Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 592
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Мами, в петък едно детенце от блока почина от сливици

това възможно ли е? как така? Cry Confused

Извадиха му третата сливица и получи усложнения

# 211

Извадиха му третата сливица и получи усложнения

Милото, лека му пръст Sad Cry Cry!

Честита Коледа и от мен! Бог да пази децата ни и нас от болести и нещастия!!!

Insolense, аз от както се е родила Василена ползвам памперс, premium care  и съм много доволна. Ние досега бяхме на най- малкия размер /от 2-5 кг/ , нали си се родихме 2850 , но вече сме близо 4 кила Party и вече сме на 2- размер.

На нас миналата неделя ни беше погачата.Ноща преди погачата бебка спа от 23.30 до 5.30 Laughing. А после след чистата молитва, /на нас ни се падна в неделя 40-те/ след като се прибрахме и се нахрани такъв съм му дръпна, чак не можах да си позная детето. Спа в ръцете на гостите, така и не се събуди , докато бяха в къщи, да й видят очите, а те как ли не я подмятаха, та снимки правихме , та я гушкаха , а тя си спеше ли, спеше... Laughing. Много ми беше послушничка, милата...

Последна редакция: пн, 27 дек 2010, 16:49 от miMozzza

# 212
Здравейте и ЧЕСТИТА КОЛЕДА!!! Ние пак сме закачени, та не мога да пиша много. Ние утре смятаме да ходим за чиста молитва, Цвети става на 40 дни, та дано и на нас ни подейства спящо. През деня спи около час, час и половина общо и не мога нищо да свърша  ooooh!б Направо ми събрахте очите с приготовленията за празника - ако ми остане време за готвене и прахосмукачка съм щастлива!

# 213
  • София
Здр мами имам един въпрос , някоя от  вас слага ли сол във водата докато къпете бебето

# 214
Здравейте и от нас с Крис  Hug ЧЕСТИТА КОЛЕДА на всички
Аз също не съм писала от доста дни, но грижите около бебчо ми отнемат цялото време. Пък и на всичкото отгоре май ще се разболявам, защото ме боли цялото тяло. Ние също станахме на 1 месец, а скоро правихме и погача на малкия.

Честит имен ден на всички празнуващи днес,
нека са здрави, усмихнати и късметлии  

bouquet

# 215
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Здр мами имам един въпрос , някоя от  вас слага ли сол във водата докато къпете бебето

чувала съм, че слагането на сол е много грешно и опасно

# 216

чувала съм, че слагането на сол е много грешно и опасно

А аз за първи път чувам подобна дивотия. И защо би трябвало да се прави?

# 217
  • Карлово
Заповядайте да прочетете новия брой на он-лайн журнала на Ла Лече Лига, в който можете да прочетете новини за кърмене, полезни 'трикове' и интересни статии:

Надявам се новият е-журнал да ви е полезен с подбраните истории и статии за кърмене и ще се радвам на обратна връзка с мнение за съдържанието му. Ако ви е бил интересен и полезен, разбира се, споделете го с приятели и познати, на които също може да е от полза!

# 218

не би ми минало и през ум да го правя  #Crazy Съвсем скоро научих, че на 40тия ден мюсюлманите в хасковско правят това - къпят бебета във вана със сол. Това е тяхната погача  #Shocked

# 219
Здравейте мами, това със солата и аз съм го чувала от турци и се правел;о да не му миришело на детето потта, според мен е много грешно, представете си тази хлорна вода и сол, как ще се изсуши кожата на бебето. Аз пък се вълнувам, защото днес моят бебок, яде вяло в часовете си и след 1 час се събужда и пак исйка да яде все едно не е ял и пак му давам и всичко се оправя Confused не мога да разбера защо, мляко си имам.

# 220
  • София
Значи незнам дали и мюсолманите го правят , но при нас това е честа практика слага се малко подсолена водичка в другата водичка във ваничката и доколкото знам загрявала и се прави за да не миришела поддата и кожата на детето като порасне , но нз дали изобщо има вразка с това и дали е истина изобщо.

# 221
Oх, чудех се, дали и кога в нашата тема ще се стигне до въпроса за осоляването!  ooooh! Момичета, моля ви се, живеем в 21 век, не вършете глупости и не причинявайте такива неща на вашите бебета! Не искам да драматизирам, но има и смъртни случаи! Пуснете търсачката, ще ви излезнат хиляди теми! Който иска, да чете!

# 222
Аз на Рая й слагам сол във водата......................., а също и оцет, олио, краставички, доматки, понякога и сиренце!  eat

vivi 23, не ги слушай тези работи! Това са такива отживелици, че няма на къде! Истина е, че го правят. Ако все пак намираш някаква логика, все пак това е твоето детенце и едва ли нещо би те спряло, ако смяташ че е правилно!   Peace

# 223
Значи незнам дали и мюсолманите го правят , но при нас това е честа практика слага се малко подсолена водичка в другата водичка във ваничката и доколкото знам загрявала и се прави за да не миришела поддата и кожата на детето като порасне , но нз дали изобщо има вразка с това и дали е истина изобщо.

къде е това 'при нас'?

Дъгичка, със зехтинец, бе мила, по-полезен е от олиото  newsm62

сега сериозно: напълно подкрепям Кьолнската мадама - теми бол по въпроса, който иска да чете

# 224
  • В две мънички очи...
Някои беше казал че при бебетата потните жлези не са развити и къпането със сол им влияе и затова после не миришела потта, ама ми е някакъв смътен спомен че съм го чувала това.

adriana_mam и при мен днес е така даже сега пак ми виси на цицата, и дне дали има час сън незнам.

Общи условия

Активация на акаунт