НОЕМВРИЙЧЕТА в снега играят, тичат, скачат и умора нямат!

• 32 619
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
Честита Коледа, мили приятелки Hug!  Бъдете здрави, щастливи, обичани-вие и семействата ви Hug!

Честит Имен Ден на Хриската на Деси, Ицко на Роси, на Стефчо на Жу, Дес и на вашата Стефи и на всички, които пропускам! Здраве и късмет Hug!

Целувки за всички Heart Eyes!

# 76
Galaxy_26, муцунооо, нали знаеш, че така идват августинчетата  Mr. Green ( може и септемврийчета)
hahaha Heart Eyes Mr. Green  bouquet
Знам, можех да се направя на луда, ама кой ще ми повярва бе Simple Smile

# 77
Пак съм аз Simple Smile,

Успях да изчета тази и краят на миналата тема, че ви бях изпуснала дирите и бързам да поздравя Катето и Еличка-мацки, зло да ви забрави Blush-да сте здрави, обичани, щастливи с любимите си същества Heart Eyes Hug  bouquet!

Марианка, разкошни сте Heart Eyes. Макси е много променен и порастнал Heart Eyes.
Цеце, копирах си филмите  bouquet. Напоследък децата взеха да спят малко повече и възобновихме гледането на филми Laughing. А вие за НГ нямаше ли да пътувате, помня аз Simple Smile?
Dachy,  да при него ги водя, слава Богу най-вече на контролни прегледи. Мярках сякаш някъде из форума, че сте го сменили, но може и да бъркам Blush. Как са дечицата?
Диди, бързо оздравяване на Дари Hug.

Бъдни Вечер и Коледа изкарахме с нашите и с брат ми тази година. В последния момент реших да отидем до тях, за да кооперираме готвенето, т.е. майка ми да сготви  Mr. Green, че на мен да не ви казвам докъде ми е дошло от готвене на детски манджи. Така че нито меденки правих, нито нищо Laughing. И така си направихме хубава разходка извън Сф, а и отдавна не бях празнувала с нашите, липсваше ми Simple Smile. Ако си спомняте миналите години ви мрънках, че не ми се ходи никъде на Бъдни вечер, а сега беше точно обратното-умирах да отида на готова трапеза Blush Laughing. Васко получи сума ти животни-само от нас получи една конюшня и една ферма и сега са заели половината мебели вкъщи. Имат и шейна с Деян, но още не съм ги возила, защото паднах вкъщи върху едни буркани много яко на дупе и ме боли като се напрягам  Embarassed. Все още не съм го пускала на детска, но сигурно след НГ ще ходи, макар че той тотално вече забрави за градината и отказва категорично Crazy.

Приятни приготовления за посрещането на Новата година Hug.

# 78
  • от Луната
Лилчо, добре че само с натъртване си се разминала с тия буркани  Hug

Честит имен ден (на патерици) на Всички Стефчовци и Стефании   bouquet
Аз да ви се изфукам - имам си варицелено човече  Mr. Green. 2 дена имаше само 2 пъпки и се чудех дали е варицелата или не е и снощи видях още 2 на челото. Понеже я чакахме всеки момент да се изшари последвах едни от вашите съвети и дадох 1 лъжица червено домашно вино  Embarassed и след около 3-4 часа половината пъпки избиха, а до сутринта и останалите. Сега е супер красива, даже я снимах и милото каза, че не съм изобщо наред и да съм изтрила снимките, но аз пък си ги искам за спомен  Whistling

# 79
Честита Коледа и от мен!

Цеце,Лили благодаря за специалните поздрави към именничките ми!(Лиле,много мило че си се сетила за Стефи)
Честити да са именниците и на Роси и Жу! Hug

Ние сме добре.Дядо Коледа го посрещнахме и в къщи по установената ни традиция - всички желания бяха удовлетворени,подаръци се получиха камари,въобще идеално се получи Grinning Има и няколко снимки във  фейса от Дядоколедовото ни посрещане Mr. Green

# 80
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ПРИЯТЕЛКИ!
[/color]

Ние имахме доста работа за празниците и не успяхме да се съберем семейно. За компенсация получих като коледен подарък почивка на Златни пясъци. Сега сме на морето посред зима  Grinning. Времето е много неприятно и не излизаме, но хотелът е страхотен, предлага всякакви екстри и всички се забавляваме, най-много Дара. По цял ден тича и играе с децата. Добре пристигнахме, да видим вдругиден как ще се прибираме в тоя сняг. Пък и не сме с нашата кола, а с една с десен волан и ми е много притеснено. Не съм изпуснала нито един метър от пътя  Praynig. Хайде, изфуках се  Party, повече от София  Hug

# 81
Много сте скучни, къде сте, само Марианка се е похвалила, че е получила подарък - морска почивка Simple Smile Честито!
Днес ми е последен работен ден за тази година/утре см отпуска/, разменяхме си подаръчета в офиса, черпихме се и танцуваме много веселко ....
След 17,30 отпътуваме за Пампорово. Ще се радвам, ако успея да се вмъкна от на приятелите лаптопите, да ви нагледам, ако ли не - ще се видим/чуем след НГ.
Весело Посрещане и подобаващо изпращане на старата 2010г.
Дано бъде по - добра, по- печеливша и т.н.../не се сещам за друго/

# 82
Цеце честит рожден ден! Пожелавам ти страхотен личен празник с много настроение,красиви трапези,много усмивки! Много здраве ти желая и малката балеринка да те радва!

# 83
  • София
Цеце,
честит рожден ден, мила приятелко-
пожелавам ти страхотна година,
изпълнена със здраве, късмет
и вълнуващи преживявания!

# 84
Честит Рожден Ден,неотразима,борбена и изключителна Цеци!

Огнище да топли ръцете ти,
Вино да топли сърцето ти,
Обич да топли душата ти,
И Бог да закриля делата ти!
БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!

# 85
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦЕЦИ! ПОЖЕЛАВАМ МНОГО УСТРЕМ, СИЛИ, УПОРИТОСТ И ВОЛЯ ДА СБЪДВАШ МЕЧТИТЕ СИ! БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА! Hug

При нас са типични семейни дни, Све е на работа и си се гледаме с Моната.  Heart Eyes Което ми действа страхотно, ходим на разходки из МОЛа, на гости на приятелчето, играем навън, готвим. Heart Eyes Нова година се очертава да е като всяка друга вечер. Но аз в събота се налудувах с моите приятелки в една дискотека и май приключих с партитата за тази година. Mr. Green А и както прочетох някъде из фейса - ОК, Коледа беше чудесна, а сега да идва пролетта... Tired  Mr. Green

# 86
  • София
Здравейте, маминки!  Hug Благодаря ви за страхотните пожелания! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Съжалявам, че не сте ми подръка и само виртуална почерпка мога да предложа -

Аз дойдох на работа, колкото да почерпя  Wink, и към 14 мисля да паля моторетката. Снощи спретнах едно тортЕ, накупила съм разни полуфабрикатчета и мезенца и тая вечер напоително и кротко ще си празнуваме в сестра ми.

Лилчо, ние ще бъдем в Драгалевци за НГ, отказахме се от по-далечни дестинации Peace Ще нощуваме там и на първи като се осеферим почваме именния ден на Васито  Laughing

Хубав ден и успешни приготовления за Новогодишната нощ!!! Hug Hug Hug

# 87
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦЕЦЕ! МНОГО ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ПРОФЕСИОНАЛНИ УСПЕХИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ!
newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday newsm59 nbirthday

# 88
  • от Луната
Цеце ЧРД! Пожелавам всичко, което ти е на сърцето да ти бъде в ръцете!

# 89
  • Хасково
Честит рожден ден, Цеце! Здраве, щастие, късмет и с усмивка винаги напред! Wink

Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година, незабравими мигове и само приятни емоции!

В 16ч. съм на фирмено парти Tired, а в 18, потегляме към Златоград при Стела Heart Eyes

Обичам ВА 'сичките! Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт