Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 561
  • 730
  •   1
Отговори
# 315
  • Козлодуй
Добро утро от мен. Хайде на кафето !

А Кате: ми така се случва като чета между редовете Simple Smile Simple Smile Simple Smile . Значи и аз ще съм в този "ресторант". Голяма съм шматка Simple Smile

# 316
Добро утро, мацки

днес черпя директно с торта  - ставам на 32г, което ми звучи страшно, но тъй като е неизбежно, по-добре да почерпя, вместо да се депресирам допълнително Wink

# 317
  • Козлодуй
Да си жива и здрава Мише. И няма какво да се депресираш - радвай се на това което имаш! Весел празник!

# 318
Добро утро.Днес като че ли поспахме  Thinking
Мише Честит Рожден Ден.Нека твоите желания бъдат мои пожелания.Аз все се каня да те питам големия ти син на петък 13-ти ли е роден?

Последна редакция: чт, 30 дек 2010, 09:35 от Мама МиМи

# 319
  • Велико Търново
Мише Честит Рожден ден!   nbirthday newsm67 nbirthday Желая ти много здраве, късмет и лично щастие!
Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо, на което да стихват тревогите ти,
една обич, която да носиш в сърцето си,
един път, който да те води към хората,
една цел, която да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!

А за годините - страхотна възраст!

slb83 мерси за кафенцето - аз му добавих и малко мляко!

Ох, да ви се оплача - Вики не е акала от 2 дни и вече започвам да се притеснявам. Доста си попръцква, но в памперса няма нищо  Confused Моля дайте съвет как да й помогна.

За Новогодишната нощ - ние планиране да ходим до свеки. Малко ме притеснява среднощния студ навън, а и фойерверките и пиратките, та не е изключено да си останем в къщи.

Ей, голям студ навън - пак няма да ходим на разходка с бебка, или най много до МОЛ-а да идем набързо.

# 320

...Моля дайте съвет как да й помогна.

Изяж няколко круши и резултата няма да закъснее.Мисля,че много мами изпробваха този метод  Peace

# 321
  • Торонто/София
добро утро и от мен
с малко закъснение да ви почерпя за втората ни месечинка - чак сега стигам до форума ...
лелеее кога се изнизаха два месеца

за малко да пропусна - Мише - Честито и от мен - страхотно прекарване!

# 322
!Ох, да ви се оплача - Вики не е акала от 2 дни и вече започвам да се притеснявам. Доста си попръцква, но в памперса няма нищо  Confused Моля дайте съвет как да й помогна.

Можеш да си свариш и тиква да хапнеш и овесени ядки. Можеш да направиш и масаж на коремчето - с ръка правиш кръгообразни движения върху коремчето като не натискаш много силно 6 пъти и после притискаш леко крачетата към коремчето за около 5 секунди и така 3 пъти. Или да пробваш колело с крачетата.

И Йоана не беше акала 2 дни, но пък после препълни пампата......
Мише, честит рожден ден!!! Бъди здрава и много щастлива!!!   bouquet

# 323
Здравейте мацки,

slb83, мерси за кафенцето мила. В момента си пия моето с теб.

Мише, честит рожден ден! 
Желая ти време да се радваш, да се смееш,
желая ти време да действаш и време да бъдеш щастлива!
Желая ти време да достигнеш звездите...
и време да израстнеш, да узрееш, да прощаваш.
Желая ти време да откриеш себе си и да приемеш всеки ден и час за щастие.

Insolence, моя малкия също не беше пълнил памперса 3 дни.
Снощи опитахме с термометър в дупето,
маже се с вазелинче или кремче и се пъха мъничко, като се натиска леко надолу/назад/.
Така се притиска някакво мускулче и се отпуска мускулатурата на дебелото черво.
Не е болезнено за детето.
При мен с круша не стана. С масаж на коремчето също, със свиване и колело на крачетата също не стана. Какво ли не опитвах за тези 3 дни. И лекарство не съм давала, само с термометъра.

booboo's, честита втора месечинка на Вики. Мерси за почерпката, много вкусно изглежда. Да ти е жив и здрав юнака и заедно с батко си да те радват винаги.

# 324
  • Торонто/София
Мимозка - мерси за пожеланието  Hug
абе да ви питам че не сме дискутирали от .... как сте със кг - моите след като свалих около 13 са закучили на едно място, варират с кило и нещо зависимо колко ям ама иначе не мърдат надолу изобщо - откъде имате време и енергия за някакви упражнения или диети... незнам какво да се правя пък кг хич не са ми малко....да не ви казвам колко че ще ви изплаша  Embarassed Embarassed Embarassed

# 325
С килограмите-аз свалих 9 след раждането и сега съм закучила на 53 и не мърдам.А по принцип съм около 46-47...имам още доста да свалям.Имам спомени,че спре ли жената да кърми,тогава и се нормализират килограмите.

# 326
Добро утро и от мен. Присъединявам се към кафенцето.

Мише честит рожден ден, да си жива и здрава, много обичана и да те слушат дечицата.

Тия килограми са ми болна тема и на мен - от бременността ги свалих одавна и даже сега съм с 2 кила по-малко от преди да забременея, но от първата бременност ми останаха много кила да свалям, и от преди това си имах, абе с две думи имам да се боря с едни петнайсетина кила  ooooh! докато си възвърна някогашната форма, ама как ще стане не знам. А и сега с тези празници голямо ядене, майка ми само готви едни манджи... Вчера племенника ми (той е на 12 г) разправял на майка си: "Мамо, понякога имам подозрения, че баба готви толкова много, щото иска да ни угои и после да ни изяде"  Joy Joy Joy

# 327
Мише, честит рожден ден!   bouquet Годинките са прекрасни!  Hug И аз ще черпувам след десетина дни , ама за христовата възраст и се чувствам повече от страхотно!! Wink
Честити месечинки!  Hug
Терминаторче, Корали, а добре сте дошли!  Hug
Беруш, спуках се от смях с твоя племенник!  Joy
За килограмите нали се разбрахме да дискутираме след празниците!  Mr. Green
 Айде, отивам да посрещам гости! Хубав ден!

# 328
  • Козлодуй
Берушка: много ме разсмя репликата на племенника ти Simple Smile

Мама Мими: с тези 53 кг си си много добре ако питаш мен. Какво да кажем ние другите. Мен ми останаха 6 кг от бременността, но и преди това си бях нашишкавяла та имам едно 10, 12 кг да смъквам, ама как точно ще стане........при мен без диета не става. А сега си хапвам добре. Пробвах да се ограничавам обаче кърмата ми рязко намаля. Уплаших се и пак нападнах хладилника Simple Smile

# 329
Здравейте , да се отчета и аз след вчерашната консултация при педиатърката. Наддали сме около 1500г за 1 месец, въпреки опасенията ми, че не му стига кърмата ми. Обаче проблема със запека си остава, само термометърът го спасява. 2 пъти беше запечен по 6 дена и термометърът го отпуши и ето сега пак 3-ти ден без да е акъл. Педиатърката каза да не го оставяме повече от 2 дена  неакъл  и ми каза ако не искаме с термометъра може с преварената вода от овесени ядки или пък да купя едни капки лактолоза. И за двата варианта, които ми предложи съм чувала доста противоречиви неща, затова за сега ще сме с термометъра. Иначе преди това опитвах и аз със крушите и с масажчета, ама нищо.Даже започнах всеки ден да си правя сок от круши със сокоизтисквачката. Не знам  просто до кога ще  я караме така.
Вчера пък постоянно искаше да цоца от гърдата и аз вече си усещах гърдите толкова празни и меки, че реших да му дам от АМ-Аптамил комфорт-Изпи 80мл и заспа моментално цели 4,30 часа.
Обаче откакто се е събудил сутринта не е спрял да се дере. Ей сега млъкна, татито го приспа.

Общи условия

Активация на акаунт