Пак за пушенето на обществени места

• 33 067
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 585
  • Ænima/Albuquerque
Мноу е якоо, че и бира съм си наляла!
Каква нецивилизована ориенталка съм, никаква европейка не може да стане от мене!  hahaha

# 586
Спрете се вече, че ми се допуши от вас Laughing Hug

# 587
Ти, си стой върху човечето, и да не съм чула за замърсяване. Flutter /хайде бе, ще кадим  Naughty/

# 588
  • В Космоса
..Дано да се натровите с тия цигари... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Дано се спънеш да паднеш на леда.
Laughing

# 589
Спрете се вече, че ми се допуши от вас Laughing Hug
Въх, нидей.

# 590
  • София
еее, ама бива ли така да окъкате темата!

# 591
Трещерица печели респект до края на месеца! Mr. Green
Вещата дама, ще те питам след някоя друга година като ти цьфне лапето с фас в устата...

# 592
Не се впрягайте излишно. Те в америката за алкохол са вкарвали в затвора, а сеге си пият на воля. При нас лозя са изкоренявали и глави са хвърчали, пък си пием и домашно си правим. Така и с еврощуротиите за цигарите, лампите ......ще се справим.  Самите европейци  почват да бият отбой като ги натисне кризата, че ние ли ще устискаме? Бяха въвели стандарти за зеленчуците и какво стана? Италианците си запазиха 250те вида домати. Падна и стандарта за прави краставици (кривите били дефектни и неможело да се продават) ама кризата ги натисна и тихомълком го забравиха.
Излезе някаква статистика какво ще направят хората ако в заведението не се пуши:
65% щели да отидат в друго заведение
22% ще пушат отвън
12% щели да опитат да откажат цигарите.
Извода 99% ще продължат да пушат.

# 593
Непушенето на обществени места е цивилизационен избор. И той вече е направен. А и за в бъдеще ще има димящи примати, искащи да пушат навсякъде. С годините ще намаляват.

# 594
Явно на някои им е лесно да спрат - ето можело значи
http://www.lichnadrama.com/spryah-tsigarite-lesno/

Тоест другите само се лигавят! Затова пълна забрана на пушенето на обществено място, няма да се тровим заради някакви лигльовци!

# 595
  • където ми харесва

Тоест другите само се лигавят! Затова пълна забрана на пушенето на обществено място, няма да се тровим заради някакви лигльовци!
Аре бе...лигла ще ми вика. Ти от коя дупка изпълзя бе?! Коя си ти,че да обясняваш кое е лигльо?! Аз НЕ ИСКАМ да спирам цигарите,заради некви мрънкащи,недоклатени лелки.

# 596
Цитат
Аз НЕ ИСКАМ да спирам цигарите,заради некви мрънкащи,недоклатени лелки.
Тогава го направи заради децата си Peace

# 597
  • Пловдив

Аре бе...лигла ще ми вика. Ти от коя дупка изпълзя бе?! Коя си ти,че да обясняваш кое е лигльо?! Аз НЕ ИСКАМ да спирам цигарите,заради некви мрънкащи,недоклатени лелки.

Не са ли точно недоклатените жени нервни и напрегнати, и зависими от разни ритуали ?
Задоволените са спокойни и нямат нужда да снемат напрежението.

Айде заключете я тази тема, че тука взеха да се разправят като каруцарки, големи жени.

# 598
Про, за какво печели респект, за повечко завоалирани ругатни, написани в темата? Laughing
Уважението ми печелят всички от която и да е от двете страни, които не пречат на другата Peace

# 599
Както знаете, в различните страни има различни правила. Например, много ми хареса белгийското решение - пушенето е забранено в заведенията, в които се яде. Тоест, пуши се там където само се пие. Това е нещо като консенсус и за пушачите, и за непушачите.

Иначе, аз съм си върл пушач и съответно не ми харесва забраната за пушене на обществени места. Обаче, твърдо съм за пълна забрана на пушенето на всички затворени публични места. В Ирландия, например, просто си излизаш пред вратата, на тротоара, запалваш една или две цигари и се прибираш; пак всички си ходят по заведенията.

Да, вярно е, че тази забрана няма да откаже пушачите от вредния навик, но все пак:

-правото на непушачите да са в незадимена обстановка е по-правилно и трябва да се спазва за разлика от правото на пушачите на задимена среда;
-въпреки всичко, една такава политика на забрана означава възпитание, култура, проповядване на максимално здравословен начин на живот;
-и все пак, доста по-малко пари ще се дават за пране на дрехите и ремонт на опушените като 'пастърма' заведения; Simple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт