждават още в сряда, четвъртък непосредствено след състезанието, което си е голяма радост за спечелилите!  Понякога има и предметни награди, например на кенгуруто имаше MP3 плеър за победителите.
Дано навсякъде организаторите станат по-прецизни и бързи, като нашите - това е вид оценка труда на децата.
 И още един път - В Е С Е Л И  П Р А З Н И Ц И!!!!

# 99
Запис.
Весели празници!

# 100
Честита Коледа!

# 101
  Честита Коледа и Весели празници на всички!

# 102
Неслучайно ни се носи славата в другите форуми Twisted Evil Вижда човек ново съобщение в сериозна тема за математически състезания, а вътре само "Честита Коледа", "Запис" и подобни абсолютно безсмислени пълнежи Naughty
Не е ли редно да се пише само за свързани с математиката неща в тази тема? Нямам нищо против да се споделят резултати и класиране на деца (което иначе модераторите не одобряват), защото то пак е свързано със състезанията. Ама всякакви безсмислени постинги, тортички и други такива само трупат обем без да носят никаква полза.

# 103
Неслучайно ни се носи славата в другите форуми Twisted Evil Вижда човек ново съобщение в сериозна тема за математически състезания, а вътре само "Честита Коледа", "Запис" и подобни абсолютно безсмислени пълнежи Naughty
Не е ли редно да се пише само за свързани с математиката неща в тази тема? Нямам нищо против да се споделят резултати и класиране на деца (което иначе модераторите не одобряват), защото то пак е свързано със състезанията. Ама всякакви безсмислени постинги, тортички и други такива само трупат обем без да носят никаква полза.

Някои хора явно са настроени революционно през тази странна, междупразнична седмица  Wink

За да не бъде постът ми третиран като спам и в подкрепа на апела на Черна станция - вижте колко амбициозно подхождат варненци към ЗМС-тата - сформират разширен отбор от четвъртокласници, които да ги представляват на зимните състезания http://www.mgberon.com/html/news.php?id=118.

# 104
  • най-шареното място
Всъщност това е част от кандидатсването в МГ Варна.

ПС Честитилите явно приемат темата клуб и поздравяват математическия си кръг Wink

Общи условия

Активация на акаунт