Отговори
# 255
  • София
Добро утро, писета, козленца, пиленца и тн.!
Преди време един клиент така ми се радваше, че не знам, защо реши на галено да ми казва " Козленце малко"! Laughing Др. е въпроса, че тогава, като габарити наистина бях дребна и слаба, за разлика от сега, имам размери на Дан Колов! Simple Smile Mr. Green

Нова форумска визия!...Не ме кефи нещо...явно защото още не съм свикнала! Rolling Eyes
Мира, Стеѝсито и Миа Аз тази Баклава много исках да стане, да се похваля пред свекървата и пред вас! Grinning Ама, както всичко, което трявба да нося накъде, не ми се получава! Close
Иначе има още от нея / не се изяде /  Mr. Green Но аз от време на време си похапвам и тавичката леко, леко се изпразва! Миа, хаѝде от толкова време си обещала да доѝдеш на гости, ще запазя от Баклавата, даже нова, ще направя за вас!  bouquet

Маѝчинство и ясли Лоша работа! Аз въпреки всичко съм доволна на 12 месеца нормално заплащане, в много други страни периода е доста по малък! И мисля и тук до преди може би 3 години беше 6 или 9 месеца! Проблем е минималната заплата...може ли за стандарта В БГ да е 240лв... #Cussing out, че ти плащаш тока и водата и си до там! Работа наистина трудно се намира! А и сякаш се възползват от кризата и заплащането много е спаднало! На моѝ познат бяха предложили да е пазач за 240лв на месец, и тоѝ си остана у дома.  Confused

Този пост го пиша от толкова време...., че забравих мислите си! hahaha

# 256
  • София
Привет, дами!

От днес съм на Дюкан и така съм се надъхала, че не е истина...лошото е, че до крайния резултат има мнооооого време...или иначе казано 15-20 кила! До 2 седмици ще съм отбила тотално Ина и силно се надявам да нямам задържане на теглото както докато я кърмех активно  Praynig тогава и 1 грам не свалих!

За новата форумска визия - не ми харесва и на мен.

Хайде чао засега   bouquet

# 257
Здравейте!

Новата визия - Ами малко е трудна, но ми харесва!

Весс - Браво за решението... Ето виж ме мен 10 месеца и половина и минус почти 30 кг... А с Дюкан се сваля и по-бързо, тъй че Успех!

# 258
  • София
Стеле -  Hug то решението е взето откакто родих, ама изпълнението ме затрудни яко...особено като не виждах резултати и беше доста неприятно, но вече няма оправдание! Дано последвам примера ти!

# 259
  • София
Вес, успех с диетата. Дюкан действа и има хубав ефект, само внимавай да не прекалиш Wink

Стеле, евала мацка за резултатите ти   bouquet

Дано тази година всички вирусчета да ни подминават! Ние изпратихме старата година с тежка херпангина (Кари я изкара за 3 дни, но Виктор и до днес не е съвсем здрав). Навръх 31-ви една лекарка в Бургас искаше да ни вкарва в инфекциозна болница, тъй като Вико целия се обрина. Добре, че отидох за второ мнение, че щяха да ми надупчат детето без причина  ooooh!

Хубав ден! Hug

# 260
Vess82 значи ставаме две, аз от вчера съм на Дюкан, пък дано си върна кг., че иначе ще трябва да си подменям гардероба за работа. Ще трябва да се подкрепяме Grinning.
Кремито, то в Бургас свестни доктори няма, така че добре си направила.

# 261
  • София
ГалаМа, като цяло си права за лекарите в Бургас, но аз намерих една доста читава - др. Димитрова се казва и останах много доволна  Peace Тя е шефка на неонатологията в окръжна болница.

# 262
Кремито, Тя е много добра, но не работи със ЗК. Нея препоръчах на Синческа за проблема с Анджи.

# 263
Здравейте,

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Нещо тия дни все неостава време за писане. Сега седнах за малко на компа, докато диванетата спят.
На нова година бяхме на гости и си изкарахме хубаво. Прибрахме се в 4 часа сутринта. Емо проспа цялата дандания. Дори и много шумния купон, който правеха едни тийнейджъри на долния етаж не го смути. Криси почти не спа, докато не се прибрахме, но поне беше спокойна.
Да ви се оплача - Емил се е научил да върти копчетата на печката и днес беше включил един котлон, върху който имаше празна тава и градусите на фурната. Добре,че тя незагрява ако не е нагласено на кои реотани да пече. Вчера пък ступи едно чекмедже, мъчейки се да си извади хляб  ooooh! На всичкото отгоре вече сам си отваря вратите.

Вес, успех с килата. Моето майчинство за ноември ми го преведоха, но за декември още нямам превод. От фирмата са занесли декларацията ми в началото на декември и малко след това ми преведоха остатъка до края на ноември (термина ми беше 5.11.).
За ваксината нашата педи каза, че няма реакции от нея  newsm78 Емо и Криси не са имали проблеми.
За имуностимулантите аз съм против. Единственото, което давам за подсилване на организма и то само когато са болни, е вит Ц.
За яслите - едно от предимствата на малкия град е, че има места в яслите и градините. Тия дни ще се замъкна до яслата, която съм харесала, за да подам документи.
Портокалчо, честити ви крачета!

Бързо оздравяване на всички болни!

# 264
Здравейте и от нас!
Вес, пожелавам ти успех с диетата, аз от понеделник започвам една, която е на принципа на разделното хранене, преди това ден-два мисля да мина на плодове.
Кърменето-не съм кърмила Дари от 5дни, не знам все още дали да го броя за отбиване, за всеки случай ми е много кофти, както мъжа ми казва, май по-трудно аз се "отбих".  Cry
Последните седмица-две преди да прекратиме,  се кърмихме само нощем, че и нас зъбки ни мъчат. После реших да пробвам да я успокоявам през ноща без цицка-получи се първата вечер с рев, втората я оставих да спи в спалнята с майка ми, и така...Нощем си се събужда често, но не повече отпреди, просто мисля, че това беше момента, защото вече нямах сили да отказвам и сигурно щяхме да си откараме така поне още година.
Сега, колкото и смешно да звучи от два дни поизцеждам по 30-40мл. че гърдите са ми доста напрегнати и и давам да го пие.
Дано отбиването не е причина да започнеме да боледуваме, досега, да чукна на дърво два пъти само се е разболяваме, разминавало ни се е за ден-два, само втория път пихме оксцилококцинум, и това беше лятото-някакъв вирус. Дано и занапред да нямаме много срещи с болестите.
Та това от нас, съвет към всички отбиващи-като решите да спирате да кърмите да е възможно най-постепенно, и да сте последователни аз имах моменти, когато ке чудех през ноща дали да не си накърмя детето, за да сме по-спокойни и аз, и тя, но мисля, че не процеса не беше толкова болезнен, колкото си мислех-може би уцелих момента.
Казах си мъката, че ми тежеше, Sad на всички болнички пожелавам бързо оздравяване!

# 265
Мацетааа,бяхме на джъмборето.Говорих с мацките там и ми обявиха оферта за до 20 деца-280 лв. щото съм с карта.Това включва 1 час и половина с техен човек.Храна не е включена.За нея имат оферта за 9.90 лв. на дете, което включва :
-пини пици-100 гр.
-пилешки хапки-50 гр.
-задушени зеленчуци-50 гр. май бяха на шиш
-дребни сладки-100 гр.
-безалкохолно или вода.
Това е много храна, по принцип.Ако децата са 20 може да се поръчат и 10 пакета.А може и изобщо да не се поръчва храна.
Събота и неделя е опция след 12 ч.
В клубчето до тях не успях да влезна, защото бързах.Може би в събота или неделя ще ходим пак-ще пробвам и там.
А ето това ми е любимо-http://morskokon4e.net/bg-BG/ Много е готина атмосферата вътре.Намира се горе-долу срещу мола на Хемус.
Давайте идеи

Вес-къв е тоя Дюкан????Пак нещо съм изпуснала.Мога да се пробвам, макар че аз съм от тия дето изобщо не им дреме дали има нещо в повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 266
  • София
Мацетааа,бяхме на джъмборето.Говорих с мацките там и ми обявиха оферта за до 20 деца-280 лв. щото съм с карта.Това включва 1 час и половина с техен човек.Х
А ето това ми е любимо-http://morskokon4e.net/bg-BG/ Много е готина атмосферата вътре.Намира се горе-долу срещу мола на Хемус.

Лулу, офертата за 280 лв звучи по-добре от 400 и нещо си.

за храната - мисля че няма нужда, няма да има и време за папкане ... но да кажат и другите момичета. Ние като бяхме в Gymboree - обстановката е много хубава, просторно е, шарено е и Пламена докато се завъртя 2-3 пъти насам натап, да хване някоя друга топка и хооооп 45 те мин. изтекоха.... Wink)))))

Ако се съберем 15 човека ни се събира по 19-20 лв., въпросът е дали наистина ще се съберем толкова ?!? newsm78

# 267
Добро утро....

Лулу - браво на тебе. Аз питах само по телефона и сигурно за това ми обявиха 400 лв. Така е доста по-поносимо.

Момичета ние ходихме на преглед при д-р Момчилов в Медицински център Пирогов. Човека каза,че нямаме никаква фимоза,а просто не сме си отлепили кожичката докрая. И с две марлички свърши работата за секунди. Учудващо малкия не плака по време на самата процедура,обаче като го облякох такъв рев удари,че и аз се разревах. Сега се мажеме на всяка смяна на памперса с един вазелин и такова гоненене пада по спалнята,че ви е бедна "фантастиката".

# 268
Добро утро Simple Smile

За клубчето ще разгледам и ще кажа  Peace

portokalcho
- ние също не сме отлепяли ... трябва ли задължително да се направи или може да се изчака  newsm78
Нали говориха че ще стане от самосебе си след 3 тата година ... Мен нещо ме е страх ... нали си имам едно момче  Wink А момчетата не са като момичетата ... Мога да давам съвети за МАЦКИ, но не и за Пичове  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 269
Ха дубру ютрюююю

Хайде на кафенцетуууу,топло топло,пари не се бара  Grinning

За новогодишното парти- то направо свети валентинско ще стане..ако не и бабо мартенско  та Мола на цариградското е наистина добре като дестинация..ама не мога да разбера каква програма ще привлече вниманието на малките.Освен да го запишат с камера и да им го пуснат на ТВ-то и то под формата на реклами. А до колкото разбирам те без програма не искат да ни пускат. ThinkingНа децата ще им е интересно с играчките..както е писала Норчето тук да пипне там да види и хоп минало времето..а пари за програма е излишно да се дават...Освен ако мамите не искат да се забавляват с някой батко клоун. Ако искате да си изберем друго клубче в центъра (та да е удобно на всички) Мики Маус имат хубава зала,това Морско конче което е предложила Лулу е хубаво..кое друго не се сещам..Норче аз си мисля че за по малко деца офертата ще е по малка иначе ако се съберат 10на деца за 280 лв. множко идва.

...макар че аз съм от тия дето изобщо не им дреме дали има нещо в повече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Евала Лулуто ама така де стига да е в някакви разумни норми какво ще се шашкаме толкоз. Wink Hug

Викси мила така е майките по тежко приемаме отбиването. Но горе главата важното е че си имала тази уникална възможност да си кърмиш бебчето и да имате тези прекрасни гушкащи мигове заедно. Hug

Яни на теб ти доста напечено-забавно.Ние четем за изпълненията на Емо и се забавляваме ама си представям на теб какво ти е..и все пак е толкова сладко..как откриват света и всичко заобикалящо ги и как с малките си пръстченца пипат,ровят бутат. Grinning Heart Eyes

Креми скорошно оздравяване на Вико  Hug Heart Eyes

Кике за баклава може да не дойда ама ако ми направиш милинки идаааааааа  Grinning Hug Знам още няколко мадами дето ще се присъединят  Mr. Green

Моето чаве не иска да седи в шейната..само ако аз седна с него..а баща ми я е  направил една тясна..набиват ми се дупесата и не мога да стана после. Обаче сам неще и туй то...както тръгна да го сложа и почва да реве. Shocked ooooh! hahaha Е поне аз си се пързалям тука има едно хълмче и по него се пускам ,а хората ме гледат ококорчени и кой знае какво си мислят-"Тази пък дърта магарица"..ама ич не ми пука. hahaha Mr. Green

Хайде хубав ден  Hug

Пъ.Съ. Докато си издраскам драскалото и то Кло сервирала закуска с кафе а моето взе че изстина. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт