Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 592
  • 730
  •   2
Отговори
# 270
  • гр.София
И аз си пия по едно кафе на ден.Обикновено сутрин след като съм го накърмила Simple Smile Така че Мама Мими благодаря за кафенцето  Hug

# 271
Ох, и аз хапвам сладки. При всяко цедене си хапвам по нещо. Даже и в 3ч през нощта. Имам чувство, че съм качила килограми след раждането, а не съм свалила. Имам апетит яко. И да ви се оплача от косопад, при мен започна вече доста сериозно да пада косата, нали казват, че след 3 месец започва прочистване. Гадно е, но дано после бързо се възстанови косъма.

# 272
Ами от ранобудните съм.Никой не ме оставя да си поспя.Малкото диване е скочило още към 6.Добре поне,че големия спи до 10,че да имам малко мира.
Мише,това може да не са крусти,а просто да не си му изплакнала хубаво косата.Оглеждай се още няколко дена и едва тогава сама ще разбереш дали са крусти или не  Peace

# 273
Мама МиМи, при мен е обратното - големият е раннобудният - от 06:30ч започва да пита: "мамо, вие кога ще ставате?" и/или "тате, виж, светло е (къде вижда светлина по това време, не знам), ставай!". А за бебето - дали може да е реакция към шампоана? Но, все пак, го къпя с него от първия ден, СебаМед е, чак сега да реагира  newsm78

# 274
  • Пловдив
Добро утро и от мен
Никол вече от месец е все сополива,намалят,увеличават се ,но не спират.Какво е мнението на вашите педиатри за сополите и ваксинирането???
нашия педиатър казва че сополите не са причина да се отлагат ваксините ,но аз не мисля така,и няма да я водя засега
Освен ако нямало бактериална инфекция,и ще й пусна един носен секрет пак да видим

кафе пих в началото 3 в 1 всеки ден по едно,но откакто го спрях като че ли малката взе да спи повече през деня,а може и да си внушавам.вчера и предния ден пих по едно кафе и малката цял ден не иска д аспи,спокойна е ,гледа,заспи за 10,15 минути и се опулва пак и се хили Grinning

за кг,две седмици след раждането бях -10кг от кг преди раждането.Сега се теглих пак и съм качила 3 кг,но аз си хапвам доста,особено хляб,по 4,5 филийки за деня.И сега ще се огранича малко.

# 275
nikolina-pikolina , добре дошла и да те питам дали имаш някакво инфо за понпонче и тримата юнаци. Знам, че пишеше във вашата близнашка тема.  Flutter
 И мен ме гони страшен апетит тези дни и го отдавам на това, че ми дойде вчера.  Sick

# 276
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Мама МиМи благодаря за кафето.  Laughing
nikolina-pikolina кафенце и аз си пийвам, не съм забелязала да действа по някакъв начин на бебето. и на Белослава едното оче и сълзи и има гурделчета, но за сега само и правя масажче и промивам с физиологичен разтвор. С каката за най-малкото нещо ревях на докторката по телефона, сега обаче съм голямо спокойствие. Embarassed
мише при мен и двете са ранобуднички. Малката става към 6,30ч, а каката най-късно в 7,30ч.
За крустичките при каката използвах пяна на Мустела специално за крусти и бях много доволна, сега още не съм я купила. Ползам шампоанче пак от тази марка, но все още не съм забелязала да има крусти по главата.
daryl hana нещо съм пропуснала, защо сте били в болница с малкият. Дано сега бързичко мине и да не е нищо сериозно.
Момичета, аз напоследък съм страшно разсеяна, губят ми се цели моменти особено от през ноща. А при вас как е? Трудно ми е да се сетя даже от коя гърда последно съм хранила малката, добре че е каката та да ми напомня. Embarassed
Микки благодаря много за отговора, положението е доста по добре вече, още се дави от многото кърма но поне вече не се сърди на гърдата. Laughing

# 277
Аз след къпане реша с четка, така почиствам темето, а и за стимул, на моите мн им харесва.

Марси, как се правят тези масажи? Аз мн  не смея да си играя с очите, че нали сме недоносени и очите са чуствителна зона.

# 278
  • Пловдив
niko11 моя хубавец също е с постоянни сополи.ама някакси задни.все едно има храчка и неможе да я изхраче.дори се дави и подкашля.всички видове капки пробвах и нищо не му помогна.тогава личната му изписа да давам да пие едни хомеопатични капки-euphorbium.3 пъти по 3 капки и limphomyosot 3 по 5 капки.еми на следващия ден нямаше помен от храчки и сополи.така че пробвай поне с първите капки.

# 279
nikolina-pikolina много се радвам да те видя в Ноемврийската тема (знам те от една друга част на форума) и наистина много се зарадвах като те видях сред нас  Hug
Айде после ще пиша, че сега отивам да кръстосвам улиците с Ивето, да поспи малко детето, че напоследък само на вън спи по дълго време.

# 280
То станало обяд вече! Simple Smile
И аз си пийвам кафенце- голяма чаша мляко, разредено с вода и по една лъжичка кофеиново и безкофеиново нес кафе! И на мен ми е интересно за понпонче, пък и айлан не е писала! Thinking
За килограмите: нещо хич не ми се яде, обаче се наливам с течности-сокове, вода, кафета. Имам да сваля още 3, 4 килограма до теглото преди да забременея. Вчера се вкарах в предбременните ми дънки. Е, има малко паласки  Mr. Green, но от палтото не се виждат!  Mr. Green
На мен ми е много студено и въпреки че грее слънце ще си остана вкъщи. Беруш, евала ти как излизаш!  Hug
Момичета, къде ще карате Нова Година? Ние ще бъдем в ресторант "Вкъщи"!  Mr. Green Ще бъдем 4 семейства, всички с малки деца. Ще бъде яко веселбЪ  Crazy

# 281
Всички като гледам сме обзаведени с едни и същи екстри ... крусти, обривчета , задни хреми ... и всичко си е нормално и в реда на нещата. Док за тези "сополки" каза че са съвсем нормални секрети , бебо няма как да ги смръкне или издуха сам , пръскане на физ разтвор или стеримар за да ги разводнява и това е. Просто са им къси ноздричките и се събира там секретче. Крустите ги мажа с олио преди баня и после чеша с бебешко гребенче. За пъпчиците си караме с Нахткерцен балсама, отдаваме ги на хормоните.
Кафе си пия Нескафе Грийн с мляко.
Новата година и ние ще я посрещаме в същия ресторант като Кьолнчето  Joy може да се засечем  Wink

аааа и да се похваля  Blush мъжо вчера се прибра от Австрия и ми донесе подарък черни кожени боти  Heart Eyes улучил ми е номера и модела  Party много се кефя  Mr. Green

# 282
Ха-ха, за нова година и ние сме си у дома. Ще поканим родителите за няколко часа и после с бебоците и така.

Ние не сме излизали още, освен като ходим на прегледи, от входа в колата и обратно и два пъти на гости. Иначе отварям прозореца в стаята, като ги навличам доста преди това.

Но мечтая да изляза и да изпробваме количката  Joy

# 283
И ние ще празнуваме вкъщи с приятелско семейство и 3- месечното им бебе. Crazy

Малкия дори го обзаведох с дрянова суровачка, украсена с бейби- гевречета. Laughing Да ни суровака детето за здраве. Майка му трябва да си припомни някое стихче. hahaha

Дарка- честита ти придобивка, слушкала си явно.

# 284
  • В две мънички очи...
Е добър ден и от мен!
Мама Мими мерси за кафето Simple Smile аз мислех сутринта към 6 да пусна компа за едно кафе ама си легнах пак до малкия и си откарахме до 11 почти.
Гледам че коментирате кафето сутрин, аз пих по малко кафе със мляко но след това детето не искаше да спи и се въздържам.
За цеденето аз не се цедя в момента, цедя само ако са препълнени и без това го хвърлям, ние сме скарани със всички видове силиконови и каучукови изделия. Надявам се докато дойде време да захранвам да се примири с бибероните.
Крустите не са ли едни жълти корички?
Ние имаме две- три по главата и аз ги мазах както Дарка е описала, но само веднъж и гледам че сега като пърхутче падат. Но такива корички има по ушенцето надявам се да се изчистят вече.
За Нова година ние ще сме у дома просто нали ни държат коликите още и незнам как ще бъде, че Коледа я прекарах с малкия в нашата стая носейки се.
Kölsches Mädel, явно шуробажинащината е заляла всички фирми в България. Ей това най-много ме е дразнило, но явно няма как да се промени манталитета на българина.
Даре, да са ти честити ботушките, верно много си слушкала, а и подаръка който се опитва да гука е много сладък Simple Smile
Весе, имаш култови снимки - много ми харесаха тези с котката, лаптопа и София. Аз го храня на една страна когато искам да джиткам на лаптопа че иначе не виждам отдалече  Joy

Общи условия

Активация на акаунт