Пак за пушенето на обществени места

• 32 914
  • 1 045
  •   1
Отговори
# 930
Тук грешиш.НАучно е доказана вредата.Следователно-тютюнопушенето е Вреден навик Mr. GreenВъпрос на избор е дали да му се отдадеш или не, дали да се съобразиш или не, дали...дали...има много Избори.Но че цигарите са вредни не е гледна точка.А си е съвсем доказано твърдение. Laughing

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 09:18 от Jizzlobber

# 931
Всичко, което е приятно, е или неморално, или вредно за здравето, или от него се пълнее.

# 932
ами така е, тук обаче идва момента за гледната точка, на един му е приятен цигарения/чуждия/ дим, на друг-не. Laughing

# 933
ами така е, тук обаче идва момента за гледната точка, на един му е приятен цигарения/чуждия/ дим, на друг-не. Laughing
Точно за това аз подскачах до вчера...
Защото на никого не съм отишла да му издишвам в носа и да го обгазявам насила.
Сядам на места, разрешени за пушене и не чувствам вина, че някой не харесва дима.
Това, че в повечето случаи непушачите ги мързи да си потърсят зала/заведение за непушачи или им идва далечко съответното, не е мой проблем и нямам вина.
Ще дойде ред заведенията да са за непушачи. Силно се съмнявам, че и тогава непушещите ще имат душевен мир, тъй като от сега си представям картинката пред всички кафенета, ресторанти каква ще е - димна завеса, докато влезеш вътре...
Тогава ще ревнат, че пушещите са виновни и за глобалното затопляне.

# 934
Кой ще ревне бре... Laughing
а и разбрахме, че тук Всички се Съобразяват, спокойно. Mr. Green

# 935
Дано след няколко години все още минавам насам към форума, та ще Ви припомня като пуснат гневна тема от рода на: "Не можем да влезем с детето в ресторанта от димната завеса отвън..." Joy

# 936
Дано след няколко години все още минавам насам към форума, та ще Ви припомня като пуснат гневна тема от рода на: "Не можем да влезем с детето в ресторанта от димната завеса отвън..." Joy

Представа си нямате, колко съжалявам, че ви нападнах и смутих душевния ви мир и свобода. Факт е обаче, че ви доставя удоволствие да влизате тук и да спорите с вманиачените непушачи, хем видяхте, че угодия няма. Явно го правим, за да дразним хората.

Само да ви припомня, че и да се тровите и самоубивате по собствено желание - отново нямате право. И точно за това процесът е бавен, но сигурен в посока на пълната забрана за пушене. Един ден цигарите, марихуаната и алкохолът ще бъдат поставени под особен режим и рестрикции. Само на определени места и много скъпо. успех на всички в борбата с пороците /що ли му викат порок на пушенето?/

# 937

Представа си нямате, колко съжалявам, че ви нападнах и смутих душевния ви мир и свобода. Факт е обаче, че ви доставя удоволствие да влизате тук и да спорите с вманиачените непушачи, хем видяхте, че угодия няма. Явно го правим, за да дразним хората.

Само да ви припомня, че и да се тровите и самоубивате по собствено желание - отново нямате право. И точно за това процесът е бавен, но сигурен в посока на пълната забрана за пушене. Един ден цигарите, марихуаната и алкохолът ще бъдат поставени под особен режим и рестрикции. Само на определени места и много скъпо. успех на всички в борбата с пороците /що ли му викат порок на пушенето?/

Изобщо не ти вярвам. Достави ти голямо удоволствие.  Пък дотогава няма да сме живи.

# 938
Дам, правилно сте разбрали...
Дразнят ме всички мании - както в едната, така и в другата посока.
И това е причината да се връщам в темата. А и мисля, че имам право да го правя, плюс фактът, че по някакъв начин темата ме засяга и я намирам за интересна.
Не сме в съда, за да пишем само сухи, назидателни и моралистични постове, а участваме в обикновена дискусия.
Какво ли да кажат онези, чиито порок е безразборния секс Mr. Green, имат много ниска здравна култура и сеят заразите наред... (По последни данни в България най-много заболели от СПИН са във възраст от 15 до 17 години, да някои от тях дори не пушат. Не, че има връзка, но ако страничен човек прочете темата, ще остане с впечатление, че пушачите в БГ са строго преследвани и отхрълени от обществото... Това само малка вметка, де...)
Питам се дали наред с алкохола, цигарите, хазарта, марихуаната, наркотиците би имало рестрикции и за това?
Не се опитвам да изместя темата, но понеже споменахте пороците, реших да внеса яснота, че те далеч не свършват с цигари, алкохол и марихуана...

# 939
Факт е обаче, че ви доставя удоволствие да влизате тук и да спорите с вманиачените непушачи, хем видяхте, че угодия няма. Явно го правим, за да дразним хората.
То, освен теб и още един-двама, други няма. Останалите непушачи, пишещи в темата си се държат съвсем нормално и цивилизовано без никакви следи от вманиаченост.

Само да ви припомня, че и да се тровите и самоубивате по собствено желание - отново нямате право.
Баш!  Joy Затова цигари се продават във всеки втори магазин.

# 940
Дам, правилно сте разбрали...
Дразнят ме всички мании - както в едната, така и в другата посока.
И това е причината да се връщам в темата. А и мисля, че имам право да го правя, плюс фактът, че по някакъв начин темата ме засяга и я намирам за интересна.
Не сме в съда, за да пишем само сухи, назидателни и моралистични постове, а участваме в обикновена дискусия.
Какво ли да кажат онези, чиито порок е безразборния секс Mr. Green, имат много ниска здравна култура и сеят заразите наред... (По последни данни в България най-много заболели от СПИН са във възраст от 15 до 17 години, да някои от тях дори не пушат. Не, че има връзка, но ако страничен човек прочете темата, ще остане с впечатление, че пушачите в БГ са строго преследвани и отхрълени от обществото... Това само малка вметка, де...)
Питам се дали наред с алкохола, цигарите, хазарта, марихуаната, наркотиците би имало рестрикции и за това?
Не се опитвам да изместя темата, но понеже споменахте пороците, реших да внеса яснота, че те далеч не свършват с цигари, алкохол и марихуана...

Какво нещо, отговорила си една минута след мен. Да нямаш СМС известяване! Simple Smile

До сега в дискусията съм използвала само доводи! Или не е вярно? Тук темата е "Пак за пушенето на обществени места", не говорим за секса... направи тема и там ще го обсъждаме във всичките му форми. Виж ако темата беше "Пак за секса на обществени места" - сигурен съм, че ще намерим много прилики с темата за пушенето. Например, защо сексът на обществени места е забранен???? Защо ако обичам да правя секс на масата в заведението това да ми е забранено. ами аз така се забавлявам???

# 941
за 8-ми път го казвам:
Цигарите ще бъдат забранени и вкарани в една категория с марихуаната до няколко години. Надявам се да сте живи дотогава, едва ли пушите чак толкова много.
Пълната забрана за пушене на обществени места влиза през 2013.
Законите се правят, защото хората не могат да предпазват сами себе си от себе си.
И не става дума за пушачи и непушачи - (ей сега ще изревете), а за културни и некултурни хора.
Няма да има заведения за пушене - приемете го. Целият културен свят върви натам.
Какво толкова държите да е една година по-късно, а не една година по-рано. Голямо крънкане за тая една година, ейййй.
Това ли ви е забавлението наистина?
Що си мисля, че имате повече въображение.

# 942
за 8-ми път го казвам:
Цигарите ще бъдат забранени и вкарани в една категория с марихуаната до няколко години. Надявам се да сте живи дотогава, едва ли пушите чак толкова много.
Пълната забрана за пушене на обществени места влиза през 2013.
Законите се правят, защото хората не могат да предпазват сами себе си от себе си.
И не става дума за пушачи и непушачи - (ей сега ще изревете), а за културни и некултурни хора.
Няма да има заведения за пушене - приемете го. Целият културен свят върви натам.
Какво толкова държите да е една година по-късно, а не една година по-рано. Голямо крънкане за тая една година, ейййй.
Това ли ви е забавлението наистина?
Що си мисля, че имате повече въображение.

Ейй, добре че е Теа Барабеа, да станем двама вманиачените непушачи. Щях да си помисля, че само аз съм побъркана и искам да ощетя клетите пушачи.

# 943
И за 10-ти път да размахате пръст, начина по който си поставяте /някои от вас/ доводите, нищо не постигате. За разлика от непушачи, които знаят как да пишат и говорят, и чиито мнения /лично аз/, уважавам и мога да се вслушам.

А вие си махайте в пространството, и си мислете, че постигате нещо. Whistling

# 944
И за 10-ти път да размахате пръст, начина по който си поставяте /някои от вас/ доводите, нищо не постигате. За разлика от непушачи, които знаят как да пишат и говорят, и чиито мнения /лично аз/, уважавам и мога да се вслушам.

А вие си махайте в пространството, и си мислете, че постигате нещо. Whistling
кой ти маха на тебе?
просто ти се радвам как не намираш отговор на въпроса: какво ще спечелиш с тези 1-2 години отгоре?
какви са тия пръсти, които ти се привиждат. радвам ти се, честно, като на малко дете ти се радвам Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт