Тегобите на една домакинА или най-честите признаци на изтрещяване - 2

• 83 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Ох, онзи ден я изчетох темата - смяла съм се със сълзи. Но да ви успокоя и сред "не-майките" има доста изтрещяване - визуализирам себе си, а и някои роднини от мъжки пол.

Най-изтрещялият момент, за които в момента се сещам е от миналото лято. Бързам да хвана влака за Перник - да посетя баба ми, качвам се, намирам място, сядам, отварям книга и почвам да си чета. По едно време вдигам поглед - някакви неособено познати местности, ама реших, че сигурно минава по обиколния път през Волуяк, ядосах се малко, че не съм проверила, че път от 45мин щях да си пътувам над час и половина. Е примирих се и продължих да си чета книжката. Идва кондукторът и ми иска билетчето, вадя, подавам и продължавам да си чета. Той ме гледа като треснат, мига, мига, изкашля се да ми привлече вниманието, поглеждам го и той ми връща билетчето "Ама... този влак е за Бургас..."  Crazy

# 646
  • Lost in a fairytale ...
Лелееее Shocked
И какво стана после?
Винаги ме е било страх да не си объркам маршрутката/влака и проверявам по 1000 пъти Laughing

# 647
Ми какво да стане, слезнах на първата спирка и хванах влака за София.  Laughing
По-плашещото е, че ми се случва за втори път. Само дето вместо влака за Бургас, хванах тоя за Варна.

# 648
Абе,определено си те влече морето!!!!!!

# 649
I.v.a. smile3501 smile3501 smile3501
Хипер качествено!!!

# 650
Благодаря, благодаря.  Mr. Green То си ме влече, защото там съм зачената.  Laughing hahaha

# 651
Колата не знам дали я заключвам редовно, защото след определени минути, тя се самозаключва, но с фаровете съм царица , при положение , че и те могат сами да се изключват, но все не мога да налучкам копчето за самоконтрол на фарове. Понякога си свети по цял ден, понякога по цяла нощ в гаража - и после получавам подаръци - не бижута, не парфюми, а чисто нови акумулатори "Енерджи +"
А смяната на времето - хич не ми се отразява добре- от 5,30ч. започвам да събуждам детето за училище и днес отидох на зъболекар 1 час по рано от записания ми час, но това не ми попречи да съм бясна, че зъболекаря ми закъснява. newsm78

# 652
и на мен ми сее случвало да объркам влака.  Добре  че този, в който си седях тихо и кротко с книжката се оказа че тръгва час след моя. Добре че като повисях 20 минути се огледах и видях че си стоя сама във вагона. Позамислих се малко и тъкмо да си седна пак видях на съседния перон влак с табелата на моята посока и разбира се пълен с хора. Такова спринтираме му хвърлих, че цепката на полата ми отиде почти до горе. Оттогава пътувам само с панталон и чета по два пъти табелите

# 653
Да се разпиша и аз отново. Явно определено съм за тук, щом повтарям в темата  Mr. Green
Прясно от вчера. Заведох детето на ясла, прибирам се и се захващам да мия чинии, да пускам пералня, да прибирам дрехи от вън. Виждам, че якето й е изсъхнало и си казвам супер, тъкмо ще изпера другото. Почвам да го търся, прерових навсякъде, мисля къде сме ходили и как сигурно сме го забравили някъде  Whistling Звъня на мъжа ми, казвам на детето якето сме го загубили някъде, няма го. И той: кое яке, това в шкафчето в яслата ли ?  Embarassed Embarassed Embarassed

# 654
Аз съм бъркала така автобусите. Вместо да се кача на автобуса за Хасково, аз се качих на първия които мина през спирката и се оказа, че е за едно от близките села.

Онзи ден отидох закарах си колата на автомивка да я мият, седнах пих кафе, прочетох си вестника и станах и си тръгнах. Прибирам се гледам до блока колата я няма. Чак тогава се усетих, че съм я зарязала на автомивката и съм се прибрала пеш.

# 655
Аз да се запиша от снощи.Не си мислете,че изтрещявате покрай малките деца.Прибира се големия син-студент.Казва,че има малко пране.Вадя от сака му две черни торбички.В едната няколко черни неща.В другата торбичка няколко бели .Гледам в коша Shocked  няма пране.Пък хич не ми се пере на ръка.Почвам да мисля кво да сложа в пералнята.Почвам с черното пране.Пъхам аз разни неща,дънки,др.работи и така напълних пералнята.Свърши,прострях и почвам с бялото.Пъхах кърпи.Питам малкия син за една бяла блуза,той казва-мамо,прана е.Аз обаче нали ще пера така или иначе,пъхам и нея.Е,догодих и втората пералня.Пускам я,сядам пред ТВ-то и си мисля-"Бе аз май нищо не прострях на големия на простора".Ставам и гледам-двете торбички така си седят до пералнята.А аз изпрах чистите дрехи.Та така прах снощи 100 пъти......

# 656
  • София
А някой от вас да е изпускал самолет?
Защото аз - да. При това отивах в командировка и ме чакаха на летището...  Crazy

# 657
А някой от вас да е изпускал самолет?
Защото аз - да. При това отивах в командировка и ме чакаха на летището...  Crazy
И аз така  Embarassed Доста соленичко ни излезе презаверката на билетите за следващия полет  Crazy А тъпото беше, че станах 3 часа по-рано, ама обърках терминалите  Flutter Flutter Flutter

# 658
Въпреки че сме ходили на Златните, дори и само на разходка, незнайно защо резервирах там почивка това лято, като бях убедена, че са преди Варна, в смисъл по на юг  Embarassed  Embarassed  Embarassed
Срам ме е, но това е положението........................

# 659
  • София
Е, ти пък, какво са няколко км.  Laughing Аз преди няколко години обявих, че Враца е някъде до Стара Загора.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт