Отговори
# 675
Добро утро  Hug

dilqnkaa /Нелка/, мерси за кафенцето   Hug

Ние тази нощ спахме добре  Party Събуди се 2-3 пъти госпоЙцата, но бързо си заспиваше пак, не е мрънкала или пък играла по никое време  Whistling

Херцог, браво на Ноти Джей  Wink Хубаво да си починете на топличко, особено ти  Peace Hug

Севде, как е Кари днес? Дано всичко е ок  Praynig

# 676
Здравейте!
Влизам набързо да се похваля че нашия бебок вчера направи първите си самостоятелни крачки.

# 677
Здравейте!
Влизам набързо да се похваля че нашия бебок вчера направи първите си самостоятелни крачки.

Браво на вас Иса, това е направо супер, да е жив и здрав малкия, току виж скоро и прощъпулник ще правите, ни не лазим още като хората а камо ли крачки хихихих.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 12:24 от хабиби

# 678
Ето и първото проходило МАЙче вече си имаме  Hug
Вени,писах ти ЛС за слинговете   bouquet
Херцогче,весело изкарване и ще чакаме после снимки  Peace
И ние вчера бяхме по разходки цял ден.Много бепе хубаво времето.Дано вече все така да е  Praynig

# 679
иса, Браво на малкия господин! Явно той ще поведе хорото на проходилите  Mr. Green

При нас днес е доста слънчево, но ме домързя за разходка и приспах малката зверка на терасата  Embarassed - така съм я опаковала, че й пече само на носа  Mr. Green

# 680
  • София
Аз да ви се оплача, че купих на мъжа си за Коледа GSM, защото счупих неговият и да се реванширам..., вчера изпрах новият в пералнята, винаги му проверявам дрехите, но този път  Confused, просто взех якето и го метнах в пералнята, е извадихме го на петата минута и го разглобих да съхне, ама не, сега като го включа тел. работи, но дисплеят е много тъмен, утре ще се пробвам да търся сервиз.

# 681
Здравейте!

Браво на вас Иса, това е направо супер, да е жив и здрав малкия, току виж скоро и прощъпулник ще правите, ни не лазим още като хората а камо ли крачки хихихих.
Ами ние какво да кажем ,неможем да се завъртим та камо ли да се опитваме да лазим  JoyКъдето я оставя там я намирам,Кто е седнала най много да се е катурнала нанякъде и стои и си чака да я вдигна.

# 682
  • Русе
Ехей,Исе,браво на Дидко! Hug Явно се почва.Гледам във Фейса и на Елзито юнака ходи.Браво на децата,следващият сигурно ще е Джулиян. Grinning
Днес страхотна разходчица си направихме.А и без Бойко вкъщи успях да я вкарам малко вред. Peace
buni,дано оправите телефона! Hug
херцогче,приятно изкарване! Hug Браво на мномчето! Heart Eyes

# 683
  • Под кленовите дървета
Браво на проходилото момче!

Всички, които ми писаха на ЛС и тук са добавени в листа за слинговете Peace

# 684
  • София
И аз ще потвърдя отново за слинга, въпреки че видях, че ме има в списъка. Нямам претенции за цвета, бих се радвала да е минат на оверлог, но и да не е ще намеря къде да го дам за обшиване. Много, много благодаря на Вени и Кали!  bouquet  bouquet  bouquet

Исее, браво на проходилото момче!  Hug

Ние сме болни в купом и за съжаление нямам сили да пиша повече и да дочета.  Tired

# 685
# 686
Добър вечер!
При нас положението никак не е розово. Вчера и на разходка не сме били и нищо особено, но през нощта към 3 се събудих от рееев, едни сополи до брадичката и не може да диша хайванчето и една кашлица, като на дърт пушач  ooooh!. Изкарахме ги, пръсках стеримар и така цяла нощ през 2 часа. Днес цял ден е кисела и сополива и като тръгна да бърша рев, ужас. Няма температура, не знам какво е това чудо. Да видим тази нощ как ще е  Sick

# 687
  • София
krischana и Влади беше/е така. Уж е по-добре  Praynig. Сложи възглавничка или повдигни матрачето като спи, за да не се стичат секретите към гърлото. Преди 3-4 вечери, когато Влади беше най-зле, спа при нас и се събуждаше на всеки 15 минути  ooooh! Бързо да оздравявате  Hug

# 688
Милите мъничета.Бързо да се оправят и да не ви притесняват.. Praynig Peace
Иса хайде честити ви първи стъчици.Много да му се радвате.  bouquet Hug
Вени и аз оставам за слинга ,нямам претенции за цвят но ако е по стегнато трикото е по-добре. Peace
Уф аз днес нещо не съм на кеф.На всичкото отгоре ми дойде МЦ... ConfusedА от утре мислех да почна малко да се ограничавам с яденето..Не знам как ще стане сега и с тоя цикъл.Нали кърмата намлява по това време.. ooooh!Не знам ще се пробвам пък каквото сабя покаже.
Отивам да лягам че съм гроги.
Лека вечер на всички.  bouquet

# 689
Браво на Дидко! И моето Еми прави опити да се придвижва самостоятелно, но трябва да има подредени мебели един след друг иначе седи на едно мясно и се кефи, че е права. Щом падне следва рев, защото и е трудно да се изправи. Успява, но рядко и е по-лесно да ревне за да отида и да я вдигна  ooooh! Пълзенето и, пък е едно влачене и охкане... но стига до където е наумила. Яестно казано по добре да стои права  Simple Smile ама кой ме пита. И много смешно се е научила да сяда, когато се измори. Държи се здраво с ръце, почва да се дупи назад, назад и докато седне.
Мира на мен декември ми дойде за първи път и не съм забелязала да ми намалява кърмата. Но си спомням, че имаше препоръка от консултантите ни по кърмене да дадем от едната, от другата и после може пак за малко от първата гърда.
Връщам се да ви чета  Simple Smile Лека нощ и да не се събуждат бебетата ви. Като чета... малеееее, не ви е лесно.
Забравих да кажа, че дадох кисело мляко. Първо прибавих няколко дни към плодовото пюре следобяд по 1 лъжичка. После сипах повечко в една чаша и го разредих 1:1 с вода. Сложих бебешки бисквити. Многоооо и хареса  Grinning

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 00:21 от sinq pti4ka

Общи условия

Активация на акаунт