Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 140

• 26 757
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
Лека нощ и от мен! Hug Hug Hug

# 676
  • Русе
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.

Реши да се оправя сама, ако беше дошъл Харун , бесен ,че Арас  го е излъгал и пратил за зелен хайвер , кръв ще се лее
И сега така ще се оправи сама, че ще му се върже на глупостите.Трябваше да каже на Харун,тя досега е доказала че е прекалено наивна,мислехме си че се е променила, е сега ще видим.То аз  знам какво ще направи ама да не избързвам Thinking
хайде вече наистина лека нощ
Ами тъпо е да скрие от Харун, че е Арас поне по две причини:
1. Тя знаеше, че Харун отива на среща с Арас - близко е до ума да му каже, защото явно Харун е излъган и е добре да го знае;
2. Как ще се оправи сама? Похвално е, но би следвало да е разбрала, че Кенан е в основата, а с това шега не бива.
Дори и да е решила да замълчи, защото се плаши да не се случи нещо лошо с Харун и Ямур и постоянно повтаряше на Харун нещо от сорта Не се занимавай, остави го тоя Кенан и отмъщението и дъра-бъра, като скрие какво ще постигне?
А сега ще видите, че и за Едже няма да му каже и оттам интиригата става двойна!
Точно това щях да пиша! Уфффффф! smile3555

# 677
Изгледах серията стоически, макар и седнал и се изкефих максимално на действията на Еда, с изключение на последното естествено. Еда показа на всички кой кой е вече и кой командва парада - показа го безапелационно - крайно време беше. А не е ли това, което всички искахме да видим отдавна? Малко ми липсваше Керем, но се надявам да ни зарадва с присъствието си в следващата серия. И не приемам да гледам повече Еда в ролята на наивна патка. Надявам се да се справи със ситуацията и да остане там, където й е мястото - до Харун и Ямур. С тях тримата (засега!) заедно мога да изгледам и преживея още 3 пъти по два сезона ужаси и простотии. Та в това е заряда на целия филм.

А не недей така уби ма. Еда решителна ама до толкова че да се върне за две серии и после пак да хукне сега при Арас преди беше при Толга и от време на време при Гюлер ако и се обадят да я търся и я извикат да им сервира кафето, че са се затъжили за нея

# 678
  • Варна
Въпреки, че на мен серията ми хареса, накрая нещо Еда отново ме издразни като излъга Харун.Много се притесняваше за него, сто пъти да не ходи, а сега като видя Арас на вратата би трябвало още повече да се притесни , а тя го лъже. Вкиснах се много жестоко и затова ви пожелавам лека нощ, момичета и момчета.

Реши да се оправя сама, ако беше дошъл Харун , бесен ,че Арас  го е излъгал и пратил за зелен хайвер , кръв ще се лее
И сега така ще се оправи сама, че ще му се върже на глупостите.Трябваше да каже на Харун,тя досега е доказала че е прекалено наивна,мислехме си че се е променила, е сега ще видим.То аз  знам какво ще направи ама да не избързвам Thinking
хайде вече наистина лека нощ
Ами тъпо е да скрие от Харун, че е Арас поне по две причини:
1. Тя знаеше, че Харун отива на среща с Арас - близко е до ума да му каже, защото явно Харун е излъган и е добре да го знае;
2. Как ще се оправи сама? Похвално е, но би следвало да е разбрала, че Кенан е в основата, а с това шега не бива.
Дори и да е решила да замълчи, защото се плаши да не се случи нещо лошо с Харун и Ямур и постоянно повтаряше на Харун нещо от сорта Не се занимавай, остави го тоя Кенан и отмъщението и дъра-бъра, като скрие какво ще постигне?
А сега ще видите, че и за Едже няма да му каже и оттам интиригата става двойна!

Бобо слънце, тя е харесвана жена , жена на , която този мъж - Арас се обясни в любов , тя би се оправила по-лесно . Тя и на това разчита, по добре ли щеше да е , да се сбият , опазил  господ и да вадят пистолети, че и двамата са диви

# 679
Не знам, но в един момент имах усещането, 4е Еда е готова да дезертира от Ямур! В смисъл не  е по силите й да се бори, от4аяна е!
В градинката!

# 680
  • Русе
Харун-глупак, Еда - наивница! Ееееееееее, аман,бе?! smile3511
Вени недей бе, мила, без коса остана.За Еда друго не очаквам такава си беше, такава ще си и остане ,пък Харун ще страда заради това.
Вместо коса, имам пух! Смених 3 перуки! И продължавам да гледам сериала! Прилича ми на мазохизъм... Thinking

# 681
Но със сигурност Харун ще ги види че Арас е при Еда и ще има ала бала портокала. За една серия не повече преди бяха повече ама сега заради Ямур само за по една серийка ей така за цвят

# 682
Еда иска Ямур, а без Харун нестава.

# 683
  • Русе
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551309.0

Компания, пускам ви линк към Нова тема! Ако съм го направила правилно... newsm78

# 684
Арас като пътуваше си каза Тази вечер ще загубиш Харун Арсанлъ.

# 685
anastasiq1, aq-11, axaristi, bella2807, bganio, BoBoYana, bonobo, danidorina, dejavue, dorital, ego69, eliadn, galata75, haryn, iva_0210, jaklin, jvarbanova, kalamitsi, magistra, manpla, mariq_72, MILEN_UNUTULMAZ, mipsy., moni97, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pantovka11, pkutieva, reksi, saroni, Svetlasim, TONETO, valdes60, valia86, valqqq, vesela Simple Smile, winona, zlatnaribka (+ 7 Скрит/и) и 40 Гости преглежда(т) тази тема.

# 686
  • София
Не знам, но в един момент имах усещането, 4е Еда е готова да дезертира от Ямур! В смисъл не  е по силите й да се бори, от4аяна е!
В градинката!
Това не е вярно,просто се чудеха как да обяснят на Ямур,че баба й и дядо й ги няма,без да я наранят

# 687
  • Варна
В градинката!
И аз имах такова усещане! Ами, то си е за отчайване- това дете не я приема и това е! Пък и Харун никак не й помага- продължава историята с умрялата майка! smile3555

# 688
Еда иска Ямур, а без Харун нестава.
Тук грешиш.Еда иска Харун и Ямур Laughing
Само не мога да рззбера,защо превърнаха най-прекрасната вечер на Еда и Харун в най-омразната.Така ли не можаха да ги оставят да се порадват,а и ние също поне един ден и Бату да действа на следващата Thinking

Рекси,ще преразкажеш ли диалога между Еда-Едже,моля те Praynig Praynig Praynig

# 689
Добър вечер и от мен, убийствена серия, кара те да съпреживееш мъката и кошмара, безупречна актьорска игра, незнам защо не ви хареса.

Откъм актьорска игра -да,както досега великолепни изпълнения,а Ямур- просто това дете е невероятно!
Ако не бях гледала филма досега,може би,и серията щеше да ми хареса!-но ние това вече сме го гледали-повтарят,повтарят,чудят се какви ситуации да измислят,но се получава доста елементарно!Съжелявам!

скъпа с риск да се повторя , не забравяйте , че чрез тази серия се освобождават от образите на Феяз и Саадет, кое беше излишно? Мъката в болницата, на гробището , Ниса е чувствителна , тя понаби мъжа си , но го обича , на кого да опре рамо освен на него, Бурак - гадна мастия извлича изгода от всяка ситуация, Бату- Мерт Явузджан беше неутразим перфектно предаден образ , Серхан - там вече  нямам какво да кажа , Едже -Еда, очакваше се Едже да послъже за евентуална връзка с Харун, Еда е много ревнива , особено като става въпрос за Едже- това е първият обрат в романтиката. Арас - перфектно изигра Харун, как по друг начин да го  отдалечи от Еда , но явно ще изнудва - вторият обрат

Мисля така,защото явно не го искам този втори обрат.Не може всеки път като стигнат до "върха",и да падат обратно наюдолу-
така няма да има край!

Общи условия

Активация на акаунт