Пак за пушенето на обществени места

• 33 018
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 60
зузе, може би защото си 84 набор не си схванало, че темата не е за промяна на някого. Grinning
Бърди  Hug

# 61
зузе, може би защото си 84 набор не си схванало, че темата не е за промяна на някого. Grinning
Бърди  Hug

Мерси за коментара и това , че съм на 26 , явно съм толкова глупава , че не разбирам за какво става въпрос . Утре ще ти се обадя да ми помогнеш да си вържа обувките  ooooh!

# 62
а нЕма нужда-аз деца си имам... Laughing

# 63
Не се дърпайте за плитките, ще останете без коса Laughing
Това, което Джулс каза е супер точно. Рокси също е права.
Аз съм за заведение с по-високи цени, но да зная какво получавам срещу това. Peace

# 64
За много години на всички четящи и пишещи в темата   bouquet

Искам да споделя моята гледна точка по въпроса като бивш пушач.
Та докато бях пушач естествено много възроптавах срещу всякакви забрани за пушене, където и да е било. В офиса, в който работя бяхме 4-ма колеги, от които 1 непушач. Може ли да си представите как тримата не се съобразявахме с единствения непушач и димяхме нон стоп в офиса. А за влизащите от вън да не ви казвам каква им беше реакцията от аромата и димната завеса Embarassed
Преди няколко месеца с едната колежка решихме да откажем цигарите и станахме 3-ма непушачи и 1 пушач и познайте - сега пушача пуши на вън, но не защото е станал по съобразителен, а защото ние го караме.  
Мисля, че този пример е напълно достатъчен за толерантността на пушача и непушача. Докато пушех казвах все колко съм толерантна и как не ми пречи да не пуша и как се съобразявам с непушачите - да ама не, това беше само на думи.

И сега пушачите сигурно ще скочат, че и като непушач съм несъобразителна, но нека се сетят, че това все пак е офис, в който трябва да е приятно на клиентите да влизат. (А ако зависи от пушача не би и излязъл)

За съжаление българина става съобразителен само когато някой му бръкне в джоба.. та само тлъста глоба му е майката  Peace

# 65

Та докато бях пушач естествено много възроптавах срещу всякакви забрани за пушене, където и да е било. В офиса, в който работя бяхме 4-ма колеги, от които 1 непушач. Може ли да си представите как тримата не се съобразявахме с единствения непушач и димяхме нон стоп в офиса. А за влизащите от вън да не ви казвам каква им беше реакцията от аромата и димната завеса Embarassed
За съжаление българина става съобразителен само когато някой му бръкне в джоба.. та само тлъста глоба му е майката  Peace

Това, че ти не си се съобразявала, е друг въпрос.  Аз, където съм работила, винаги сме се съобразявали.
А това за българина вече ми писна на  да го коментирам.

# 66
Ееее, 1000 пъти вече чух или прочетох, че непушачите няма къде да папкат торти, заради пушачите..., спокойна съм, тютюнопушеното в България не е сериозен проблем!!!! Не се притеснявайте хора, явно по-сериозен аргумент няма,някой пак е решил да измъкне парички,ама това не е нищо ново.

# 67

Това, че ти не си се съобразявала, е друг въпрос.  Аз, където съм работила, винаги сме се съобразявали.
А това за българина вече ми писна на  да го коментирам.

Споделих това, което мисля и приложих личен пример и не се срамувам да призная, че не съм се съобразявала преди с непушачите, докато аз бях пушач. Всеки говори от своята си позиция  Peace
Защо ви жегва толкова темата за забрана на пушенето на обществени места?!
Докато пушачите са пушачи трудно ще разберат позицията на непушачите.
Лично за себе си се радвам, че вече не съм сред пушачите и лично на мен не ми и пука кой, къде и как ще пуши. За радост има заведения, които са съобразили че е необходима добра вентилация и не са пестили средства и определено са по посещавани от останалите, където дори и на пушачите не мисля че им е приятно да стоят.
А за българина не е необходимо да се спори - каквато държавата, такъв и народа  Stop

Ееее, 1000 пъти вече чух или прочетох, че непушачите няма къде да папкат торти, заради пушачите..., спокойна съм, тютюнопушеното в България не е сериозен проблем!!!! Не се притеснявайте хора, явно по-сериозен аргумент няма,някой пак е решил да измъкне парички,ама това не е нищо ново.

Чети по внимателно. Не възрастните няма къде да ядат торти, а няма къде да заведат децата си да ядат торти!!! Това са деца и мислите ли, че са длъжни от малки да дишат цигарения дим?!

# 68
Аааа, и аз ям торти. И понеже навсякъде са вмирисани, си поръчвам само от едно място и я взимам веднага, след като бъде доставена.  Докато миризливците си се кефят в сладкарниците.
А кога за последен път някой е виждал дете в сладкарница?

# 69
А знаете ли как стои въпросът с пушенето на места, които не са заведения? Напоследък ми се случва да заваря пушешти продавачки в магазини и в тото-пунктове, къде мога да се оплача?

# 70
Супер сериозен аргумент - ще ми опушат детето щото трябва да яде торти.....ами или ще си взема за вкъщи или няма да яде ако няма къде, всеки с малко ум в главата си може да прецени кое е по-важно в случая.

# 71
Аз пък не си спомням кога последно съм влизала в сладкарница.  

А знаете ли как стои въпросът с пушенето на места, които не са заведения? Напоследък ми се случва да заваря пушешти продавачки в магазини и в тото-пунктове, къде мога да се оплача?

Като пушачка напълно те подкрепям.  Много бих искала и в лекарските кабинети да не се пуши, но и това съм виждала.

# 72
муахахаха
влизам да раждам, пъшкам си по коридора, говоря по телефона..
на прозореца се скупчили 2-3 родилки и дърпат като за последно...
 Crazy
мила родна гледка... Hug
вие за сладкарниците сте седнали да се безпокоите.
я отворете горварския-чудесни торти има тамммм

# 73
Всички звучите крайно несериозно. Значи детето да седи затворено вкъщи, защото вие трябва да пушите на места, където се предполага, че ще има и малки посетители?!!
Това със сладкарницата е само пример, който е много уместен в случая, като гледам вашите коментари Shocked та вие сте нетолерантни към децата..
И наистина съм с двете ръце за тотална забрана на пушенето на обществени места и при първо нарушение минимума да е 500 лв. глоба и всяка следващата да расте  Mr. Green

# 74
муахахаха
влизам да раждам, пъшкам си по коридора, говоря по телефона..
на прозореца се скупчили 2-3 родилки и дърпат като за последно...
 Crazy

Джизи, с теб поне може да се говори.  Кой е виновен.?  Ми да го забранят.

Общи условия

Активация на акаунт