Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 770
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе

Бре, че физиономия на Бату! Казват си нещо, което никак не му харесва! smile3516

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 09:29 от winona

# 136
Ради, ласкаеш ме! hahahaС моите 5 думи на турски , не бих могла да преведа и 1 изречение?!
Гугъл превежда, аз предадох по смисъл.Да се надявам, че не съм преиначила съдържанието! Rolling Eyes
newsm47 Няма значение Вени , може да са 5 , но и чичко гугъл като помогне ooooh!, въпроса е , че ни поднасяш инфото и ни осветляваш с новините newsm51

# 137
Моксиии мила, Благодаря ти за поредната празнична тема - нашия дом, райското ни кътче.
За теб мила:

БЛАГОДАРЯ НА ВСЯКА ЕДНА ОТ ВАС!

# 138
  • Русе
Ради, ласкаеш ме! hahahaС моите 5 думи на турски , не бих могла да преведа и 1 изречение?!
Гугъл превежда, аз предадох по смисъл.Да се надявам, че не съм преиначила съдържанието! Rolling Eyes
newsm47 Няма значение Вени , може да са 5 , но и чичко гугъл като помогне ooooh!, въпроса е , че ни поднасяш инфото и ни осветляваш с новините newsm51
Не ми е в характера, но тук във форума, щом е свързано с "Незабравима" , направо се виждам като "3-та клюкарка" от народния ни танц! hahaha hahaha hahaha

# 139
Не ми е в характера, но тук във форума, щом е свързано с "Незабравима" , направо се виждам като "3-та клюкарка" от народния ни танц! hahaha hahaha hahaha
newsm62 newsm62 newsm62 Вени, и аз съм в тоя танц, а и на мен не ми е в кръвта Peace, но тая "Незабравима" какви работи ни кара да вършим само ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 140
Адиии, благодаря ти  love001  love001  love001  love001  love001

# 141
Добро утро Незабравими! txtloves
Хубава сряда на всички! Hug

# 142
  • Русе
Вчера Тарабас и Моксито изказаха много хубави думи за Любовта! От вътре ми напира мъничко да
напиша и аз.Ако повтарям нещо, извинете ме!
Не е във възможностите на човек да се обхване тази тема! Някои хора така и си отиват, без да са почувствали какво е любов.Наричам ги "нещастници"! Защо?!
Любовта е възторг, вълшебство и болка!
Възторг - защото си вдъхновен! Живееш на МАХ !
Вълшебство - гледаме на света около нас с други очи, дори цветовете и миризмите са по-силни и ярки!Омагьосани сме, да сме по-добри, да даваме и да искаме толкова малко?! Само внимание и взаимност!
Болка - толкова сме уязвими, когато обичаме!Когато някой ни обиди, пренебрегва и унижи, сме сърдити,ядосани и бесни, но след време се забравя! Но ако болка ни причини любим човек, сърцата ни кървят!Тази болка не се забравя!
Дали е щастлива или нещастна, споделена или не, любовта дава необхватен спектър от чувства!
А толкова много хора се страхуват от това богатство и не го допускат в себе си?!
Скъперници или страхливци да ги наричам?!

# 143
Добро утро жители на Унутулмазия.Днес е ден сряда.Дългоочакван от нас.Желая ви весело настроение и много красиви мигове през днескашния ден.

# 144
  • Русе
newsm62 newsm62 newsm62 Вени, и аз съм в тоя танц, а и на мен не ми е в кръвта Peace, но тая "Незабравима" какви работи ни кара да вършим само ooooh! hahaha hahaha hahaha
И до последния епизод така ще бъдем! smile3521

# 145

Росиан,Честит рожден ден!
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце.

# 146
Вчера Тарабас и Моксито изказаха много хубави думи за Любовта! От вътре ми напира мъничко да
напиша и аз.Ако повтарям нещо, извинете ме!
Не е във възможностите на човек да се обхване тази тема! Някои хора така и си отиват, без да са почувствали какво е любов.Наричам ги "нещастници"! Защо?!
Любовта е възторг, вълшебство и болка!
Възторг - защото си вдъхновен! Живееш на МАХ !
Вълшебство - гледаме на света около нас с други очи, дори цветовете и миризмите са по-силни и ярки!Омагьосани сме, да сме по-добри, да даваме и да искаме толкова малко?! Само внимание и взаимност!
Болка - толкова сме уязвими, когато обичаме!Когато някой ни обиди, пренебрегва и унижи, сме сърдити,ядосани и бесни, но след време се забравя! Но ако болка ни причини любим човек, сърцата ни кървят!Тази болка не се забравя!
Дали е щастлива или нещастна, споделена или не, любовта дава необхватен спектър от чувства!
А толкова много хора се страхуват от това богатство и не го допускат в себе си?!

newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001
Скъперници или страхливци да ги наричам?!

# 147
  • София
Добро утро,незабравими  Hug Успешна и усмихната сряда ви желая  Peace

# 148
Добро утро, незабравимо семейство! Щастлива съм,че вчерашния ни труд се овенча с успех!
Нямах възможност за чаша шампанско, във вашата прекрасна компания, но съм сигурна, че в бъдеще ще има още много поводи за празнуване...

И тъй като днес имах лек инцидент, кафето ще го предложа от необичайно място...

# 149
РОСИ, ЧЕСТИТ  РОЖДЕН ДЕН!!!

Последна редакция: ср, 22 дек 2010, 10:26 от dorital

Общи условия

Активация на акаунт