У Ж А С И, М И С Т Е Р И И, Т Р И Л Ъ Р И (д е с е т)

• 18 896
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • In The Middle Of Nowhere
А на мен пък много ми хареса, странно. Не го гледам сериозно, само хвърлям по едно око, но това което ми направи впечатление веднага е приликата със Сталин  Shocked С подходящият грим много хубаво са го докарали Робърт Дювал и ми се струва, че хубаво го играе.

# 721
  • Ænima/Albuquerque
Да, да, ама имам чувството, че мустака му ще падне всеки момент.  hahaha

# 722
Добре, де вярно, че е малко пластамсов в лицето  hahaha но като изключим този факт, аз на друго не намирам кусур.

Божкее сега се сещам, че имам снимка с восъчната му фигура, бях се снимала с 'него' при гостуването на един музей с восъчни фигури. Трябва да си припомня тези снимки  Joy

# 723
  • Ænima/Albuquerque
Снимала си се със Сталин? 
Направи съпоставка с пласмасовия и с возъчния, после да кажеш каква е била разликата.  hahaha

# 724
Да и не само с него с кой ли не още - Хитлер, Шварценегер, Ленин, Чърчил, Лоло Фрерари, хари Потър и др  Joy Сестра ми ме караше да влизам в роли до тях за снимките, но това беше отдавна.

Но това всъщност си мислех, че този сега от филма ми е като восъчния - лъскав и леко изкуствен. Иначе както казах, все пак ми харесва. Актьорът който играеше Ленин например не ми приличаше почти.

# 725
  • Ænima/Albuquerque
Бре, снимка с Хитлер... извратено!  hahaha

Аз от Ленин останах доволна визуално, че филма не го изтраях дълго.

# 726
Тая с ЛоЛо Ферари  е по-извратена повярвай ми  Joy

# 727
  • Ænima/Albuquerque
Ами мисля, че е време да изровиш снмките и да покажеш!  hahaha

# 728
Ако изобщо успея да ги намеря по разни дискове са, добре че беше Сталин да се сетя за тях   Crazy
Аз се измъквам

# 729
  • Ænima/Albuquerque
И аз съм тръгнала натам.

# 730
  ruporuu Ис-ка-ме сним-ки, ис-ка-ме сним-ки!  

# 731
Е стига де, ще ми иде на кино форОмския имидж  Flutter

За да не съм само спам, да кажа че гледах този филм "As Far as My Feet Will Carry Me", хареса ми  Peace Имаше някои абсурдни моменти, но като цяло е интересен.

# 732
Цял ден разпитвам за разни филми, на които не помня заглавията, та нека и вас да попитам Heart Eyes Mr. Green Така, единственото, което помня са някакви слузести, гнусни същества, които вземаха млади жени и ги увиваха в едни паяжини, за да ги забременят. Mr. Green И помня сцена, в която една от жените имаше ужасни родилни болки и роди точно такова същество.

# 733
  • Ænima/Albuquerque
Цял ден разпитвам за разни филми, на които не помня заглавията, та нека и вас да попитам Heart Eyes Mr. Green Така, единственото, което помня са някакви слузести, гнусни същества, които вземаха млади жени и ги увиваха в едни паяжини, за да ги забременят. Mr. Green И помня сцена, в която една от жените имаше ужасни родилни болки и роди точно такова същество.

Уууф, Джудиии, аз май съм го гледала, ама как се казва...  smile3555

# 734

Общи условия

Активация на акаунт