Пак за пушенето на обществени места

• 33 086
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 570
  • София

Много полезно   Peace

# 571
  • Ænima/Albuquerque
Ся, важно инфо за тия с децата, дето мрънкат, че нямало къде да ги заведат, щот' разбираш ли се пуши, да ви успокоя-в Дивака вече не допускат лица под 18 години в залата за пушачи!

Аз веднага смених заведението.  Mr. Green

# 572

Плаша се, като чета как някои разбират "личен избор"  Crazy

И аз отдавна повтарям, че големите деколтета и късите поли са вредни за обществото, ама никой не  чува! 
Само да дойда на власт аз....да си ги носят у дома!
Хубаво бяха забранени едно време.

Това предполагам е твърде неуспешен напън за проява на чувство за хумор. Деколтетата не вредят здравословно или всъщност може би вредят на теб. Ако една жена е с голямо деколте и къса пола не вреди на децата ми  здравословно. Как може да сравняваш  кон с кокошка? Може би трябва и акъл като се напъваш да кажеш нещо умно?  Peace

# 573
що се чешете езиците,немога да разбера newsm78 newsm78 има заведения за пушачи и такива за непушачи, всеки да ходи където иска. Смесените са пълна смешка

# 574
Къде са тияяя заведения?КЪДЕ СА? Тук пишете само за софийски-много ясно,че там ще има и за пушачи и непушачи,а останалата част от страната?В по-малките градове навсякъде се пуши.Дразня се!И затова мрънкам.Цяла зима вкъщи,не е лесно...Дано да се натровите с тия цигари... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 575
..Дано да се натровите с тия цигари... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Дано се спънеш да паднеш на леда.

# 576
  • Ænima/Albuquerque
Дано да се натровите с тия цигари... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Айде без да се кълнем, а?
Да не би да ходя по твоя край, че да знам къде са ти заведенията за непушачи?

# 577
Къде са тияяя заведения?КЪДЕ СА? Тук пишете само за софийски-много ясно,че там ще има и за пушачи и непушачи,а останалата част от страната?В по-малките градове навсякъде се пуши.Дразня се!И затова мрънкам.Цяла зима вкъщи,не е лесно...Дано да се натровите с тия цигари... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
По-полека, че току-виж получиш инфаркт от проклетия, преди да те отровят с цигарен дим.  Joy
Иначе си права. Цяла зима вкъщи не е лесно. Излез и се поразходи на чист въздух. Действа добре на нервите. Peace
И аз не съм от голям град, но и при нас има заведения, в които не се пуши.

# 578
В Свищов вече няма заведение, в което да се пуши  Mr. Green

Ха, ето ти един малък град в който не се пуши по заведенията. /или е много малък  newsm78/

# 579
Именно,защото България,не е само София,и не само в София се пуши.Обаче само в София(по-големите градове) има избор пушачи-непушачи.И най-мразя да прочета да ходя там, където пише НЕПУШАЧИ,по простата причина,че нямам този избор.След 3 години ДАЙ БОЖЕ и другите като мен ще решат къде да изпият едно кафе или да се нахранят,без някой на съседната маса да му кади.

# 580
Именно,защото България,не е само София,и не само в София се пуши.Обаче само в София(по-големите градове) има избор пушачи-непушачи.И най-мразя да прочета да ходя там, където пише НЕПУШАЧИ,по простата причина,че нямам този избор.След 3 години ДАЙ БОЖЕ и другите като мен ще решат къде да изпият едно кафе или да се нахранят,без някой на съседната маса да му кади.

Надявй се. Ние ще се борим.

# 581
  • Ænima/Albuquerque
О, ама я се успокой!
Вземи пални една цигарка, хем ще ти е по-спокойно, хем ще има къде да ходиш!

# 582
Аз съм спокойна,по-скоро вие палнете една,че след 3 години ще се озъртате като мишоци по ъглите.Айде лека нощ.  Laughing

# 583
  • Ænima/Albuquerque
С цигара в уста ти пиша, как я мислиш тая?!?  smile3546

До три години- я камилата, я камиларя!

# 584
И аз съм палнала, разбира се. Знайш колко е гот.

Общи условия

Активация на акаунт