Пак за пушенето на обществени места

• 33 094
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 555
Жози, толкова сте много и нахъсани във всяка тема, ми една от вас да беще открила такова заведение.  Сигурно номерца за след месец щяха да се раздават. Как никой не се е сетил да запълни тази пазарна ниша.

# 556
А така, първо, дайте акъл как да откажем цигарите, после, заведение открийте.
Тц. Не съм за собственик, аз съм подизпълнител.

Про - чаша чай от мене! (че ме гонят флу-та разни понастоящем)

# 557
. Обаче защо и непушачите искат да влязат в моето кафене? За да имат повод да мърморят?
Ако ми покажеш "мои", демек, свободни от дим, заведения, ке те почерпя.

Няма нужда да ме черпиш. Два от любимите ми ресторанта вече са само за непушачи. Ако много ми се прииска да си хапна от вкусотиите там, ще трябва да пуша навън. Няма проблем. Щом ми се налага на някои места да излизам навън за цигара, значи има заведения за непушачи.
И не са пушачите тези, които определят къде да се пуши и къде не. Това зависи от собствениците на заведенията в момента. Те явно предпочитат клиенти-пушачи. На тях им се сърдете.

# 558
  • София
Викате, защо нямало заведения само за пушачи! Много просто - защото не може да се правят половинчати работи. Все едно една жена да е малко бременна. Или се пуши на обществени места, включително заведения за обществено хранене, или не се пуши! Пример са резултатите в другите държави. И там се пазариха, пазариха, пък накрая забраниха!

# 559
Е, за кво се пенявите толкова тогаз?

# 560
Е, за кво се пенявите толкова тогаз?

За безпрепятствен път към Рая...

# 561
"В рая може да е хубаво, но от гледна точка на компанията, адът е за предпочитане."

# 562
Днес попаднах на поредния абсурд: за да стигнеш до зоната за НЕпушачи трябва да минеш през тази за пушачи  ooooh!

# 563
... Ми и моят фас не е лош, никого не е ухапал досега. 

да, ама мен един фас ме "ухапа"
мацката си ходеше нехайно и добре, че видях как ще се лепне на лицето на детето ми, тогава на 3год, та успях навреме да си сложа ръката и да "ухапе" мен

мерси от такива "нехапещи" фасове
още имам белег

# 564

Няма нужда да ме черпиш. Два от любимите ми ресторанта вече са само за непушачи. Ако много ми се прииска да си хапна от вкусотиите там, ще трябва да пуша навън. Няма проблем. Щом ми се налага на някои места да излизам навън за цигара, значи има заведения за непушачи.
И не са пушачите тези, които определят къде да се пуши и къде не. Това зависи от собствениците на заведенията в момента. Те явно предпочитат клиенти-пушачи. На тях им се сърдете.
Имената на ресторантите, ако може, и на ЛС също. Сериозна съм.

# 565
  • София
Заведения, в които НЕ се пуши
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366324.0;all

# 566

Пастарито в Сити център и Водна кула в Лозенец. Мир на праха им!

# 567
Ей това се казва отговор по същество.

Въпреки че...в някои от местата НЕпушаческата страна е като....наказателен взвод! Laughing

# 568
Ама така е, Ина, ай ще се отклоня, но ще дам един пример.
Диваците.
Миии, едни сбутани масички, на долния етаж, по едни вити стълби...

Но аз този списък, все пак, ще си го запазя.

# 569
  • България-Швейцария
...Водна кула в Лозенец
Сериозно ли не се пуши в Кулата вече?
Там се събираха маса интелектуалци, на които цигарата/ лулата им е като второ 'аз', къде ще ходят сега?
От друга страна пък кеф, ще мога най-накрая да наритам любимия да излезем, досега през зимата не искаше да стъпи там, а точно това заведение ми е на две крачки от офиса.
Мерси за инфото, baibibi Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт