Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 785
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Мокси,благодаря за чудесната празнична тема.Прекрасна е!!!

Росисан,Честит Рожден Ден! newsm59

# 121
Добро утро компания!Прекрасен ден Ви желая!
Отново е сряда!И Серхан е втори в анкетата newsm44 newsm44 newsm44

# 122
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug
Сряда е!
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 123
  • Русе

Роси,
                                                               newsm59 newsm67  ura newsm59 newsm67  ura
С ЧРД и аз те поздравявам
и много здраве и късмет ти пожелавам!       smile3525 smile3525 smile3525
С превод, инфо или клип всеки ден
радваш форума и всеки фен!                   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Твойто мнение тук се уважава,
да си щастлива и аз ти пожелавам!         Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Днес е твоят Ден Рожден,
цвете скромно имаш и от мен!      txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

http://www.youtube.com/watch?v=w24NYbpdzaA&feature=related

# 124
  • Русе
Добро утро, компания незабравима! txtloves

Днес е сряда - чаканият ден! С добрата новина,че Серхан е на 2-ро място, съм сигурна

че денят ви ще е прекрасен!  smile3521

А сега нека споделим и по едно кафе ! newsm03

# 125
  • Русе
Приятели незабравими,

Чувствам се изключително горда и щастлива, да съм част от вас!
Опасна банда сме! Party Тук има цвете за всеки един от вас - вземете си го!

# 126
# 127
# 128
добро утро незабравима компания!

ДА ДОБРОТО ВИ НАСТРОЕНИЕ:

:

# 129
  • Русе
Чета сутринта форума на съседите и на какво попадам?!
Предполагам, че е за днешния епизод.В сутрешен вестник и новинарски сайт Йозлем споделя,
колко трудни сцени са снимали.Мястото било хладилните складове на фабрика за месо, било
е -7 градуса, замръзвали са, а Йозлем се е топлила с хавлия и одеало!
А беше само по една рокличка, тази от Кулата на девицата?!
Как да не им се възхищаваш и да не ги обичаш?! newsm12

# 130

Роси, Честит Рожден Ден, много здраве, любов, късмет ти желая, превърни мечтите си в реалност и бъди щастлива newsm59

# 131
Добро утро!Днес е сряда най-хубавия ден от седмицата! Grinning Grinning Grinning

Искам да поздравя всички за усилията , които положихте да отредим на Хубавелко мястото , което заслужава! bowuu bowuu bowuu  bouquet  bouquet  bouquetЖалко , че и върха не достигна , но щом получи признание от Истанбулския университет по изкуствата за актьор на 2009 г.и тази година ще бъде подобаващо оценен! PeaceПоздрав и за Дани , Боби, Бганьо за среднощните им стихове! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Честит рожден ден , Росисан! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59
Бъди жива и здрава и ,много, много щастлива !

# 132
Добро утро Незабравима дружина Hug Hug Hug

Страхотна агитка от всеотдайни фенове е този форум  love001  love001  love001, а и Серхан Яваш напълно го заслужава smile3521, е знаем, кой заслужава първото място, но да се радваме и на второто, като знаем от къде тръгна-19 място  ooooh!

Ако се появи анкета за най-добра актриса , Йозлемчето също заслужава нашата пълна подкрепа, а тук не и е било никак лесно-това е статията, която Вени преведе  bouquet  

sabah gazetesi sitesinin haberi bugünün Donmaktan zor kurtuldu.22.12.2010atv'nin sevilen dizisi 'Unutulmaz'da 'Eda' karakterini canlandıran Özlem Yılmaz, donmaktan son anda kurtuldu! Ataşehir'deki bir et fabrikasının soğuk hava deposunda yapılan çekimlerde çok zorlanan Yılmaz, set aralarında battaniye ve... bornoz giyerek ısınmaya çalışt...ı.

EKSİ 7 DERECE
Yedi saat süren çekimlerde hayatının en zor anlarını yaşadığını belirten Özlem Yılmaz, "Benim için çok zor bir sahneydi. Eksi 7 derecede çok üşüdüm" dedi.

Желая ви  в днешния ден сряда да се усмихвате повече и много приятни емоции Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 09:11 от RadY@

# 133
днес се оказва прекрасен ден, празничен имаме си хубави поводи:
1.Честит рожден ден на патерици мила АДРИ/Мармалонче! newsm59 newsm59 newsm59 nbirthday newsm67  party023 newsm38  ura  ura  ura  Party Time  Party Time  Party Time
В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват. Късметлиите не влизат в сметката - те живеят ден за ден. Бъди най-големият късметлия!
 Бъди ни жива, здрава и щастлива! Букет от чувствата ни приеми, Обичта ни към теб безкрайна като подарък прегърни! Нека радост топли твоите очи, нека щастие огрява пътя ти с лъчи, здравето да ти е спътник всеки Божи ден, да посрещаш 100 години свой рожден ден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН РОСИСАН! newsm51 newsm51  Kissing Heart  party023 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59  Party Time  Party Time  Party Time  bigdance2  ura  ura  ura Tada newsm24 newsm24
Пожелавам ти най-честит и даровит рожден ден  мила РОСИ, С много приятели да бъдеш заобиколен, От здраве, щастие, усмивки окрилен. И да знаеш че от мен Си най-сърдечно поздравен!На този ден всички пожелават по много, аз ще ти пожелая малко, но от сърце! Малко късмет, но когато имаш нужда! Малко приятели, но истински! Малко любов но желана, а за парите, колкото искаш!На хубави дати се раждат само хубави хора! Днес е една прекрасна дата, а за мен ти си повече от прекрасен човек!

h

за вас:   http://www.youtube.com/watch?v=39Jz8WISBOk

http://www.youtube.com/watch?v=QNYwHSeR-nU&feature=related

# 134
  • Русе
Ради, ласкаеш ме! hahahaС моите 5 думи на турски , не бих могла да преведа и 1 изречение?!
Гугъл превежда, аз предадох по смисъл.Да се надявам, че не съм преиначила съдържанието! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт