Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 616
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Велико Търново
 *Beboslava*  благодаря!  Hug Радвам се, че молитвата ви е подействала успокояващо - дано и при нас е така!  Praynig Бебка има страшни колики от няколко дни и е много нервна. 

# 196
Честита Коледа, мами и весело посрещане на новата година! Hug

Ние нощувахме две вечери в къщата на прабабата на Теди и той  спа като бебе Laughing, буди се само за хранене. Днес се прибрахме, легна си в креватчето и почна с мрънкането.
Май ще се ходи на тая молитва.
И понеже много е слушкал, Дядо Коледа донесе и хубави подаръци. Mr. Green
Най- ексцентричния от които е живо прасенце, което баба и дядо ще  отглеждат до годинката му, а после мама и тате ще му се радват. Twisted Evil
Лека вечер ви желая и без колики!!! Hug

# 197
  • София
Insolence, важното е, че сте спазили обичая  Peace. Вики е много кортичка (пу-пу)  Hug. Тортичка изглежда много вкусничка  Laughing  Peace.

Бебославче, все така Вики да е кротичък  Hug.

daryl hana, то май повечето дечица се представят на чуждо място  Wink.

# 198
  • Козлодуй
A, да  Embarassed
Извинявам се, но не обърнах внимание. Габи - да. Голям е сладур.  Simple Smile Но не се съмнявам, че и Дани е същия. Да са ти живи и здрави и двамата Simple Smile

# 199
  • Велико Търново
Мама МиМи, мерси за кафенцето. При нас вали много красиво - като в приказка. Чакам я да се събуди, че да излезем на терасата да и покажа снега. Да видим как ще идем на черква за очистителна молитва с бебка в тоя сняг - дано не я разболея. Хубав ден на всички!

# 200
Добро утро Simple Smile Благодаря за обясненията, по-късно ще се пробвам. Благодаря и за кафето

Днес малко почивка от празниците предлагам аз Simple Smile А ако времето позволи, може и една снежна разходка да направим с малкия

Бтв, да се похваля - и Сашко има костУмче на джудже, от което съм много доволна  Mr. Green

# 201
Добро утро , мерси за кафенцето  Hug

Тук снега пак заваля и се изпариха шансовете ни за разходка ... освен ако не идем в Молла де.
Вчера се събрахме с приятели и децата им и си спретнахме Коледно парти , дойде и белобрадия да раздаде подаръци ... Фил остана най-доволен с Мики Маус -разказвач на приказки , даже спа с него   Mr. Green

Мама Мими , голям сладур Габи  Heart Eyes и какъв е спортен  Grinning

# 202
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добро утро, мами  Hug

Навън е страхотно - беличко и красиво  Heart Eyes

Мами, в петък едно детенце от блока почина от сливици и днес като се събудих Марти беше със запушен нос и се изкашля няколко пъти...вярвяте ли ми, че изтръпнах и сега ме е толкова страх да не се разболее  Sad Температура няма, нослето му сега е супер и се изкашля само 1 път, смее си се, хапва си...дано да е било нещо моментно, че съм голяма паника.

И да ви се похваля, че дядо Коледа ми донесе точно това, което исках от месеци  Crazy

# 203
  • Козлодуй
Забравих сутринта да почерпя.
Нали съм Станислава, днес имам имен ден. Почерпете се виртуално за мое здраве.

# 204
  • София
Днес планувах да се разходим с дечицата, че мъжът ми е на работа...Но дядо Снежно нещо не дава  Wink. Ако се позатопли, може и да се порадваме на снега .

Мама Мими , благодаря за кафенцето. Аз си пийвам още мляко с нес  Laughing.
Голямо захарче е Габи (пу-пу)  Hug.

Дарче, браво за партито  Peace. Видя аз снимките и подаръка  Hug.

Честит Имен Ден slb83! Честито и на всички, които празнуват!
Да сте здрави, дълго да се радвате на името си и да сте обичани!

# 205
Честито на именниците и на рожденниците, които съм пропуснала!  Hug
Зузи, преживяла си голям стрес, добре че всичко се е оправило! Дано на никой да не се случва!
Адриана, тъкмо попита дали спят бебетата с отворени уста и щях да отговоря с не, но и моят днес го видях, че спи така. Беше му запушено нослето. Да не ви описвам какви марсоли изкарах от там! Sick
Кате, честито за придобивката! Дано и всички останали да са останали доволни от подаръците!  Hug
Мама Мими, Габи е голям сладур!  Heart Eyes От нашата погача имаме две такива анцугчета. Много са сладки!  Peace
Офф, голям студ днес! Cry Направо ми се секна желанието да излизам. Ще си стоя на топло с диваненцето! Grinning
Коледа мина добре! НАшите ни бяха на гости да си видят и внука. Ядене, пиене, ужас! Не смея да се кача на кантара! Mr. Green Бяхме и целокупно при свекърите. Там същата история. Хубавото беше, че почти не се занимавах с приготовления. Мама и мъж ми се биеха, кой да мие чиниите! Mr. Green Абе хубаво беше!
Кате, много гадно с това детенце, което е починало, миличкото! Мир на праха му! Ама как така от сливици!  Shocked Ужас! Ох, не искам да мисля за  такива тъжни неща по празниците... Cry Cry Cry

# 206
  • Карлово
Имам един въпрос към Бръмбазела и микки. От това което чета и наблюдавам съм с всички признаци на хиперлактация. От силната струя мляко Белослава се дави почти непрекъснато и много често бута гърдата ми, реве ядосана и отказва да се храни. Всъщност понякога се наяжда са 5 минути - не е ли прекалено малко. Вдигам я да се оригне, изчаквам да мине малко време, но сърдененто и продължава. Иначе наакани и напикани памперси имаме предостатъчно, около 10 напикани и 6-7 наакани. Има ли някакъв начин да намали малко кърмата. Мислех си да се изцеждам малко преди да я сложа да яде, за да не е чак толкова силна струята, но ме е страх че така млякото ще се увеличи още повече. newsm78

Marci, няма правила за колко време се наяжда. И 5 мин, и 60 мин, все е в нормата, щом бебето има нужда или пък е достатъчно умело да се справи за кратко време.
Идеята ти да изцеждаш малко е напълно правилна. Друго, което може да направиш, е да избираш пози, вкоито гравитацията пречи на силното изтичане, т.е бебето да е отгоре върху гърдата.
Защо мислиш, че имаш хиперлактация?

# 207
  • гр.София
Добър ден и от мен и Честита Коледа на всички.Пожелавам ви да сте много здрави и щастливи през новата година и да се радвате на малките съкровища  Hug  bouquet Hug

Аз не съм писала тези дни, но обикаляхме по гости по цял ден.Доста сте изписали през почивните дни, но успях да ви изчета.Аз да се оплача че все повече го закъсваме с дневното спане.Хич не иска да спи или иска да го приспивам на ръце.Направо думи нямам Simple Smile.А тези дни ядем и на по често,явно не му стига вече и иска да си увеличи млякото.

И накрая честит имен ден на всички именници днес  Hug Hug Hug

# 208
Честита КОледа и от мен. Много здраве и радост на вас и семействата ви.

Ние продължаваме да сме на гости и Ивето е станала една глезанка, само иска да я разнасят и то права. Спи по двайсетина минути и после иска пак да я носи някой или да я гушка - ето и сега се дудндуркат с баба си  Heart Eyes Вчера и правихме погача ииии...... спа в ръцете на гостите  Mr. Green

Тук от сутринта вали сняг и е едно бяло като в прикажка, но пък не може да се разхождаме  Confused Хайде лек ден от мен, че дребосъчка огладня.

# 209
Мами, в петък едно детенце от блока почина от сливици

това възможно ли е? как така? Cry Confused

Общи условия

Активация на акаунт