У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 910
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Ænima/Albuquerque
То като в онзи виц, където най-дългия с*кс на един мъж бил 1 час и 5 мин., защото същата вечер сменяли времето.  Joy Joy Joy

smile3532 smile3532 smile3532

# 46
  • Варна/Лондон
Чак на 4-та, но влизам със страхотно предложение - Inhale . Току що го гледах, невероятен, силен и ...абе няма да издавам, само ще кажа, че си и поревах...Ох, страхотен филм, не съм гледал скоро нещо толкова въздействащо.

# 47
  • Ænima/Albuquerque
Тъкмо онзи ден се колебах дали да го тегля, мерси!   bouquet

# 48
  • Варна/Лондон
Не се колебай- само си приготви носни кърпи. Пък може и такъв да ми е бил момента- да цивря, но филма си заслужава.  Hug

# 49
  • Ænima/Albuquerque
А, хич не ме притеснява.  hahaha
РевЪ си редовно.  Joy

# 50
  • Варна/Лондон
 Joy Joy Joy
Даврандисах се малко с една серийка на Рейманд. Crazy

# 51
Аз пак идвам със списък, този път чувствен, но и перверзен Mr. Green http://www.imdb.com/list/K_JtxtIVvxA/

# 52
  • Ænima/Albuquerque
Аз пак идвам със списък, този път чувствен, но и перверзен Mr. Green http://www.imdb.com/list/K_JtxtIVvxA/

Гледала съм по-известните заглавия от "класацията"... Blush

А какво прави "Hostel" на 49-то място?!?  hahaha

# 53
 hahaha Joy Да, той е толкова чувствен. hahaha Перверзен може би... Thinking
И аз съм гледала туй онуй от класацийката, имам и няколко, които отлежават. Grinning

# 54
Добро утро. Ясно за дните и седмиците, мерси. Ама не ми се хилете, Седмиците започнаха по такъв начин, че и през ум не ми мина, че някой може да направи продължение касаещо началото на заразата. Но звучи добре, ще го видя.  Peace

Ама първо Лебеда ще изгледам днес, ако намеря кога.

# 55
Чудя се да гледам ли Buried с Райън Рейнълдс. Погребването жив винаги ми се е струвало най-потресаващото и ужасяващо нещо, което могат да ти причинят във филм на ужасите. Спомням си датския Spoorloos Scream

# 56
  • Ænima/Albuquerque
Преминавам да кажа, че "The Last Exorcism" излезе с DVD качество.  Mr. Green
Джуди, това и на мен ми е един от кошмарите, пък и имам ужасяваща клаустрофобия, само идеята, че ще съм на толкова тясно място ми спира дъха!

Изтеглих го обаче... след малко го пускам. Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 14:08 от Sarcasm™

# 57
Изгледах Лебедицата. Кво да кажа... мога и с него, мога и без него. ХУбаво направен филм, ама наистина първата половина дойде малко твърде съзерцателна в сравнение с втората, подозирам, че нарочно, но аз обичам по-плавните работи. И Чайковски обичам, та няма да го броя за изгубено време. Ама и няма да го гледам пак.

# 58
Тукаааааа Party Party Търся си нещо психо-ужас ,любимите ми...
Тегля и Черната Коледа ,някой я перпоръча на първа страница Flutter

# 59
Бе, аз се чудя що не ви виждам...щех да ви изпуснааа... Crazy

Този филм ще е жесток...ама турски ще му се невиди.  Rolling Eyes /не съм гледала турски ужас, за това/  Laughing

http://trailerx.com/film/cehennem-3d.html

Първият турски 3Dфилм, който критиката съсипва с отрицателни рецензии. Същата е реакцията и на зрителите. Положителни оценки получава единствено испанското студио...

Режисьор: Бирай Далкиран

Актьори:
  Пелин Ермис
  Огюн Картаноглу
  Серхан Сюслер
 Премиера:
 October 01 2010

Общи условия

Активация на акаунт