За или против детска кухня?

• 3 765
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добре е да има детска кухня - на който му харесва, да я ползва.

Аз лично на моето дете не съм давала, докато беше в нас - не мога да контролирам подправките, пък и тези кремчета не ме кефят.
Но просто малко забавих нещата - сега на яслата все едно че е на ДК Simple Smile

# 16
Аз съм "ЗА" детската кухня. Записах сина ми когато беше на 8 месеца. Харесваше му и си изяждаше всичко. След втората годинка стана по-капризен и почти всичко оставаше, с изключение на десерта, и затова не вземах повече. За мен детската кухня е удобство, от което бих се възползвала ако пак ми се наложи.

# 17
  • София
аз съм за храната в къщи. Синът ни така и не можа да свикне с кухнята и искаше все от домашната.

# 18
Аз съм ЗА,но това не ми пречи да готвя на малката  когато имам време или когато храната от кухнята не и е по вкуса.Вече е голяма и яде всичко,но за мое улеснение и вземам храна от ДК.

# 19
  • Видин
Взимам детска кухня и детето я харесва. Ако менюто не ми харесва или е почивен ден - аз готвя.

# 20
Три дни ми носеха храната от ДК, обаче мисля да приключа. Страшно е удобно, но щях да си уморя детето от глад. Прекалено е различно от моя маниер на готвене - ужасно много лук, чак кремът вчера миришеше на лук, все едни и същи съставки в яденетата, а детето като хапнеше и имаше вид, все едно си мисли, че ще го отровя. По принцип не съм почитател на купешкото готвено, но реших да опитам, за да си помогна, предвид това, че тръгвам на работа. ЯВно ще се готви по нощите.

С други кухни няма да опитвам, като гледам менютата - същите буламачи. Блазе на тези, чиито деца харесват детската кухня, че вече ми омръзна да готвя и да мисля разнообразни манджи, но нямам късмет Simple Smile

# 21
Аз съм "За" детската кухня и ползвам такава. Това не означава, че тя превъзхожда домашната храна, но е полезно да има и такава алтернатива.
Десертите  детето не ги яде никога, но манджичките са вкусни в голямата част от случаите, досега почти не се е случвало да не си хареса яденето.

# 22
Аз съм ЗА. Първо предлага разнообразие от първо, второ и трето всеки ден. Второ в нашата кухня храната е вкусна.
Относно качеството на продуктите мога много да споря. Каква  гаранция има че като си купиш лично от магазина, дори и да не е евтино, ще е качествено? Евтиното със сигурност е боклук, обаче за скъпото няма гаранция че е добро, това истината в БГ. Ами като се замисля пилетата навсякъде са тъпкани с хормони и лекарства, а зеленчуците с нитрати. Освен това имам доста познати, които работят в хранителни магазини- ами мога да кажа че се правят доста неща негодната храна да стане годна.
Освен това в яслата и ДГ едва ли ще яде по-различно. Тъжната истина е, че ако искаш истински качествена храна трябва да си я отгледаш сам- от семето до готовия продукт или от новородено до зряло животно.

Общи условия

Активация на акаунт