Математически турнири - 7

• 64 142
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Преди малко се прибрахме от награждаването, организирано от СМБ - Габрово и вече държа в ръцете си първия медал на сина си от математическо състезание. Децата на първо и второ място в област Габрово на националното състезание " Хитър Петър", постигнали определен процент от максималния брой точки получиха и медал, освен грамотата. Засега грамотите стоят в папката, а медалът е на врата на отрочето, което не спира демонстративно да го захапва ( май много състезания е гледал  Joy) и да кръжи из цялото жилище, подскачайки. Определено трябва да се настоява за  медали на математическите състезания. В момента виждам ефекта с очите си.
Поздравления на Макси и майка му. Hug
Наистина би било много хубаво децата да получават медали от състезанията. Поне от националните. То се е видяло, че за София няма кой да прави регионално класиране. (С изключение на СМТ за другите турнири май няма обобщено класиране)

# 76
Taзи година турнира Иван Салабашев осемнадесети  ли е или деветнадесети ? Защото днес ни връчиха грамота за трето място и чак сега забелязах че пиши осемнадесети математически турнир. newsm78

# 77
Taзи година турнира Иван Салабашев осемнадесети  ли е или деветнадесети ? Защото днес ни връчиха грамота за трето място и чак сега забелязах че пиши осемнадесети математически турнир. newsm78

19-ти е тази година, но и на нашата грамота пише осемнадесети - точно като миналогодишната ... Wink

# 78
Браво на медалистите!
Грамотата си е грамота, но медалът е друго нещо. Грамотите- в папка и в шкафа. Амедалът от Димитровденското е на дръжката на гардероба и гордо виси.

# 79
  • гр.София
Вместо запис:)
И аз съм за медалите,и купите разбира се!Децата много се радват,а и остават спомени....На моя съм му направила стена на славата EmbarassedМного е красива-купи и медали...Грамотите са си грамоти,наградите-награди,стипендиите-стипендии.....Но като минаваш покрай "стената на славата" виждаш труда си материализиран newsm78

# 80
Вместо запис:)
И аз съм за медалите,и купите разбира се!Децата много се радват,а и остават спомени....На моя съм му направила стена на славата EmbarassedМного е красива-купи и медали...Грамотите са си грамоти,наградите-награди,стипендиите-стипендии.....Но като минаваш покрай "стената на славата" виждаш труда си материализиран newsm78

Вие заслужено си имате стена на славата, като гледам рекламите - може да си направите и видео стена. Искрени поздравления.

Ирина Б.,  да използвам възможността да те попитам - защо след 9-ти клас децата от математически гимназии (СМГ в частност) спират да участват в национални състезания? Гледам резултатите на 10 клас от Салабашев и там има само трима представители на СМГ, в 11 клас - 10 , а в 12 - нито един. Уморяват ли се? Сменят си приоритетите ли или тези състезания вече не са им важни, защото не влизат в CV-то?

# 81
  • София
Адаш, с голямо удоволствие изгледах предаването.  Hug
Поздравления за всички медалисти.  Hug

# 82

Ирина Б.,  да използвам възможността да те попитам - защо след 9-ти клас децата от математически гимназии (СМГ в частност) спират да участват в национални състезания? Гледам резултатите на 10 клас от Салабашев и там има само трима представители на СМГ, в 11 клас - 10 , а в 12 - нито един. Уморяват ли се? Сменят си приоритетите ли или тези състезания вече не са им важни, защото не влизат в CV-то?

Да ти кажа, и аз се чудех и предположих, че ходят вероятно на международни състезания. newsm78

# 83
За какво предаване говорите? Искам и аз да гледам...  Blush

# 84
# 85
Точно и аз затова седнах да пиша- да поздравя Ирина Б. и да кажа колко ми е харесал синът и!
Все така да постига успехи, да се радва на живота и да е удовлетворен от нещата, с които се занимава. И разбира се, успех с информатиката. Grinning

Адаш, с голямо удоволствие изгледах предаването.  Hug
Поздравления за всички медалисти.  Hug
За какво предаване говорите? Искам и аз да гледам...  Blush

Виж в подписа на Ирина Б.  

# 86
gerka, благодаря.
Ирина Б., невероятен е Пепи! Ще пусна този запис на моето математиче. Със сигурност ще му подейства мотивиращо.
А какво е станало на Балканиадата?

# 87
И аз се присъединявам към новата / стара/ тема! Sunglasses

# 88
За какво предаване говорите? Искам и аз да гледам...  Blush

Виж рекламата за фондацията на Бербатов и обърни внимание кой дава научния подход за правилния удар на Бербатов Simple Smile

# 89

Общи условия

Активация на акаунт