Ноемврийски бебчета - 2010 - тема 2

• 23 627
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
мише-аз си проверих уж и имам превод днес и моите са от ноември

# 496
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
И още един въпрос - по колко време спят децата ви ?Защото моят шущер будива почти през целия ден . Вечер заспива към 11-12 часа и така откарва до към 9-10 сутринта .

tonivil, завидях ти благородно  Crazy Предпочитам Марти да не спи цял ден и през нощта да спи като твоето мъниче  Flutter Ние спим по 3 часа през деня, събуждаме се да ядем и пак заспиваме.Привечер бодуваме от 17:00 до 23:00ч. и заспиваме до към 5:00ч. и от там нататък започваме пак по 3 часа спане  Simple Smile Абе, в стравнение с преди как бяхме обратното - 3 часа ядем 20-30мин. спим и пак 3 часа ядем, направо сме си екстра сега  Mr. Green

# 497
всъщност, трябва да призная, че не НОИ са виновни за забавянето. По правило болничен се изплаща 15 работни след физическото му предоставяне в НОИ, а моят от болницата, т.е. за ноември и част от декември, е предаден на 10/12   Sick

Катенце, човекът е сит и доволен, как няма да спи Simple Smile

# 498
А пък мойта кукла я забелязвам, че напоследък като я изкъпем и я сложа да спи към 7,30 - 8,00 откарва до към 1,30 - 2,00. И после пак почва през около 3 часа да се буди.
Хммм събуди се, тоя пък изкара по малко от 3 часа, ама си кротува в шезлонга и се пули на висящите играчки  Crazy и им ръмжи  Joy

# 499
Здравейте,

ние два дни бяхме с ужасни колики. Сега сме по-добре. И аз наблюдавам понижаване на лактацията, но и нямам мн време да се цедя, а на гърда нали не слагам. Сега ще видя с повече лактогонен чай и lactation up.

А и крака ми е подут от няколки дни и трудно стъпвам, даже на 1.01 бях на преглед в Токуда.

# 500
  • Λάρισα
Благодаря за пожеланията, момичета  Hug

Марси
, bilyana333, по-добре сме днес,:hug:

Бръмбазела, благодаря  Hug
На кантара вкъщи я изтеглих 4900, има 100 грама разминаване с кантара на педиатъра и си ги приспадам така, че да видя какво би било теглото по неговия. 100 от 200-та липсващи си ги възвърна вече newsm44 и е още по-добре днес, от сутринта не е спряла да се смее и гука, така че при това положение го отдавам на боледуването и спирам да се притеснявам. За собствено успокоение ще я заведем до доктора тия дни  Peace

# 501
  • Пловдив
Здравейте мамчета ,
да Ви питам тези които носите колан за прибиране на корема вечер махате ли го или сте непрекъснато с тях?
   bouquet

# 502
Здравейте мамчета ,
да Ви питам тези които носите колан за прибиране на корема вечер махате ли го или сте непрекъснато с тях?
   bouquet

аз уж го нося постоянно, но напоследък все нещо се случва и не съм с него  Embarassed От вчера съм си обещала пак да го нося серизоно и неотълчно. Обаче имам друг проблем - не мисля, че ме стяга достатъчно... който и номер да си сложа, ме стяга първият ден, после се отпуска и не го усещам достатъчно стегнат.

# 503
  • Дъблин
Привет мами Simple Smile
Днес ни е един по-малко спящ ден, но паркирах Ива в люлката за малко, че ми домъчня за вас. Няма какво да се оплаквам толкова де, защото и тази нощ си поспахме от 1 до 7ч. Сигурно щеше и още да спи, но звънна на тати будилника и тя започна да примлясква в леглото, усети се, че е гладна Simple Smile Притеснявах се, че прави дълга пауза нощем и не се буди за нощно хранене, но през деня си наваксва, като си хапва на 2ч.

Аз имам превод от НОИ днес, за дните от 1.12 до 14.12. Онзи ден гледах на сайта им, че вече пишеше статус "Изплатен" и дата на ведомостта 4.01, т.е. всичко е точно, щом днес получих паричките.

lammah, само така, няма да се притесняваш излишно Simple Smile
mimata14, аз си взех някакъв най-обикновен колан, Кьолшес беше писала за тях, по 3,50 лв. от аптеката. Нощем го свалям, че има и вълна в него и ще ми запарва.

# 504
Мерси на всички, които са отговорили за документите!  bouquet
Тези дни трябва да отида да предам последния болничен от педиатъра и стига вече с тези документи, че ми омръзна! ooooh! Иначе и аз още не съм получила пари за ноември. После като дойдат наведнъж, ще е добре!  Heart Eyes
Като сте заговорили за спането ;вчера си легнахме към 12 и станахме в 13!  Blush Естествено си се хранихме няколко пъти, но без да се събужда. А аз направо се засрамих каква съм поспалана!   Embarassed Приписвам го на това, че бях болна, но вече съм пушка!

# 505
Здравейте
Ние тази нощ също спахме от 12:00 до 6 сутринта. Това се случва за пръв път иначе се буди на около три часа. Днес е 40 -ия ни ден и бяхме на чиста молитва, но вместо да ни подейства успокояващо, малкия като се прибрахме се скъса да реве и въобще сън не го лови. Даже и в момента реве  #Crazy Ох не знам колики ли са, инат ли е какво е.
На мен също днес ми пуснаха парите по последния болничен - от края на Ноември и Декевмри. Явно пред празнично не са им се давали пари, защото трябваща още в края на Декември да ги пуснат.

# 506
Да ви питам във вашия Бейби Вак имаше ли четчица за почистване? И се чудя все пак дали използването му не може да навреди по някакъв начин на бебо  newsm78

# 507
Ммка, в моя комплект няма четчица, мия с гореща вода! Не мисля, че може да навреди. Теб какво те притеснява?
Моя колан спрях да го нося, защото ми се прибра вече коремът, но иначе го свалях през нощта!  Peace

# 508
Ммка, в моя комплект няма четчица, мия с гореща вода! Не мисля, че може да навреди. Теб какво те притеснява?
Моя колан спрях да го нося, защото ми се прибра вече коремът, но иначе го свалях през нощта!  Peace

Ахам, значи тези нямат Simple Smile Гледах клипче в нета и там имаше четчица. Притеснява ме вакуумът, които се получава и издърпва сополките, все пак е по-силен от обикновените аспиратори и затова се чудя, иначе много добре върши работата  Peace

# 509
Вакуумът всъщност не е толкова голям, а е постоянен, затова е толкова ефективно аспираторчето. Сложи си пръстта на отворчето!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт