Преди време един клиент така ми се радваше, че не знам, защо реши на галено да ми казва " Козленце малко"!
Нова форумска визия!...Не ме кефи нещо...явно защото още не съм свикнала!
Мира, Стеѝсито и Миа Аз тази Баклава много исках да стане, да се похваля пред свекървата и пред вас!
Ама, както всичко, което трявба да нося накъде, не ми се получава! 
Иначе има още от нея / не се изяде /

Маѝчинство и ясли Лоша работа! Аз въпреки всичко съм доволна на 12 месеца нормално заплащане, в много други страни периода е доста по малък! И мисля и тук до преди може би 3 години беше 6 или 9 месеца! Проблем е минималната заплата...може ли за стандарта В БГ да е 240лв...
, че ти плащаш тока и водата и си до там! Работа наистина трудно се намира! А и сякаш се възползват от кризата и заплащането много е спаднало! На моѝ познат бяха предложили да е пазач за 240лв на месец, и тоѝ си остана у дома. Този пост го пиша от толкова време...., че забравих мислите си!
тогава и 1 грам не свалих!
то решението е взето откакто родих, ама изпълнението ме затрудни яко...особено като не виждах резултати и беше доста неприятно, но вече няма оправдание! Дано последвам примера ти! 

Тя е шефка на неонатологията в окръжна болница.
Емо и Криси не са имали проблеми.
на всички болнички пожелавам бързо оздравяване!
На децата ще им е интересно с играчките..както е писала Норчето тук да пипне там да види и хоп минало времето..а пари за програма е излишно да се дават...Освен ако мамите не искат да се забавляват с някой батко клоун. Ако искате да си изберем друго клубче в центъра (та да е удобно на всички) Мики Маус имат хубава зала,това Морско конче което е предложила Лулу е хубаво..кое друго не се сещам..Норче аз си мисля че за по малко деца офертата ще е по малка иначе ако се съберат 10на деца за 280 лв. множко идва.