. Аз си допивам моето на фона на твоите pufpaf, вашият юнак и той голям лакомник (пу-пу)
! Гледам с еднакви мерки са родени бебоците ни и еднакво наддават
.
(свеки)
Човек винаги има какво да научи 

Сега се надяваме бабата поне да ни дойде януари, ама ще видим кога точно.
), но пак се събрахме добре. Сестра ми и тя пропусна, че я хванал някакъв вирус предишната вечер с повръщане и температура. София спа цял ден в ръцете на хората и вечерта ни разказа играта. Нищо не можа да я успокои и не спря да мрънка и реве 

Затова през нощта спа пък върху татко си 
По този повод - вие връзвали ли сте червени конци на ръцете на децата? Аз засега успешно устоявам на тези съвети, първо защото не вярвам в това, а и от чисто практична гледна точка. Ива напоследък си лапа юмручетата, не си представям да й се мотаят и конци из устата 

По този повод - вие връзвали ли сте червени конци на ръцете на децата? Аз засега успешно устоявам на тези съвети, първо защото не вярвам в това, а и от чисто практична гледна точка. Ива напоследък си лапа юмручетата, не си представям да й се мотаят и конци из устата 

Разба, че няма да стане... 
иначе за конеца ... аз му сложих моя като се роди в болницата по молба на баби и таткото , не от суеверие. Аз и моя конец заради тях го носих ... не ми е попречил с нищо ако не ми е помогнал, та и на бебо няма да навреди ... след кръщенето го махам , така беше и с баткото.

И за глазурата сложих и един шоколад с натрошени лешници и стана рошава торта :Р Всички много я харесаха
Ама преживяхме всички някак ситуацията. Дано всичко отсега нататък да върви по вода 

Та ако хората се шегуват, че майката винаги се знае коя е, а таткото не, то при нас е обратното
И не се знае, кога ще можем да отидем 
И погача при нас не се прави, а и не многото момичета които познвам тук, бяха заминали за някаде по празниците, та и тази част я изпускаме...общо взето, нищо от старинните неща и процедури липсват при нас